Προς το περιεχόμενο

Γυρνάνε τα Vista από αγγλικά σε ελληνικά; / Vista Greek MUI

rezwalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ultimate exw valei ston filo mou, tha mou peis se parakalw pws na kanw tin metatropi?

Oso gia ta MUI ti akrivws einai?

Το mui ειναι το Multi language User Interface .Οσο για το πακέτο της Ελληνικής γλώσσας θα το βρεις στο update σαν optional update. Δεν γνωρίζω αν είναι ακόμα διαθέσιμο το Ελληνικό για την Αγγλική έκδοση vista , αλλά σίγουρα είναι το Αγγλικό για την Ελληνική έκδοση vista.Κατεβάζεις λοιπόν το πακέτο της γλώσσας το εγκαθιστάς , restart>control panel>change display language>choose a display language >Ελληνικά.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γνωρίζει κανεις αν γινετε και πως γίνεται να αλλάξουμε γλώσσα μετά την εγκατάσταση. Δηλ.

Βάλαμε Windows Vista Bus. GR και ΘΕΛΩ Να γυρίσω σε Windows Vista Bus. Eng.

Εκει που λέει Εργαλεία να λέει tools και ο Υπολογιστής μου να λέει My computer κ.τ.λ.

Χωρίς φυσικά να γίνει επανεγκατασταση απο την αρχή.

ευχαρίστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ζορικο..κ εγω το ιδιο ηθελα..ζητησα αγγλικα και μου εβαλαν ελληνικα..οποτε πηγα το λαπτοπ πισω για να μου βαλουν αγγλικα vista και εγινε απ το recovery cd..για την ιστορια εχω λαπτοπ toshiba a200-10w και το recovery cd ειχε επιλογη μεταξυ αγγλικων και ελληνικων..εννοειται πως εγινε format του σκληρου..κ αλλη μια παραπλευρη απωλεια ηταν που ο σκληροσ δισκος μου απο σπασμενος σε 2 partition,εξασυνετεθη εις σαρκαν μιαν..:razz:

Δημοσ.
Γνωρίζει κανεις αν γινετε και πως γίνεται να αλλάξουμε γλώσσα μετά την εγκατάσταση. Δηλ.

Βάλαμε Windows Vista Bus. GR και ΘΕΛΩ Να γυρίσω σε Windows Vista Bus. Eng.

Εκει που λέει Εργαλεία να λέει tools και ο Υπολογιστής μου να λέει My computer κ.τ.λ.

Χωρίς φυσικά να γίνει επανεγκατασταση απο την αρχή.

ευχαρίστω

Γίνεται απλά και εύκολα. Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου-->Windows update-->Προβολή διαθέσιμων ενημερώσεων. Εκεί επέλεξε ποια γλώσσα θέλεις και θα στην κατεβάσει και θα την κάνει εγκατάσταση.

Υπάρχει και αρχείο βοηθείας στον πίνακα ελέγχου-->Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας--> Καρτέλα *πληκτρολόγια και γλώσσες* και κάνε κλίκ κάτω κάτω που λέει *Πως μπορώ να εγκαταστήσω πρόσθετες γλώσσες.*

Εγκατάσταση μιας γλώσσας εμφάνισης

Μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα που χρησιμοποιούν τα Windows για να εμφανίζουν κείμενο στους οδηγούς, τα παράθυρα διαλόγου, τα μενού και τα άλλα στοιχεία στο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Ορισμένες γλώσσες εμφάνισης εγκαθίστανται από προεπιλογή. Για κάποιες άλλες απαιτείται η εγκατάσταση πρόσθετων αρχείων γλώσσας.

Προτού γίνει δυνατή η εγκατάσταση μιας γλώσσας εμφάνισης, πρέπει να προσπελάσετε τα αρχεία γλώσσας. Αυτά τα αρχεία μπορεί να βρίσκονται στον υπολογιστή σας, σε έναν υπολογιστή του δικτύου σας ή στο δίσκο DVD των Windows. Επίσης είναι δυνατή η λήψη τους από το web. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμα Πώς μπορώ να λάβω πρόσθετα αρχεία γλώσσας;

Για να εγκαταστήσετε ένα Πακέτο γλώσσας περιβάλλοντος εργασίας (LIP) κάντε διπλό κλικ στο αρχείο για να ανοίξετε το πρόγραμμα εγκατάστασης. Για να εγκαταστήσετε ένα Πακέτο πολύγλωσσου περιβάλλοντος εργασίας (MUI), ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Κάντε κλικ για να ανοίξτε το στοιχείο "Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας".

Κάντε κλικ στην καρτέλα Πληκτρολόγια και γλώσσες.

Κάτω από την Εμφάνιση γλωσσών, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση/κατάργηση εγκατάστασης γλωσσών και στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα. Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.

Σημείωση

Η ενότητα "Γλώσσα εμφάνισης" θα είναι ορατή μόνο εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει ένα πακέτο LIP ή εάν η έκδοση των Windows που διαθέτετε υποστηρίζει πακέτο MUI. Τα πακέτα MUI διατίθενται μόνο στα Windows Vista Ultimate και τα Windows Vista Enterprise.

Μετά την εγκατάσταση της γλώσσας εμφάνισης, πρέπει να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας έτσι, ώστε να χρησιμοποιήσει αυτήν τη γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμα Αλλαγή της γλώσσας εμφάνισης.

Αλλαγή της γλώσσας εμφάνισης

Η γλώσσα εμφάνισης είναι η γλώσσα που χρησιμοποιούν τα Windows στους οδηγούς, τα παράθυρα διαλόγου, τα μενού και τα άλλα στοιχεία στο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Ορισμένες γλώσσες εμφάνισης εγκαθίστανται από προεπιλογή, ενώ για κάποιες άλλες απαιτείται η εγκατάσταση πρόσθετων αρχείων γλώσσας.

