Προς το περιεχόμενο

Γυρνάνε τα Vista από αγγλικά σε ελληνικά; / Vista Greek MUI

rezwalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνήθωως προσφέρεται λειτουργικό με υποστήιρξη 2 γλωσσών οποτε δοκίαμσε το παραπάνω σύνδεσμο.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως αν η έκδοσή σου είναι από premium και πάνω (π.χ. home premium, business, ultimate) μπορείς να εγκαταστήσεις επιπλέον γλώσσες. Εγώ τουλάχιστον σε ultimate το έχω κάνει.

Αν όμως η έκδοση των vista είναι η basic, νομίζω πως δεν μπορείς...

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση πως αν η έκδοσή σου είναι από premium και πάνω (π.χ. home premium, business, ultimate) μπορείς να εγκαταστήσεις επιπλέον γλώσσες. Εγώ τουλάχιστον σε ultimate το έχω κάνει.

Αν όμως η έκδοση των vista είναι η basic, νομίζω πως δεν μπορείς...

Τα MUIs ειναι διαθεσιμα για Windows Vista Ultimate και Windows Vista Enterprise.

Δημοσ.

εχει ενας φιλος μου τα vista ultimate original αλλα ειναι στα αγγλικα η γλωσσα.μπορει να κανει εγκατασταση την ελληνικη μεσα απο τα updates??? πως γινετε???

Δημοσ.

http://support.microsoft.com/kb/925471

Windows Vista language packs are available for computers that are running Windows Vista Ultimate. The Windows Vista language packs can be installed only from the Windows Ultimate Extras section on the Windows Update Web site. The language packs are not available on the Microsoft Windows Server Update Services (WSUS) Web site or on the Microsoft Download Center.

To download Windows Vista language packs, visit the following Microsoft Web site: http://update.microsoft.com

--------

κυκλοφορεί κάποιο "Vista MUI Tools v2.2" απο κάτι Κινέζους, για non-ultimate versions, δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματικό.

Δημοσ.

Αν έχω περάσει με το MUI στα ελληνικά Ultimate την αγγλική γλώσσα εμφάνισης του περιβάλλοντος των windows... μπορώ άραγε να περάσω πάνω τους το αγγλικό SP1 ??? :P

Δημοσ.

εγω που εχω ultimate vista ENG αγορασμενα περασα το sp1 ,μπορω να κανω update και να βαλω τα ελληνικα? κανω απο πινακα ελενχου windows update αλλα δεν μου βγαζει langouange pack !!!

Δημοσ.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ VISTA

------------------------------------------------

Πηγαίνεις στο windows update, και επιλέγεις την γλώσσα που θες να εγκαταστήσεις. Μπορείς να επιλέξεις και περισσότερες από μια.

Στο control panel στην επιλογή γλώσσας κτλ, επιλέγεις σε ποια γλώσσα θες να έιναι το interface των windows. Την επόμενη φορά που θα μπεις στα windows θα είναι στην επιλεγμένη γλώσσα.

Δημοσ.

καποια στιγμη πριν το sp1 μου εβγαλε της γλωσσες ολες !

τορα κανω windows update αλλα τιποτα απο languange pack δεν εχει ενημερωση ! λετε να παιζει ρολο το sp1 που εγκατεστησα ?

παντως εκτος απο την αγγλικη δεν εχει καμια αλλη το συστημα !

δεν μπορω να καταλαβω τη παιζει

Δημοσ.

Το SP1 είναι διαθέσιμο μόνο στα αγγλικά. Σε μερικούς μήνες που θα κυκλοφορήσει και στα Ελληνικά θα σου εμφανίζει τις επιλογές.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω το (αχρησιμοποίητο) activation key από αγορασμένα ΕΛΛΗΝΙΚΑ vista ultimate για να εγκαταστήσω νομίμως και πλήρως (χωρίς μελλοντικά προβλήματα σε update κλπ.) τα vista ultimate ΑΓΓΛΙΚΗΣ έκδοσης ??? :o

Ευχαριστώ πολύ για την όποια απάντηση..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω το (αχρησιμοποίητο) activation key από αγορασμένα ΕΛΛΗΝΙΚΑ vista ultimate για να εγκαταστήσω νομίμως και πλήρως (χωρίς μελλοντικά προβλήματα σε update κλπ.) τα vista ultimate ΑΓΓΛΙΚΗΣ έκδοσης ??? :o

Ευχαριστώ πολύ για την όποια απάντηση..

Τα Αγγλικά είναι δηλαδή μαϊμού?Καί γιατί να θυσιάσεις το γνήσιο κλειδί γιά πειρατικά windows?Πες ακριβώς τι τρέχει.Κόιταξε μιά μόνο άδεια χρήσης δικαιούσαι με την αγορά των windows καί δεν μπορείς να ενεργοποιείς οποαδήποτε άλλη κόπια.

Εγώ ρωτώ κάτι άλλο τώρα.

Μιά φίλη θέλει να βάλει Ελληνικά vista καί μετά να περάσει καί το Αγγλικό γλωσσικό πακέτο.

Εγώ της λέω να εγκαταστήσει τα Αγγλικά vista καί μετά να περάσει το Ελληνικό πακέτο.

Μιλάμε γιά τα ultimate πού είναι MUI.

Συμφωνείτε?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
http://support.microsoft.com/kb/925471

To download Windows Vista language packs, visit the following Microsoft Web site: http://update.microsoft.com

--------

κυκλοφορεί κάποιο "Vista MUI Tools v2.2" απο κάτι Κινέζους, για non-ultimate versions, δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματικό.

Το Vista MUI Tools v2.2 κανει δουλεια. Τουλαχιστον σε premium που δοκιμασα, προφανως και στις υπολοιπες.

Language Pack εδω

οχι επισημο αλλα την δουλεια την κανει. ελπιζω να ειναι οκ για εδω , ας με ενημερωσει καποιος mod. tnx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...