ssd93 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Toshiba Satellite A100-011. Θέλω το laptop που θα πάρω να κρατήσει τουλάχιστον για 2 χρόνια χωρίς να χρειαστεί κάποια αναβάθμιση παίζοντας όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν και πρόκειται να βγουν τα επόμενα 2 χρόνια.Επειδή έχω είδη toshiba και είμαι πολύ ευχαριστημένος δεν θα ήθελα με τίποτα να πάρω κάποια άλλη μάρκα όσο για το service κύριοι βέβαια οι τιμές ήταν λίγο τσιμπιμένες αυτό για να λέμε και τα καλά και κακά.Όπως είπα πριν έχω είδη toshiba και το μόνο που δε μου αρέσει είναι το ότι ο ανεμιστήρας κάνει λίγο θόρυβο γι αυτό θα ήθελα άμα κάποιος ξέρει να μου πει αν κάνει θόρυβο.Τέλος κάτι που δεν είπα πριν είναι το γιατί το θέλω λοιπόν το χρειάζομαι για απαιτητικές εφαρμογές αλλά όταν θέλω να παίξω ένα βαρύ παιχνίδι να μην έχει πρόβλημα πχ. το flight simulator.Λοιπόν περιμένω τις απαντήσεις σας. Να και ένα link για να το δείτε:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=932426&tab=specs
ssd93 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά απαντήστε κάποιος βιάζομαι άμα είναι αύριο θα πάω να το αγοράσω οπότε είναι επίγον.
apthan Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Αν δεν σου απαντήσει κάποιος που το έχει ήδη κι επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για το συγκεκριμένο μοντέλο όταν το πάρεις (αν το πάρεις τελικά) γράψε εσύ για το πόσο θόρυβο κάνει και γενικότερες εντυπώσεις. Πάντως δείχνει πολύ ποιοτικό και τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά καλά, αν και είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν τελικά καταλήξω σε αυτό θα του προσθέσω άλλο 1 GB RAM.
kifinas Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ρώτα πριν αν από την μάνα του έχει 1GB ή 2x512GB. Το δεύτερο είναι συχνό φαινόμενο τώρα τελευταία με αποτέλεσμα να ψάχνεις να πουλήσεις την μια μνήμη. Από θόρυβο όλα τα A100, Μ100 πάνε καλά. Τώρα αν η 7600 που έχει απάνω θα παίζει καλά τα παιχνίδια σε 2 χρόνια αυτό δεν το ξέρω
electroasd Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Αν μπεις http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/modelsinfo.asp?id=2&SysID=36190&mfr=Toshiba&model=Satellite+A100&root=uk&LinkBack=http%3A%2F%2Fwww.kingston.com%2Fukroot&Sys=36190-Toshiba-Satellite+A100-011&distributor=0&submit1=Search θα διαπιστωσεις οτι δυστηχως αν χρειαστει να βαλεις μνημη (που θα χρειαστει) , θα πρεπει να αλλαξεις μνημη. Μπορεις ομως να τον παραγγειλεις με 2GB , ομως θα πρεπει να επικοινωνησεις με την IDEAL , γιατι απο το Πλαισιο , δεν ξερω αν θα στο κανουν. Παντως στα FNAC ( ΤΗΕ MALL) που δουλευα , το καναμε. Οσο για το μηχανημα , ειναι παρα πολυ καλο και θα μηνεις πολυ ευχαριστημενος. Το βασικοτερο ομως ειναι πως πρεπει οπωσδηποτε με το που το παρεις , να κανεις επεκταση εγγυησης , για 3 χρονια , για να εισαι καλυμενος και να γλυτωσεις τυχον...προβληματα. Οσο για τα παιχνιδια , τα τωρινα , θα τα παιζει , αλλα μην περιμενεις τρελα πραγματα. Το Flight Simulator παντως , θα το παιζει μια χαρα.Για το μέλλον ουτε και εγω ξερω.
21century Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ειναι μια καλη επιλογη και να ξερεις οτι μπορουν να σου στειλουν με κουριερ στο σπιτι σου...
ssd93 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Σας ευχαριστώ όλους αλλά η ατυχία μου δεν παίζεται πάω πρωί-πρωί χαρούμενος να το αγοράσω και είχαν εξαντληθεί.Ε! Στ' αλήθεια ήθελα να φάω το κεφάλι μου.
apthan Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Πάντως εγώ είχα ρωτήσει στο Cosmodata στην Στουρνάρη και μου είπε τιμή 1180 euros (τελική με ΦΠΑ) + 80 euros εάν ήθελα να προσθέσει άλλο 1 GB RAM (προφανώς θα αντικαθιστούσε τις 2*512 με 2*1024 - θα το έκανε επιτόπου σε 5 λεπτάκια). Επίσης το είχε ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημα το παίρνεις και φεύγεις.
Solmyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 παίζοντας όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν και πρόκειται να βγουν τα επόμενα 2 χρόνια. Με αυτη την καρτα ουτε ολα τα παιχνιδια που υπαρχουν τωρα δεν μπορεις να παιξεις αξιοπρεπως. Αν τον θελεις για games δεν ειναι και οτι καλυτερο παντως.
stefan123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Με αυτη την καρτα ουτε ολα τα παιχνιδια που υπαρχουν τωρα δεν μπορεις να παιξεις αξιοπρεπως. Αν τον θελεις για games δεν ειναι και οτι καλυτερο παντως. E ενταξει 1200 ευρω ειναι αυτα και ειναι και φορητος....Ποσα δηλαδη να δωσει σε φορητο για να τα παιζει ολα στο max?Κανενα εκατομμυριο δραχμες? Αν ειναι ετσι φτιαχνει με τα μισα λεφτα ενα desktop και του μενουν και ρεστα για να φτιαξει ενα ιδιο δευτερο....Εκτος βεβαια και αν εισαι ο γιος του παρτα ολα!!!!!!!!!!!! Περα απο την πλακα μια χαρα ειναι το laptop και με την 7600 μια χαρα θα παιζει τα games στην 15αρα οθονη(1280χ800) και κανοντας μικρες παραχωρησεις στα φιλτρα κ.τ.λ....
Solmyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Η 7600 ειναι Go, που ειναι χειροτερη απο την 6800 την δικη σου μακραν. Αυτο που ηθελα να πω ειναι να μην περιμενει ο φιλος οτι με το laptop αυτο να παιζει ΟΛΑ τα παιχνιδια αξιοπρεπως (δεν λεει max) δεν γινεται (δοκιμασε Battlefield 2 medium graphs που ειναι προπερσυνο παιχνιδι και θα δεις ποσα fps θα πιανει). Μονο με μια 7900Go GS μπορει να βολευτει, αλλα θα πρεπει να πληρωσει καμια 300αρα παραπανω. Το λεω ωστε να μην απογοητευτει πληρωνοντας το Χ ποσο που θελει και τελικα δεν εχει τις επιδοσεις που περιμενει.
stefan123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Η 7600 ειναι Go, που ειναι χειροτερη απο την 6800 την δικη σου μακραν. Αυτο που ηθελα να πω ειναι να μην περιμενει ο φιλος οτι με το laptop αυτο να παιζει ΟΛΑ τα παιχνιδια αξιοπρεπως (δεν λεει max) δεν γινεται (δοκιμασε Battlefield 2 medium graphs που ειναι προπερσυνο παιχνιδι και θα δεις ποσα fps θα πιανει). Μονο με μια 7900Go GS μπορει να βολευτει, αλλα θα πρεπει να πληρωσει καμια 300αρα παραπανω. Το λεω ωστε να μην απογοητευτει πληρωνοντας το Χ ποσο που θελει και τελικα δεν εχει τις επιδοσεις που περιμενει. Tοσο χαλια ειναι?Δεν το περιμενα..Φαινεται ειναι πολυ κομμενη σε σχεση με την 7600gt που ειναι μια αρκετα καλη καρτα..Τελικα μια 7900go gs ειναι πολυ καλυτερη (αλλα και ακριβοτερη) επιλογη..
21century Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Σχετικα με τη Κοσμονταντα καλυτερα μακρια αφου οι ανθρωποι οταν παθεις κατι σε κοιτανε αδιαφορα και την εχουν πατησει αρκετοι φιλοι μου. Προτιμησε τα υπολοιπα και φυσικα κοιταξε και την Μικρολαντ...
arxaggelos Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Για όποιον το νοιάζει έχει 2 μνήμες 512 den einai stantar ayto, toulaxiston sto a100-906 pou exw egw. vgainoun partides kai partides, px otan phra egw to diko mou eixe 1x1gb alla thn idia periodo phran to idio alla paidia me 2x512.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.