Κάντε κλικ για να ανοίξτε το στοιχείο "Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας".

Κάντε κλικ στην καρτέλα Πληκτρολόγια και γλώσσες.

Στην περιοχή Γλώσσα εμφάνισης, επιλέξτε μια γλώσσα από τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Σημείωση

Εάν δεν εμφανίζεται η λίστα με τις γλώσσες, τότε πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε πρόσθετα αρχεία γλώσσας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμα Εγκατάσταση μιας γλώσσας εμφάνισης.

Δείτε επίσης:

Πώς μπορώ να λάβω πρόσθετα αρχεία γλώσσας;

Αλλαγή της γλώσσας εισόδου

ζορικο..κ εγω το ιδιο ηθελα..ζητησα αγγλικα και μου εβαλαν ελληνικα..οποτε πηγα το λαπτοπ πισω για να μου βαλουν αγγλικα vista και εγινε απ το recovery cd..για την ιστορια εχω λαπτοπ toshiba a200-10w και το recovery cd ειχε επιλογη μεταξυ αγγλικων και ελληνικων..εννοειται πως εγινε format του σκληρου..κ αλλη μια παραπλευρη απωλεια ηταν που ο σκληροσ δισκος μου απο σπασμενος σε 2 partition,εξασυνετεθη εις σαρκαν μιαν..:razz:

Μάλλον πρέπει να ξαναπάς και να τους εκτελέσεις έναν έναν γιατί προφανός ήταν τελείος άσχετοι. :-P

Και για του λόγου το αληθές, εγώ έχω εγκατεστημένη και την Αγγλική γλώσσα και αν θέλω επιλέγω ποια θα χρησιμοποιήσω.

thb_91176.jpeg

Δημοσ.
Γίνεται απλά και εύκολα. Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου-->Windows update-->Προβολή διαθέσιμων ενημερώσεων. Εκεί επέλεξε ποια γλώσσα θέλεις και θα στην κατεβάσει και θα την κάνει εγκατάσταση.

Υπάρχει και αρχείο βοηθείας στον πίνακα ελέγχου-->Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας--> Καρτέλα *πληκτρολόγια και γλώσσες* και κάνε κλίκ κάτω κάτω που λέει *Πως μπορώ να εγκαταστήσω πρόσθετες γλώσσες.*

Μάλλον πρέπει να ξαναπάς και να τους εκτελέσεις έναν έναν γιατί προφανός ήταν τελείος άσχετοι. :-P

δηλαδη ρε σι αν εχουμε βιστα ιταληκα, με αυτο τον τροπο γινονται και ελλινικα??

Γτ αμα ειναι ετσι να κατεβασω απο τορεντ και οχι warez :P

Δημοσ.
δηλαδη ρε σι αν εχουμε βιστα ιταληκα, με αυτο τον τροπο γινονται και ελλινικα??

Γτ αμα ειναι ετσι να κατεβασω απο τορεντ και οχι warez :P

Κοίτα στο windows update και αν γίνεται τότε θα σου δείξει την Ελληνική γλώσσα προς κατέβασμα.

Πάντως τα Ελληνικά που έχω δείχνουν άλλες 16 γλώσσες διαθέσιμες.

Αγγλικά-Γαλλικά-Γερμανικά-Δανικά-Ιαπωνικά-Ισπανικά-Ιταλικά-Κινέζικα(απλοποιημένα)-Κινέζικα(Χονγκ κονγκ Α.Π)-Κορεάτικα-Νορβηγικά-Ολλανδικά-Πορτογαλικά(Βραζιλίας)-Ρώσικα-Σουηδικά-Φινλανδικά.

Δημοσ.
Κοίτα στο windows update και αν γίνεται τότε θα σου δείξει την Ελληνική γλώσσα προς κατέβασμα.

Πάντως τα Ελληνικά που έχω δείχνουν άλλες 16 γλώσσες διαθέσιμες.

Αγγλικά-Γαλλικά-Γερμανικά-Δανικά-Ιαπωνικά-Ισπανικά-Ιταλικά-Κινέζικα(απλοποιημένα)-Κινέζικα(Χονγκ κονγκ Α.Π)-Κορεάτικα-Νορβηγικά-Ολλανδικά-Πορτογαλικά(Βραζιλίας)-Ρώσικα-Σουηδικά-Φινλανδικά.

orea thx.Kalifthika

Δημοσ.

Απο οτι γνωριζω υπαρχουν 2 αλλγες γλωσσας στις απλες εκδοσεις και στα ultimate που τυχαινει να ειναι πολυγλωσσικα υπαρχει πακετο 32 γλωσσων. Στο φορητο που εχω vbista business αγγλικα με το δισκακι αναβαθμισης δεν υπαρχει τεοτια επιλογη οποτε μονο με αναβαθμιση μονο θα γινει...

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγγνώμη τόση ώρα μιλάμε για vista business η ultimate ? Γιατί απ΄οτι ξέρω mui υποστηρίζει μόνο η ultimate και η enterprise !!

Δημοσ.

Εγώ ultimate έχω πάντος.

Τα αρχεία MUI πάντος κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά εκτός από το μητρικό site.

Δημοσ.

και εγω ultimate εχω και νομιζω οτι αλλαγη γλωσσας των WVU γινετε μονο μεσο update αλλα δεν εχει βγει καποιο ελληνικο language pack και νομιζω επισης οτι γινετε μονο σε ultimate version

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...