Προς το περιεχόμενο

Γυρνάνε τα Vista από αγγλικά σε ελληνικά; / Vista Greek MUI

rezwalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες!

Βασικά αυτό που θα ρωτήσω μπορεί να έχει αναφερθεί ξανά κάπου στο forum αλλά έψαξα λίγο και δεν βρήκα τίποτα.

Αγόρασα ένα laptop που έχει Windows Vista Home Premium ελληνικά, γίνεται λοιπόν να κατεβάσω μια αγγλική έκδοση, να την εγκαταστήσω και να την ενεργοποιήσω κανονικά με το key της Micro$oft που ήδη έχω;

Α! και τι ισχύει αντίστοιχα με την ελληνική έκδοση του Office 2007;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γεια σας παίδες!

Βασικά αυτό που θα ρωτήσω μπορεί να έχει αναφερθεί ξανά κάπου στο forum αλλά έψαξα λίγο και δεν βρήκα τίποτα.

Αγόρασα ένα laptop που έχει Windows Vista Home Premium ελληνικά, γίνεται λοιπόν να κατεβάσω μια αγγλική έκδοση, να την εγκαταστήσω και να την ενεργοποιήσω κανονικά με το key της Micro$oft που ήδη έχω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

επειδη το ιδιο θεμα με εχει απασχολησει και μενα,νομιζω οτι υπαρχει ενα cd

τηs ΜΣ το οποιο κανει αυτην την δουλεια που μετατρεπει την γλωσσα που θελειs.

νομιζω αυτη η εφαρμογη εχει τα αρχικα MUI[multilanguage],αλλα αυτο δεν πρεπεινα βρισκεται ευκολα.

εγω παλι εχω τα Αγγλικα και θελω να περασω τα Ελληνικα.

Δημοσ.
Γεια σας παίδες!

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Ναι rtm or retail

Δημοσ.

Paidia ekana malakia kai apo althso evala ta agglika xp anti gia ta ellinik se ena filo.

Twra pws ginetai na gyrisoume tin version se ellinika xwris na xanakanoum e=fromnat kai egatastasi pali?

Δημοσ.

ΤΑ MUI τα ειχα σε ενα φορητο με xp Pro και επελεξα ως γλωσσα μετα τα Αγγλικα που ειχε προεγκατεστημενα και τα ΕΛληνικα. Στα Βιστα σε ολες ρις εκδοσεις σχεδον παρεχεται η δυνατοτητα Ελληνικων/Αγγλικων...

Δημοσ.
ΤΑ MUI τα ειχα σε ενα φορητο με xp Pro και επελεξα ως γλωσσα μετα τα Αγγλικα που ειχε προεγκατεστημενα και τα ΕΛληνικα. Στα Βιστα σε ολες ρις εκδοσεις σχεδον παρεχεται η δυνατοτητα Ελληνικων/Αγγλικων...

Μόνο σε ultimate και enterprise παρέχεται mui !

Δημοσ.
Paidia ekana malakia kai apo althso evala ta agglika xp anti gia ta ellinik se ena filo.

Twra pws ginetai na gyrisoume tin version se ellinika xwris na xanakanoum e=fromnat kai egatastasi pali?

Μόνο σε ultimate και enterprise που υποστηρίζουν mui

Δημοσ.

Θα περιμένεις να εμφανιστεί το πακέτο Ελληνικής γλώσσας στις ενημερώσεις. Ακόμα δε βγήκε.

Άμα όμως χρησιμοποιεί Ελληνικά σε μόνιμη βάση, κάνε τον κόπο καλύτερα και κάνε καινούρια εγκατάσταση των Ελληνικών αυτή τη φορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...