Προς το περιεχόμενο

Γυρνάνε τα Vista από αγγλικά σε ελληνικά; / Vista Greek MUI

rezwalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μέσω vistalizator δεν μπορώ να το τρέξω ,γιατί έχω enterprise και μου λέει ότι δεν μπορεί να το τρέξει. μπορώ όμως να αναγκάσω το πρόγραμμα να τρέξει μέσω cmd.πώς το κάνω αυτό? τι πρεπει να γράψω?

κανείς???:fear:

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω τα home premiun των βιστα και θελω οπωσδηποτε να τα κανω απο αγγλικα σε ελληνικα,πως γινετε?αν ξερει κανεις ας μου στειλει παρακαλω ενα προσωπικο μηνυμα.

Δημοσ.

Εχω ενα patch 700mb που αλλαζει τα αγγλικα vista sp1 σε ελληνικα...εδω και ενα χρονο αυτο κανω και ειναι complet.. δεν θυμαμαι απο που το κατεβασα ομως. Θες να στο στειλω?

edit :sorry 160mb

Μπορεις να κατεβασεις αυτο του cabdik και αφου κανεις install να πας : control panel-regional and language options-keyboards and languages-display language και επελεξε ελληνικα...κανεις log off και εισαι ετοιμος...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν θέλει πάντως κάποιος καθαρές λύσεις αντί για το Vistalizator, μπορεί αν έχει π.χ. τα αγγλικά Home Premium και θέλει να βάλει τα ελληνικά, να εγκαταστήσει τα ελληνικά και να βάλει το serial number των αγγλικών. Δουλεύει και η ενεργοποίηση γίνεται μια χαρά ;) Το έκανα πρόσφατα σε ένα laptop :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εγώ το έκανα ως έξεις και δούλεψε

Έχω vista home premium 32bit (en) και κατέβασα από :http://www.froggie.sk/download.html το προγραματακι Vistalizator_1.40 που χρειαζετε για την εγκατασταση

Και το language pack Greek απο: http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/updt/2008/04/lp-el-gr_61c634728ccb1764d54c1e41a3b7d2940e031dae.exe

Και μου δούλεψε κανονικά και χωρίς προβλήματα και από ότι είδα κανείς για όλες τις εκδόσεις των vista (x64,x86) κ.τ.λ.

Καλα συνονόματε εισαι πρώτος, γύρισαν με την πρώτη ......χωρίς προβλήματα ελπίζω

Να ρωτήσω και κάτι απο οτι είδα με αυτο το προγραμματάκι 'Vistalizator' μπορείς να γυρνάς απο την μια γλώσσα στην άλλη? ή κάνω λάθος?

Edit

να συμπληρώσω και κατι αλλο με τα update των windows δεν πιστευω να εχω κάποιο πρόβλημα ξέρετε κατι, κα σε ποια γλώσσα θα γίνονται τα update

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις

.

.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Προσπάθησα κι εγώ να γυρίσω τα windows vista Ultimate en σε ελληνικά ,αλλά δυστυχώς με λέι πως επειδή έχω service pack 2 δεν γίνεται.Τι κάνω φίλοι?? καμιά βοήθεια πληζ??

Δημοσ.

αφου εχεις τα ultimate υπομονη τοτε να εμφανιστει update γλωσσας στο windwos update να βαλεις γλωσσα απο εκει. προς το παρον δεν εμφανιζει κατι?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά απο καιρό χρήσης υπήρξαν προβλήματα με την αλλαγή γλώσσας με το πρόγραμμα vistalizator?

Το έχει δοκιμάσει κανεις se vista home premium sp2?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή ήθελα να κάνω και εγώ μια αλλαγή από Αγγλικά σε Ελληνικά βρήκα το παρακάτω και δούλεψε μια χαρά.

Windows Vista Ultimate SP2 Greek Language Pack (32bit)

και:

Windows Vista Ultimate SP2 Greek Language Pack (64bit)

Για 32άρια εγκατέστησα και όλα οκ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα κι εγώ προσχθές ένα laptop Dell, και όταν το άνοιξα, δεν είχε την επιλογή να επιλέξω Αγγλικά ή Ελληνικά (τρέχει Vista Home Prenium). Χρησιμοποίησα το Vistalizator για να το γυρίσω στα Αγγλικά (είχε SP1 το laptop), αλλά μόλις το εγκατέστησα και πάτησα στο Windows Update μου έβγαλε ότι συνέβη κάποιο λάθος και δεν μπορεί να κάνει έλεγχο για νέες ενημερώσεις. Το γύρισα και πάλι στα Ελληνικά, πατάω "Έλεγχος Ενημερώσεων", τον κάνει κανονικά, μου λέει ότι δε βρίκσει νέες ενημερώσεις. Αλλά στο "Ιστορικό Ενημερώσεων" δεν υπάρχει τίποτα... Παρόλου που όλο το Σαβ/ίακο το έβαζα να κάνει τα updates! Τι κάνω τώρα?? Εννοώ, μπορεί να υπάρχουν νέες ενημερώσεις και να μην τις βρίσκει?? Γιατί έχει κυκλοφορίσει και το SP2, αλλά δεν το εντοπίζει... Επίσης, αν τελικά εγκατατήσω μέσω του Vistalizator πάλι τα Αγγλικά, δεν θα μπορώ να κάνω τα update?? Και τέλος, υπάρχει κανένας άλλος τρόπος?? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

elenpi

δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος μέχρι κάποια λεπτά πριν περάσεις το πρόγραμμα, κάνε τα update και μετά βλέπεις αν θα το ξανά περάσεις η όχι.

είναι η ποιο απλή λύση που μου ήρθε τώρα.

Δημοσ.
elenpi

δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος μέχρι κάποια λεπτά πριν περάσεις το πρόγραμμα, κάνε τα update και μετά βλέπεις αν θα το ξανά περάσεις η όχι.

είναι η ποιο απλή λύση που μου ήρθε τώρα.

Το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά στο καπάκι (επειδή τα πήρα...:mad:) μπήκα στη σελίδα της Microsoft και κατέβασα το SP2 και το πέρασα... Οπότε, αν κάνω επαναφορά τώρα, δεν ξέρω αν θα είναι για το καλύτερο, ή αν α ανοίξω τους ασκούς του αιόλου...:-(

Αν κάνω επαναφορά, θα διαγραφθεί και το SP2 που εγκατέστησα??

Δημοσ.
ΤΑ MUI τα ειχα σε ενα φορητο με xp Pro και επελεξα ως γλωσσα μετα τα Αγγλικα που ειχε προεγκατεστημενα και τα ΕΛληνικα. Στα Βιστα σε ολες ρις εκδοσεις σχεδον παρεχεται η δυνατοτητα Ελληνικων/Αγγλικων...

κατεβασε αυτο φιλε και εισαι οκ

http://rapidshare.com/files/293911973/vistalizator_v1.40.rar

εχει και οδηγιες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...