giannisgt Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Παιδια γεια σας..Θα ηθελα να μου πειτε την γνωλη σας για ενα λαπτοπ που βγηκα..Βεβαια δεν εχει ερθει ακομα στην Ελλαδα(λεει αναμενεται..)Σας μιλαω για το Fujitsu Siemens amilo Xi1554..Εχει τα εξης χαρακτηριστικα Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T7200 (2.0GHz 4MB cache) • Μνήμη: 2GB (2x1GB) μεγιστη 2gb 533DDR2 SDRAM • Σκληρός Δίσκος: HDD 320GB SATA 5400RPM (2x160GB) • CD / DVD, Floppy: DVD±RW DL, Card reader (SD/MS/MMC/MSPRO) • Οθόνη: 17" WUXGA(1920x1200) •Κάρτα Γραφικων: ATI X1900 256MB GDDR3 • Συνδέσεις: 4xUSB, Firewire, Bluetooth, TvTuner Analog/Digital • Modem / LAN: Modem, Gigabit Lan, Wireless Intel 3945 a/b/g • Λειτουργικό: Vista Home Premium GR • Εγγύηση: 1 έτος εγγύηση • Παρατηρήσεις - S-Video, DVI. - Express Card, line in. - Headphone outr SPDIF, mic in. - Διάρκεια μπαταρίας 2.00 ώρες - Βάρος 4.0Kg. Ακομα σε αυτο το link http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3567 υπαρχει ενα review (θα ηθελα να ριξετε μια ματια και στις επιδοσεις του στα VISTA) H τιμη του ειναι γυρω στα 1750 ευρω Βεβαια θα ηθελα ακομα να ρωτησω και κατι ακομα.. Ποιος τυπος οθονης ειναι καλος(να μην καθρεφτιζει,να φαινεται κ την ημερα κτλ..Crystal View,True bright...)? Και αν ξερετε ποιος φτιαχνει αυτη την οθονη ,τι αντιθεση εχει και τι respones time εχει.. Βασικα το τελευταιο με ενδιαφερει παρα πολυ.. Αξιζει τα λεφτα?Βασικα δεν εχω βρει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα Σας ευχαριστω για τον χρονο σας
thanocaster Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Για τόσα λεφτά θα χτύπαγα ένα Dell ή ένα Toshiba...
sYn Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Πολύ φθηνό μου φαίνεται για αυτά τα χαρακτηριστικά.. Το θέλεις καθαρά για desktop replacement όπως βλέπω. Αυτά που ρωτάς όμως είναι λίγο δύσκολα. Την ημέρα όπως και να το κάνεις με το φως του ηλίου χάνεις την καθαρή όραση. Πάντως είναι καλό που είναι Widescreen και Crystal view. Ειδικά το τελευταίο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ κατά την διάρκεια της ημέρας στην οπτική γωνία αλλά και την καθαρή όραση. Αλλά αυτό που με έκανε εντύπωση είναι τα χρήματα. Λίγα είναι..
Solmyr Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=6276 Εδω λεει πως υπαρχει. Παντως οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, με 1900 ευρω χτυπας Dell με σκληρο 80 gig αλλα καρτα 7900GS που ειναι μακραν καλυτερη απο αυτη. Και στην Dell παιζουν παζαρια, δηλαδη μπορει να την ριξεις την τιμη πανω απο 100 ευρω.
giannisgt Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Eδω το εχω βρει στα εξης.. http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=5140 http://e-acorn.com/view_product.php?productid=8939&idcat=7&idsubcat=29&idsubsubcat=-1 http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?8872 και σε μερικα αλλα.. εχω βρει και καρτα 7950 GTX και στο πλαισιο εδω http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975850&product=913421&tab=marketing καθως και εναν nexoc αλλα για βαλεις την 720 2ΓΒ μνημη και μεγαλο σκληρο(αυτοσ απο το πλαισιο δεν νομιζω να παιρνει 2) η τιμη φτανει τις 2000 ευρω.. Δεν την παλευω αλλο.. ψαχνω ψαχνω και δεν βρισκω τα χαρακτηριστικα της οθονης.. Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας
billkout Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 An se endiaferei toso polu to thema tis othonhs, pare sony vaio... oi othones twn vaio einai korufaies gia laptop.
Solmyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Κατα την γνωμη μου ειναι λιγο χαζο να ασχολεισαι πολυ με τον σκληρο του υπολογιστη απο την στιγμη που οι φορητοι δισκοι ειναι σχεδον τσαμπα. Παιρνεις 250GB με λιγοτερο απο 100 ευρω πλεον (μη σου πω λιγοτερα). Εγω στην θεση σου θα χτυπαγα κανενα 80αρι σκληρο, ή και 60αρι, αλλα με 7200 στροφες και οχι 5400, ωστε να ριξω αισθητα το κοστος και να αυξησω τις επιδοσεις. Η οθονη μου ειναι 1920*1200 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, αν και υπαρχει ενα προβληματακι αν θες να παιζεις παιχνιδια. Επειδη τα παιχνιδια τραβανε καλυτερα στην native οθονη του υπολογιστη: ή θα παιζεις σε μικροτερη αναλυση με αποτελεσμα να μην φαινονται τα γραφικα πολυ καλα ή θα παιζεις σε αυτη με αποτελεσμα να υπαρχει προβλημα στις επιδοσεις και στα frames. Γι αυτο η συμβουλη μου ειναι, αν τον θες για παιχνιδια, παρε καλυτερα μικροτερη αναλυση και ασε την 1920*1200.
giannisgt Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Βασικα δεν τον θελω για παιχνιδια..θελω ενα ''καλο'' laptop ωστε να μην πω μετα απο 1.5-2 χρονια δεν κανει ουτε για να ακουμπαω πανω του το τασακι..
Solmyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ε τοτε αφου δεν εχεις υψηλες απαιτησεις την κανεις την δουλεια σου και με τα μισα χρηματα απο αυτα. Οι υπολογιστες πια δεν χρειαζονται να αλλαζουν οπως παλαιοτερα αν τους χρειαζεσαι για τα βασικα: ταινιες, ιντερνετ, μουσικη και γραφη κειμενων. Ενα καλο pc του 2002 ακομα σε καλυπτει σημερα για τα παραπανω, με το παραπανω
giannisgt Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 εχεις δικιο Solmyr..Σε αυτο που ελεγες για τα παιχνιδια,δηλαδη οταν τα βαλεις σε μικροτερη αναληση θα τα παιζει οπως πχ ενα βιντεο στο media player (πχ 640x480 και φαινετε μικρο) η θα τα παιζει σαν να βαζουμε αυτο το βιντεο full screen?
giannisgt Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 A! κατι αλλο..σε ενα λαπτοπ ενος φιλου(το οποιο ειναι συνεχεια στο ιντερνετ και ειιναι λιγο παλιο--> 512ram,pentium m 1.4Ghz ,40gb ata100 σκληρο) οταν κατεβαζω απο 2-3 link με το getright και επειτα παω να μπω στο my socuments η παταω να ανοιξει το media player ψηλοσκαλωνει... Σε αθτο φταει η ταχυτητα του σκληρου η ο επεξεργαστης ?
STEMA Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Παιδια Θελω Μια Διευθυνση Να Βρω Μια Sony Dcr-dvd755 Βοηθιστεμαι
Solmyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Θα παιζει σαν να βαζεις βιντεο στο full screen, θα το μεγαλωνει δηλαδη και δεν θα φαινεται τοσο καλη η ποιοτητα. Ακριβως σαν να εχεις ενα βιντεο και σε 640*480 η αναλυση ειναι καλυτερη συγκριτικα με οταν το βαλεις full screen, επειδη το "τεντωνει" για να σου δωσω να καταλαβεις. Οσο για το pc του φιλου σου μπορει να ειναι πολλοι παραγοντες. Σιγουρα οχι ο σκληρος, μπορει η μνημη να φταει αν εχει πολλα προγραμματα να τρεχουν και εφαρμογες στο background.
giannisgt Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Solmyr (ισως ρωταω κατι χαζο..) μπορουν τα παιχνιδια να παιχτουν σε μικροτερη αναλυση χωρις να ''τεντωθουν'' ?Δηλαδη να βλεπεις την εικονα και γυρω γυρω να ειναι μαυρη η οθονη? Με προβληματισες με αθτο που ειπες για την οθονη..Και εγω ελεγα πως ειναι καλη.. Ψαχνω εδω και μια ωρα και δεν βρισκω τα χαρακτηριστικα της οθονης...
21century Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Φυσικα το συστημα που προτεινεις ειναι ενα desktop replacement οποτε καλο θα ειναι να στραφεις και σε αλλες επιλογες εφοσον θα ξοδεψεις τοσα χρηματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.