Προς το περιεχόμενο

Καινούργια μνήμη σε παλιό motherboard?

soko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν Pentium 200MMX me 32 MB SDRAM στα 66ΜΗz και θέλω να του βάλω λίγο ακόμα μνήμη. Το ερώτημα είναι υποστηρίζονται οι τωρινές μνήμες SDRAM στα 100 ή 133 ΜΗz? Η motherboard είναι η SOYO 5BT και απ'ό,τι το έψαξα μάλλον υποστηρίζει μέχρι 66 ΜΗz. Αν βάλω ποιο γρήγορη μια που είναι φθηνές πια θα δουλεύει έστω και πολύ πιο αργά από τις δυνατότητές της και θα δω σημαντική διαφορά στο σύστημα? Αν δεν γίνεται έχει κανείς παλιά μνήμη να μου δώσει? Έχω βάλει και αγγελία.

Δημοσ.

Εσαι σιγουρος οτι η motherboard σου παιρνει<BR>μνημες DIMM και οχι EDO;Aν ναι,μπορεις να χρησιμοποιησεις τις DIMM που υπαρχουν κυριως στα 133Mhz και στα 66Mhz χωρις προβλημα.Αν ειναι ομως να βαλεις καινουργια μαζι με την παλια καλιτερα να βαλεις μια καινουργια μονη της μια και εχουν πεσει οι τιμες.Προχθες αγορασα μια 128Mb/133Mhz 8000δρχ.Δεν θα πρεπει ομως κατα την γνωμη μου να δεις την τεραστια διαφορα που περιμενεις. rolleyes.gif" border="0

Δημοσ.

Diafora nomizw 8a dei mono apo thn aukshsh ths mnhmhs kai oxi apo th diafora ths syxnothtas pou douleuei h mnhmh.<BR>Kai 66ara na balei h 133ara mnhmh den exei diafora afou h grhgorh mnhmh 8a douleuei me thn syxnothta ths pio arghs.

Δημοσ.

Απ'ό,τι μου είπαν οι μόνες καινούργιες μνήμες που ίσως να λειτουργήσουν είναι κάποιες που τρέχουν στα 100 MHz ,που και αυτές έχουν εξαντληθεί.Για αυτές στα 133 οι περισσότεροι στα μαγαζιά μου είπαν ότι δεν υποστηρίζονται.Τι να πω, πιστεύω αν δεν το δοκιμάσω δεν θα ξέρω.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ με 128/100 είχα πρόβλημα με το μητρώο των WIN (μηχάνημα P-I στα 233 MMX)<BR>κατά την εκίνηση μου παρουσίαζε πρόβλημα στο μητρώο και ήθελε επανεκίνηση ξανά και ξανά, μέχρι που βρήκα από ένα φίλο μια 64σάρα μνήμη στα 66 και απο τότε πρόβλημα μηδέν.<BR>Λογικά οτι μνήμη και να βάλεις το μηχάνημα πρέπει να δουλέψει με αυτήν που μπορεί (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ) αλλά ποιός ξέρει;

Δημοσ.

Opos yparxei to overclocking yparxei kai to underclocking. Se MMX cpu sinithos doylevoyn oi mnhmoules pou einai sta 100 ( aneto underclocking sta 66, an exei chip NEC aera )kai fysika single sided. Me kathe epifylaxh sou leo oti sta 133 oute kan. Polles fores den doylevoun oi celeron me 133 ( 333 ). Oso gia diafora sthn taxythta o nomos einai : H mnhmh den prosferei taxythta alla anesh leitoyrgias. Pantos to project "mnhmh" axisei kathe analysh kai kathe gnomh. Kalo einai na to psaxoyme smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...