LIONOR Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Προσφατα εκανα μια μικρη αναβαθμιση στο pc μου. Του εβαλα εναν northwood sta 2.8, του αλλαξα τροφοδοτικο και του εβαλα και μια 7600 gs. Εχω κατεβασει αρκετα demos παιχνιδιων και τους ριχνω καμια ματια...Μεχρι τωρα σε 3 απο αυτα, με το που ξεκιναει το παιχνιδι, μου κανει reset ο υπολογιστης... Αντιθετα σε αλλα παιχνιδια μπορει να παιζω 3-4 ωρες και να ειναι ολα οκ. Απο θεμα θερμοκρασιας δεν νομιζω να παιζει κατι...τι μπορει να συμβαινει...;
Blackman Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 πες μας τι mobo έχεις κατι τι τροφοδοτικό έβαλες
Cloud_7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να είναι πρόβλημα μνήμης.
LIONOR Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 εχω την asrock p4vt8+ socket 478 και τροφοδοτικο το heroichi 500w να σας πω απο τη αρχη τι εχω κανει: καποια μετα το παλιο τροφοδοτικο τα 'παιξε' και το αλλαξα με ενα heroichi 500w. Αφου καπως ετσι εκανα την αρχη....αλλαξα και τον celeron 2.4 με εναν northwood στα 2.8 και την 6600 agp την αλλαξα με μια 7600 gs gainward golden sample agp. Απο θερμοκρασιες συμφωνα με bios, everest και ati cool,τα παω μια χαρα. Στον επεξεργαστη εχω εκει γυρω στους 30-35 και στην καρτα 50-55. Drivers στην καρτα εβαλα αυτους που ειχε το cd και directx9. To restart το κανει σε 3 συγκεκριμενα demo παιχνιδια.Δηλ στα xpand rally extreme, microsoft x plane kai indernal.Σε αυτα, ενω μπαινω κανονικα στο παινιδι, οταν ξεκιναω μετα απο 2-3 λεπτα μου κανει restart.Δοκιμασα να κατεβασω το demo του microsoft plane,απο το επισημο σαιτ και εκανε παλι τα ιδια...Εχω δοκιμασει να παιξω far cry και για 3-4 ωρες, δεν ειχα κανενα προβλημα.Θεμα θερμοκρασιων το αποκλειω. Εχω τρεξει το 3dmarc03, χωρις προβλημα.Στο bios μονο αλλαξα το agp aperture size, απο 128 το εκανα 256.
Candyman® Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Τσέκαρε την κάρτα. Μερικές 7600gs σε AGP έχουν βύσμα για εξωτερική τροφοδοσία (όχι όλες όμως). Μήπως το ξέχασες να το κουμπώσεις; Θερμοκρασίες κάρτας είμαστε οκ?
Kolopaidi Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Min apoklieis to gegonos oti ontos mporei na einai h thermokrasia... Pane mia sto bios an einai sto "pc health status" kai tsekare...
tsakonas Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Drivers στην καρτα εβαλα αυτους που ειχε το cd και directx9. giati?? exei kana xrono pou vgikan....dokimases tous telefteous tis nvidia?
LIONOR Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 σας ειπα οτι απο θερμοκρασιες ειμαι οκ...το εξωτερικο βυσμα στην καρτα το εχω βαλει...ισως δοκιμασω και τους drivers....
kostasSTi Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δε μπορεί να είναι το ρεύμα της κάρτας γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, τότε μόλις μπαίνεις στα win σου βγάζει μηνυματάκι οτι λόγω έλλειψης ρεύματος δεν θα έχεις την κανονική ποιότητα γραφικών. Και αυτό συμβαίνει. Μου έχει τύχει...
Candyman® Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δε μπορεί να είναι το ρεύμα της κάρτας γιατί αν είναι κάτι τέτοιο, τότε μόλις μπαίνεις στα win σου βγάζει μηνυματάκι οτι λόγω έλλειψης ρεύματος δεν θα έχεις την κανονική ποιότητα γραφικών. Και αυτό συμβαίνει. Μου έχει τύχει... Όχι ακριβώς. Η VGA καταναλώνει μεγαλύτερο ποσοστό ενέργειας όταν τρέχει 3D από όταν είναι idle ή όταν δουλεύει σε ένα 2D GUI. Επίσης αν στιγμιαία μείνει χωρίς τάση τότε βαράει ένα shutdown το pc που είναι όλο δικό σου (π.χ. in rush current). Δεν είναι απαραίτητο ότι το software των οδηγών θα "αντιληφθεί" την 'ελλειψη' ρεύματος γιατί μπορεί να συμβαίνει μόνο σε συγκεκριμένες στιγμές όταν π.χ. η κάρτα ενεργοποιεί όλες τις 3d λειτουργίες και κατά τα άλλα να είναι οκ, έστω και με οριακά τα ρεύματα. Και γενικώς το να εμπιστεύεσαι το software σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μάλλον λανθασμένη προσέγγιση. Μην κάθομαι τώρα και γράφω πως δουλεύουν τα switch τροφοδοτικα, please. Απλά εγώ λέω να τσεκάρει με ένα τροφοδοτικό καλύτερο (κάποιου φίλου ίσως) να δει τι συμβαίνει.
LIONOR Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 βρε παιδια...εχω βαλει το heroichi windmill pro 500w...δεν ειναι καλο αυτο το τροφοδοτικο? θα δοκιμασω να αλλαξω drivers τωρα...
kostasSTi Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Από θέμα ποσότητας ρεύματος είσαι μια χαρά. Αποκλείεται να μη φτάνει το τροφοδοτικό. Μπορεί να είναι θέμα drivers ή bios της μητρικής... Δες τα όλα με την σειρα. Α! Επίσης, όταν έκανες την αναβάθμιση, έκανες clear cmos??? Αν όχι, κάνε ένα τώρα.
Candyman® Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ναι δεν το είδα το ποστ σου παραπάνω για το HEC. Το τροφοδοτικο σου είναι μια χαρά. Πας http://www.nvidia.com και κατεβάζεις latest drivers. ΠΟΤΕ μην βάζεις drivers του κατασκευαστή της κάρτας, ΠΑΝΤΑ drivers του chip manufacturer. Αυτό ισχύει και σε Nvidia & σε ATi. Πας στο site του κατασκευαστή του board σου και κατεβάζεις latest bios update. Tα περνάς όλα τα παραπάνω... Αν συνεχίσει μάλλον η κάρτα τραβάει ζόρια και την πας για RMA. Πάντως το πιο πιθανό είναι να φταίνε οι οδηγοί...
LIONOR Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 εβαλα τους 93.71 αλλα παλι τα ιδια γμτ! Π.χ βαζω τo demo του xpand rally, μπαινει κανονικα στο game. μολις αρχιζει η αγωνας, αν δεν πατησω τπτ ολα ειναι οκ. με το που παταω το γκαζι...κανει reset το pc... Πως εξηγειται αυτο ρε γμτ...; Εχω δοκιμασει και αλλα παιχνιδια και δεν το κανει αυτο (π.χ. far cry...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.