facebookcase Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν!Απλά!Θα κατεβάσεις ένα Languiche pack συγνόμι αλλα βιάζομαι!Μπορεις να το κατεβασεισ μέσω τορεντ ή δες το θέμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=201388
kyriakh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα αν κατάλαβα καλά την ερώτηση, η απάντηση είναι δεξί κλίκ στην γλώσα κάτω δεξιά στη notification area, settings, general ,βελάκι (βρίσκεις τη γλώσσα)και restart kai αλλάζεις τη γλώσσα του συστήματος σορυ αυτή η απάντηση πήγαινε αλλού, και δεν ξέρω πως τα κατάφερα ε΄΄ετσι, και δεν βρήκα μετα το post να υπάρχει διαγραφη, παρά αλλαγή... καλή τυχη στο πρόβλημα
OgamiasTWNypologistwn Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Παίδες να η λύση...Λίγο χρονοβόρα βεβαια αλλα 100% δουλεύει.... κατ'αρχίν για να το κάνετε αυτό πρέπει να'χετε το Service Pack 1 εγκατεστημένο αλλα κ τ Service Pack 2 ποιάνει....πάτε στη Microsoft και κατεβαστε το service pack 2 το ελληνικο....κάντε πρώτα αντίγραφο ασφαλείας διότι θα σας χαθούν όλα τα δεδομένα...μόνο τα windows ενεργοποιημένα θα παραμείνουν.. τεσπα να το link για το Service Pack 2... : http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=891ab806-2431-4d00-afa3-99ff6f22448d&displayLang=el
lexmark Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Βρε μπας και μαμήσουμε έτσι τον υπολογιστή μας; Αχ! Μα το λές κάντε πρώτα αντίγραφο ασφαλείας διότι θα σας χαθούν όλα τα δεδομένα...μόνο τα windows ενεργοποιημένα θα παραμείνουν..
OgamiasTWNypologistwn Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 μπα...δεν θα το "μαμήσουμε"χαχαχχαχα το έκανα και εγώ σήμερα.. Βρε μπας και μαμήσουμε έτσι τον υπολογιστή μας; Αχ! Μα το λές Να ξέρεις έβαλα αυτό το όνομα γιατί δεν είχα τι άλλο να βάλω...το ξέρω ότι το'πες για πλάκα αλλά έτσι λέω...
lexmark Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 μπα...δεν θα το "μαμήσουμε"χαχαχχαχα το έκανα και εγώ σήμερα.. Να ξέρεις έβαλα αυτό το όνομα γιατί δεν είχα τι άλλο να βάλω...το ξέρω ότι το'πες για πλάκα αλλά έτσι λέω... Επιτέλους, ένας άνθρωπος που τα πιάνει! Είχα αρχίσει να βαριέμαι με τους τόσο σοβαρούς που μαζεύτηκαν εδώ τώρα τελευταία! On topic τώρα: Αυτό που λες δεν το έχω κάνει. Χάνεις όντως δεδομένα αν το κάνεις έτσι ή απλά το backup το λες σε περίπτωση που κάτσει κάποια στραβή; Γιατί αν είναι να πρέπει να κάνεις ντε και καλά backup από πριν τότε θα προτιμήσω τη γνωστή οδό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.