Προς το περιεχόμενο

Γυρνάνε τα Vista από αγγλικά σε ελληνικά; / Vista Greek MUI

rezwalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω το ελληνικο multilingual user interface για τα Vista αλλά δεν τα έχω καταφέρει... Έχω τα ultimate γνησια activated και στο update μου εμφανίζονται καμια 15 γλώσσες αλλά όχι τα ελληνικά! Γνωρίζει κανείς έχει βγει;

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Το mui ειναι το Multi language User Interface .Οσο για το πακέτο της Ελληνικής γλώσσας θα το βρεις στο update σαν optional update. Δεν γνωρίζω αν είναι ακόμα διαθέσιμο το Ελληνικό για την Αγγλική έκδοση vista , αλλά σίγουρα είναι το Αγγλικό για την Ελληνική έκδοση vista.Κατεβάζεις λοιπόν το πακέτο της γλώσσας το εγκαθιστάς , restart>control panel>change display language>choose a display language >Ελληνικά.

Μηπως βγηκε τελικα το MUI ? ξερει κανεις?

Δημοσ.

Απλα θελω να σου πω οτι ενας κολλητος μου πηγε να το κανει προχθες το βραδυ και του εβγαλε μπλε οθονη..

και μετα εκανε fix με το cd των Vista..

Vista του θειου

Δημοσ.

exei vgei to elliniko language pack gia ta vista alla se 3 pc pou dokimasa me dvd tis dell original....den epiase...evgaze sto telos error....pali kala pou sixainomai ta ellinika sta windows kai de ta vazo pote...kapoioi filoi omos pou den kseroun agglika exoun provlima

Δημοσ.
exei vgei to elliniko language pack gia ta vista alla se 3 pc pou dokimasa me dvd tis dell original....den epiase...evgaze sto telos error....pali kala pou sixainomai ta ellinika sta windows kai de ta vazo pote...kapoioi filoi omos pou den kseroun agglika exoun provlima

Akrivws, opws o filos mou.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
τελικά έχουμε τπτ νέο?

Βρέθηκε λύση?

nai kanonikotata apo to control panel ginetai i douleia allagis glwssas, katevazeis ena update kai to kaneis, o filos mou to kanw, exie vgei to pack

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

μπορω να αλλαξω τη γλωσσα στα vista από ελληνικα σε γερμανικά χωρις format και vista στα γερμανικα ? ευχαριστώ

Δημοσ.

Όχι φίλε δεν μπορείς. Βασικά ούτε και με format μπορείς. Η γλώσσα του λειτουργικού σου είναι έκδοση του λειτουργικού σου. Εσύ έχεις την ελληνική έκδοση των vista. Για να πας σε γερμανικά πρέπει να αγοράσεις καινούριο λειτουργικό:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...