rodolfosp Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Geia sa paidia . Pira to paketo tis conex me doro ena exoteriko skliro 80 gb . Ton sundesa alla den to blepo ! mallon gia na to po kalitera den emfanizetai san oikonidio sto upologistis mou ! piga sto disk management kai ekei uparxei o diskos alla grafei oti einai unallocated fantazomai oti prepei na kano kapoio partition to problima mou einai oti den xero katholou ti einai to FAT32 i to NTFS kai to basiotero oti thelo na mporo na ton xrisimopoioiso kai meso mac os 10.4 ! an mporei kapoios na mou exigisei sunoptika ti paizei me auta kai ti prepei na kano ?
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Για καλύτερη συμβατότητα με το mac καλύτερα fat32. Είναι οτι πρέπει για external drive σε mac.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Aν δεν τον βλέπει στο my computer: Control Panel -> Administrative tools -> computer management -> disk management Δεξί click στο εικονίδιο του σκληρού... format (file system: fat32)
getty Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Αφού του κάνεις partition κάντου format και επέλεξε ως file system fat32. Δε θυμάμαι αν έχει επιλογή το disk management κάντου ένα format από εκεί και ας τον κάνει ότι θέλει αν δεν έχει επιλογή. Μετά πας my computer δεξί κλίκ στο σκληρό -quick format- file system fat32.
ddagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Πας επανω στο: Ο υπολογιστης μου,κανεις δεξι κλικ, πατας διαχειριση.Στο παραθυρο που ανοιγει πας στην διαχειριση δισκων.Αν τον βλεπεις εχει τον καινουργιο σκληρο σου,πας επανω του και με δεξι κλικ πατας διαμορφωση διαλεγοντας το ειδος που θελεις να διαμορφωσεις(fat32 h ntfs).
rodolfosp Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 ok paidia euxaristo polu elpizo tora na ta divazei o mac !
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Geia sa paidia . Pira to paketo tis conex me doro ena exoteriko skliro 80 gb . Ασχετο...Αν το επαιρνες απο multiramma θα σου εδιναν 250αρι WD εξωτερικο σκληρο.Τον πηρε πριν μια βδομαδα ενας φιλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.