Προς το περιεχόμενο

Γυρνάνε τα Vista από αγγλικά σε ελληνικά; / Vista Greek MUI

rezwalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον,οι απαντησεις ειναι αφθονες. δεν ειχα το κουραγιο να τις διαβασω ολες,οποτε-->

Τα vista γυρνανε σε ελληνικα. το εκανα στα δικα μου(μαιμου windows-ultimate 32)και δουλευει κανονικα εδω και 2-3 μηνες.αν το κρινετε απαραιτητο μπορς να δωσω link για τα απαραιτητα αρχεια

ομως: αν βαλεις το ελληνικο pack ,δε περνιεται το SP1 για vista.

ομοιως:αν εχεις εγκατεστημενο το sp1, δε περνιεται το Greek pack

μια χαρα δουλευει και ετσι,οποτε περιμενουμε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ sp1 απο microsoft.(Πολυ συντομα απο οτι ακουμε)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διάβασα όλο το τοπικ, αν και με ενδιαφέρει το ανάποδο απο οτι λεει ο τίτλος: να γυρίσω τα Vista Home Premium από Ελληνικά σε Αγγλικά.

Απ'ότι κατάλαβα λοιπόν ο μόνος τρόπος να γυρίσω σε Αγγλικά είναι να ξανακάνω install τα βίστα από το recovery dvd της Dell?

Δημοσ.

λοιπον : ανοιγεις το windows update βρισκεις την γλωσσα που θες την τσεκαρεις και την κατεβαζεις μετα και το sp1 δουλευει κανονικα (το ειχα κανει install πριν βαλω την γλωσσα)

Δημοσ.
Διάβασα όλο το τοπικ, αν και με ενδιαφέρει το ανάποδο απο οτι λεει ο τίτλος: να γυρίσω τα Vista Home Premium από Ελληνικά σε Αγγλικά.

Απ'ότι κατάλαβα λοιπόν ο μόνος τρόπος να γυρίσω σε Αγγλικά είναι να ξανακάνω install τα βίστα από το recovery dvd της Dell?

το ιδιο κατευαζεις τη γλωσσα απο το windows update
Δημοσ.

Επίσης κυκλοφορεί στο δίκτυο προγραμματάκι μερικών kbs με το οποίο βάζεις όποια γλώσσα θες (από τις επίσημες της microsoft) ακόμα και σε vista home premium...

Δημοσ.
το ιδιο κατευαζεις τη γλωσσα απο το windows update

μπήκα στο win download center αλλά δεν βρίσκω κάποιο update γλώσσας...που εννοούσες να κοιτάξω?? να σου θυμίσω οτι η εκδοση μου ειναι η premium και όχι η ultimate που υποστηρίζει mui...

Δημοσ.

σωστα συγνωμη δεν το προσεξα πως ηταν home premium .οχι στο microfoft download center στο windows update μεσα στο control panel

Δημοσ.

το update μέσα από το control panel το έκανα 2 φορές, βρήκε καμμια 20αρια updates αλλά τίποτα για γλώσσα.... εν τω μεταξύ κοίταξα και στο support της dell και με το service number μου βγάζει οτι έχω licence για Greek Vista Home Premium...που υποψιάζομαι οτι σημαίνει οτι ακόμα και αν κάνω restore to factory image πάλι Ελληνικά θα έχω...

Δημοσ.
το update μέσα από το control panel το έκανα 2 φορές, βρήκε καμμια 20αρια updates αλλά τίποτα για γλώσσα.... εν τω μεταξύ κοίταξα και στο support της dell και με το service number μου βγάζει οτι έχω licence για Greek Vista Home Premium...που υποψιάζομαι οτι σημαίνει οτι ακόμα και αν κάνω restore to factory image πάλι Ελληνικά θα έχω...

install this http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/updt/2008/04/lp-en-us_15ef57e54b23adc1672991ecacb8594f044b9c3d.exe

Δημοσ.

φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, το κατέβασα και το έτρεξα αλλά δεν έγινε τίποτα! την πρώτη φορά το έτρεξα απο το desktop, μου έβγαλε ενα ποπ-απ οτι εγκαθιστά το language pack για vista ultimate, αλλά μετά το ποπ-απ δεν έγινε τίποτα.... ουτε δημιουργήθηκε κατι που ν αείδα, ούτε στις ρυθμίσεις γλώσσας μου έδωσε επιλογή για αλλαγή γλώσσας, ούτε μετά από restart - ξαναθυμίζω οτι έχω vista home premium και όχι ultimate.

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, γιατί δεν τα ξέρω που δεν τα ξέρω τα Βίστα, είναι και στα Ελληνικά που δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει και δεν μου αρέσει καθόλου το σκηνικό....

Δημοσ.

μιπως δεν γινεται στην εκδοση που εχεις? αλλα μου κανει εντυπωση που ειπες πως εβγλε μηνυμα οτι τα κανει εγκατασταση, κανονικα δεν θα σε αφηνε

δοκιμασε να κανεις εγκατασταση αυτο πρωτα και μετα την γλωσσα http://support.microsoft.com/KB/942903

Δημοσ.

ναι φίλε μου, η έκδοση που έχω κανονικά δεν υποστηρίζει μουλτι γλώσσες.... ψάχνωντας στον γούγλη βρήκα ενα προγραμμα που κανει αυτο ακριβώς, ανοίγει το cab που κατεβαίνει από το ms update και κάνει bypass το protection που προφανώς δεν αφήνει να εγκατασταθούν πακέτα γλώσσας σε vista premium (για να σκάσεις 170Ε και να κάνεις upgrade σε vista ultimate!!)

Ευχαριστώ για την βοήθεια, θα ψάξω αυριο μήπως πετύχω κάτι ...

Δημοσ.

Ευχαριστώ τους φίλους που μου έστειλαν ινφο με ΡΜ, τελικά κατάφερα να αλλάξω τη γλώσσα (με το προγραμματάκι του κινέζου!!), βέβαια αυτό απλά άφησε τα en-US να εγκατασταθούν, για να μπουν σε χρήση άλλαξα το registry, και βέβαια, όπως έλεγε και η προειδοποίηση, δεν παίζει το windows update...

Δεν ξέρω αν θα την αφήσω έτσι τελικά τη ρύθμιση, θα το τρέξω 2-3 μέρες να δω αν χτυπάει και τίποτα άλλο, θα δοκιμάσω και το rollback σε ελληνικά να δω αν παίζει το win update και βλέπουμε...

Όποιος χρειάζεται αντίσοτιχη βοήθεια ας μου στείλει ΡΜ.

• 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ το έκανα ως έξεις και δούλεψε

Έχω vista home premium 32bit (en) και κατέβασα από :http://www.froggie.sk/download.html το προγραματακι Vistalizator_1.40 που χρειαζετε για την εγκατασταση

Και το language pack Greek απο: http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/updt/2008/04/lp-el-gr_61c634728ccb1764d54c1e41a3b7d2940e031dae.exe

Και μου δούλεψε κανονικά και χωρίς προβλήματα και από ότι είδα κανείς για όλες τις εκδόσεις των vista (x64,x86) κ.τ.λ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...