teoos Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μαγκες καλησπερα. Γνωριζετε καποιο αλλο προγραμμα σαν και αυτο (Power Cinema) για παρακολουθηση τηλεορασης; Η καρτα που εχω (Asus P1731) συνοδευεονταν απο αυτο, αλλα δεν λεει και πολλα και λεω να δοκιμασω κατι αλλο αν φυσικα γινεται. Thanks ...
Members gsarig Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Members Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Προσωπικά χρησιμοποιώ το christv. Αν υποστηρίζει τον τύπο της κάρτας σου, αξίζει να το δοκιμάσεις. Στην Pinnacle PCTV 310i μου, έχει καλύτερη ποιότητα από ότι το πρόγραμμα που έρχεται μαζί με την κάρτα.
teoos Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Προσωπικά χρησιμοποιώ το christv. Αν υποστηρίζει τον τύπο της κάρτας σου, αξίζει να το δοκιμάσεις. Στην Pinnacle PCTV 310i μου, έχει καλύτερη ποιότητα από ότι το πρόγραμμα που έρχεται μαζί με την κάρτα. Το δοκιμασα. Πολυ καλο και με πολλες επιλογες. Τhanks gsarig.
gtsekegal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Το δοκιμασα. Πολυ καλο και με πολλες επιλογες. Τhanks gsarig. Στην δική μου καρτα Asus Hybrid , το chris tv δεν έχει ηχο γνωρίζεται γιατί ;
billpeppas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Also there's a relevant program from Intervideo ( windvd developers )
gtsekegal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Στην δική μου καρτα Asus Hybrid , το windvr δεν έχει ηχο γνωρίζεται γιατί ;
tolisspi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 To christv δεν μου βγαζει ηχο. Εχω την 7131 asus
xolloth Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 εαν εχειs vista,το media center ειναι εξαιρετικο.
tolisspi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικα εχω τα ΧΡ. Κατεβασα το InterVideo WinDVR 3. Φαινεται πολυ καλο αλλα δεν εχω ηχο. Μηπως δεν κανω καποιες ρυθμισεις σωστα? Το προβλημα μου στο power cinema ειναι οτι δεν μπορω να κανω μετανομασια στα καναλια, να αφαιρεσω καναλια και να τα βαλω κατα σειρα προτιμησης.
tolisspi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Βασικα εχω τα ΧΡ. Κατεβασα το InterVideo WinDVR 3. Φαινεται πολυ καλο αλλα δεν εχω ηχο. Μηπως δεν κανω καποιες ρυθμισεις σωστα?Το προβλημα μου στο power cinema ειναι οτι δεν μπορω να κανω μετανομασια στα καναλια, να αφαιρεσω καναλια και να τα βαλω κατα σειρα προτιμησης. Δεν εχει ηχο οταν βλεπω tv αλλα οταν κανω record και μετα αναπαραγω το αρχειο εχει ηχο!!!!
tolisspi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Επανερχομαι στο θεμα power cinema. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν κανει εγγραφη απο ενα καναλι, μου κοβει απο μονο του τα αρχεια σε 2gb.Ρυθμιζεται καπως το θεμα?
micos000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Επανερχομαι στο θεμα power cinema.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν κανει εγγραφη απο ενα καναλι, μου κοβει απο μονο του τα αρχεια σε 2gb.Ρυθμιζεται καπως το θεμα? Μήπως αποθηκεύεις σε δίσκο ο οποίος είναι σε fat32; Αν όχι δες τις ρυθμίσεις του προγράμματος για κάτι τέτοιο. Για την αναπαραγωγή ήχου, δεν ξέρω αν το έλυσες. Αν όχι, μάλλον πρέπει να ορίσεις από ποια κάρτα ήχου θα γίνεται η αναπαραγωγή, πάλι μέσα από τις ρυθμίσεις. Και κάτι ακόμα. Απ' ότι γνωρίζω, αυτές οι κάρτες χρησιμοποιούν την κάρτα ήχου του pc για έξοδο ήχου και συνδέονται με ένα καλωδιάκι με αυτήν. Αν ισχύει, έλεγξε το καλώδιο αν είναι συνδεμένο όντως στο line in της κάρτας ήχου και πήγαινε Πίνακας Ελέγχου->Ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής. Πάτα στην ένταση συσκευή στο κουμπί Για προχωρημένους. Μετά, μόλις ανοίξει το παράθυρο με τις εντάσεις, πήγαινε στο μενού Επιλογές->Ιδιότητες, πάτα Ηχογράφηση, τσεκάρισε να ενεργοποιηθεί το Είσοδος Γραμμής και πάτα ΟΚ. Τώρα, τσεκάρισε σαν Επιλογή στην Είσοδο γραμμής και δες αν τώρα έχεις ήχο.
parsifal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν κανει εγγραφη απο ενα καναλι, μου κοβει απο μονο του τα αρχεια σε 2gb.Ρυθμιζεται καπως το θεμα? Σε τί format γράφεται το αρχείο; Αν σε AVI, ίσως επειδή το πρόγραμμα δε χρησιμοποιεί OpenDML v2.0 AVI format αλλά, για λόγους συμβατότητας με όλους τους video players, το legacy AVI format που περιορίζει το μέγεθος στα 2GB. Σε FAT32, το μέγιστο filesize είναι (4^32 - 1) bytes (~4GB), οπότε δεν πρέπει να είναι εκεί το θέμα...
mimis13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Προσωπικά χρησιμοποιώ το christv. Αν υποστηρίζει τον τύπο της κάρτας σου, αξίζει να το δοκιμάσεις. Στην Pinnacle PCTV 310i μου, έχει καλύτερη ποιότητα από ότι το πρόγραμμα που έρχεται μαζί με την κάρτα. πηγα στο site μεσω του link σου αλλα δε βρηκα ακρη... ειναι στανταρ καλο να ψαχτω να το βρω? pπαντως οποιο prog κ να χρησιμοποιησω η οθονη γινεται γκρι... δειχνει αναγλυφη την εικονα με γκρι χρωμα κ μαυρες γραμες σ αναγλυφα. βλεπω κινηση δλδ κ ακουω πεντακαθαρα. τι φταιει ρε παιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.