Candyman® Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δες και το bios του board μπας και χρειάζεσαι update... Πολλές φορές λύνονται τέτοια θέματα με νεότερες εκδόσεις.
LIONOR Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 τωρα σωθηκες....στο bios δεν εχω κανει ποτε update,αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται...
pc_admin Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Να πω κατι που μπορει να ειναι κουφο Αυτα τα παιχνιδια τα ειχες δοκιμασει και πριν και επαιζαν κανονικα ή τα εβαλες και τα δοκιμασες μετα την αναβαθμιση????
LIONOR Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 τα ειχα δοκιμασει πριν και επαιζαν...δοκιμασα τωρα να τρεξω το demo ford racing 3 και παλι τα ιδια...χτες ομως που επαιζα την full εκδοση του company of heroes, κανενα προβλημα...οποιος βρει τι φταει, κερδιζει...την εκτιμηση μου
Candyman® Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δοκίμασε να αλλάξεις τιμή στο "AGP strength value" στο Bios από 'auto' σε 'ΒΑ'. Για το Bios update μια και έχεις MSI μπορείς να το κάνεις μέσω του Live Update. Κατέβασε από το site της MSI την τελευταία έκδοση και ακολούθησε τις οδηγίες (κάνε allow activeX content όταν σου ζητηθεί). Έπειτα θα κάνεις κλικ στην επιλογή Live bios. Και μετά "connect to MSI server". Είναι ο πιο απλός τρόπος για αρχάριους χρήστες (no offense).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.