rezwalker Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Γεια σας παίδες! Βασικά αυτό που θα ρωτήσω μπορεί να έχει αναφερθεί ξανά κάπου στο forum αλλά έψαξα λίγο και δεν βρήκα τίποτα. Αγόρασα ένα laptop που έχει Windows Vista Home Premium ελληνικά, γίνεται λοιπόν να κατεβάσω μια αγγλική έκδοση, να την εγκαταστήσω και να την ενεργοποιήσω κανονικά με το key της Micro$oft που ήδη έχω; Α! και τι ισχύει αντίστοιχα με την ελληνική έκδοση του Office 2007; Ευχαριστώ προκαταβολικά
cordobros Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Γεια σας παίδες!Βασικά αυτό που θα ρωτήσω μπορεί να έχει αναφερθεί ξανά κάπου στο forum αλλά έψαξα λίγο και δεν βρήκα τίποτα. Αγόρασα ένα laptop που έχει Windows Vista Home Premium ελληνικά, γίνεται λοιπόν να κατεβάσω μια αγγλική έκδοση, να την εγκαταστήσω και να την ενεργοποιήσω κανονικά με το key της Micro$oft που ήδη έχω; Α! και τι ισχύει αντίστοιχα με την ελληνική έκδοση του Office 2007; Ευχαριστώ προκαταβολικά επειδη το ιδιο θεμα με εχει απασχολησει και μενα,νομιζω οτι υπαρχει ενα cd τηs ΜΣ το οποιο κανει αυτην την δουλεια που μετατρεπει την γλωσσα που θελειs. νομιζω αυτη η εφαρμογη εχει τα αρχικα MUI[multilanguage],αλλα αυτο δεν πρεπεινα βρισκεται ευκολα. εγω παλι εχω τα Αγγλικα και θελω να περασω τα Ελληνικα.
realestate Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Γεια σας παίδες!Βασικά αυτό που θα ρωτήσω μπορεί να έχει αναφερθεί ξανά κάπου στο forum αλλά έψαξα λίγο και δεν βρήκα τίποτα. Αγόρασα ένα laptop που έχει Windows Vista Home Premium ελληνικά, γίνεται λοιπόν να κατεβάσω μια αγγλική έκδοση, να την εγκαταστήσω και να την ενεργοποιήσω κανονικά με το key της Micro$oft που ήδη έχω; Α! και τι ισχύει αντίστοιχα με την ελληνική έκδοση του Office 2007; Ευχαριστώ προκαταβολικά Ναι rtm or retail
realestate Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 για DSPτι γινεται; δεν έχω δοκιμάσει με dsp και δεν ξέρω ! αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Nik0s Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Paidia ekana malakia kai apo althso evala ta agglika xp anti gia ta ellinik se ena filo. Twra pws ginetai na gyrisoume tin version se ellinika xwris na xanakanoum e=fromnat kai egatastasi pali?
Whiteyez Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Νομίζω μόνο το αντίθετο μπορεί να γίνει από ελληνικά σε αγγλικά, δεν είμαι σίγουρος.
gio@ Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 edw ginete sta xp sta svista dn 8a ginete.. alla 8elei ligo psaksimo...
Nik0s Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 piga sto control panel pou elei install aditional lang for emnus and dialogs alla zitaei arxeio me elli8nika pou den exw
21century Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 ΤΑ MUI τα ειχα σε ενα φορητο με xp Pro και επελεξα ως γλωσσα μετα τα Αγγλικα που ειχε προεγκατεστημενα και τα ΕΛληνικα. Στα Βιστα σε ολες ρις εκδοσεις σχεδον παρεχεται η δυνατοτητα Ελληνικων/Αγγλικων...
realestate Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 ΤΑ MUI τα ειχα σε ενα φορητο με xp Pro και επελεξα ως γλωσσα μετα τα Αγγλικα που ειχε προεγκατεστημενα και τα ΕΛληνικα. Στα Βιστα σε ολες ρις εκδοσεις σχεδον παρεχεται η δυνατοτητα Ελληνικων/Αγγλικων... Μόνο σε ultimate και enterprise παρέχεται mui !
realestate Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Paidia ekana malakia kai apo althso evala ta agglika xp anti gia ta ellinik se ena filo. Twra pws ginetai na gyrisoume tin version se ellinika xwris na xanakanoum e=fromnat kai egatastasi pali? Μόνο σε ultimate και enterprise που υποστηρίζουν mui
Nik0s Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ultimate exw valei ston filo mou, tha mou peis se parakalw pws na kanw tin metatropi? Oso gia ta MUI ti akrivws einai?
ahristos Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Θα περιμένεις να εμφανιστεί το πακέτο Ελληνικής γλώσσας στις ενημερώσεις. Ακόμα δε βγήκε. Άμα όμως χρησιμοποιεί Ελληνικά σε μόνιμη βάση, κάνε τον κόπο καλύτερα και κάνε καινούρια εγκατάσταση των Ελληνικών αυτή τη φορά.
Nik0s Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 malista, sta windows updates ennoeis e? Osos gia ta mui ti ekrivws einai?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.