Προς το περιεχόμενο

σχετικα με splitter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αν βαλω ενα σπλιτερ και στη μια υποδοχη βαλω τηλεφωνο και στην αλλη το ρουτερ υπαρχει περιπτωση νε μειωθει η αποδοση του downloading αποτι οταν ειχα μονο το ρουτερ εκει χωρις σπλιτερ+τηλεφωνο;

θενκς

Δημοσ.
Παιδια αν βαλω ενα σπλιτερ και στη μια υποδοχη βαλω τηλεφωνο και στην αλλη το ρουτερ υπαρχει περιπτωση νε μειωθει η αποδοση του downloading αποτι οταν ειχα μονο το ρουτερ εκει χωρις σπλιτερ+τηλεφωνο;

θενκς

oxi kanena provlima de tha exeis!!! to exw rwtisei auto ston ote

Δημοσ.

θενκς

Κατά 99% η απάντηση είναι όχι.

Θα μειωθεί η απόδοση της γραμμής σου μόνο αν το splitter/φίλτρο είναι μάπα, η γραμμή σου οριακά σε θόρυβο, κ αυξηθεί ο θόρυβος στη γραμμή σου.

Στατιστικά είναι πολύ μικρή πιθανότητα.

/sc

Δημοσ.
καποιος αλλος να επιβεβαιωσει αυτο το τελευταιο;;;;

kathe tilefoniki siskeui sto spiti opos kai kathe filtro i splitter auxanei ligo ton thorivo.alla ine toso ligo pou poli diskola tha deis kati.diladi anti na exeis px margin 19 tha exeis 18 kai an.ektos an baleis anapoda to filtro opote ekei nai exo dei kai grammi na ta pezei

Δημοσ.

οκ ρε παιδια ενταξει το καταλαβα αυτο,δε θα επηρεαστει η γραμμη μου. Δεν μου απαντησατε ομως σαυτο που με καιει.

Στο δωματιο μου εχω μια πριζα τηλεφωνου. Σε αυτην την πριζα εχω συνδεσει μονο το ρουτερ. Τηλεφωνικη συσκευη ΔΕΝ ειχα ως τωρα.

Τωρα λοιπον αγορασα τηλεφωνικη συσκευη αλλα δεν εχω δευτερη πριζα τηλεφωνου στο δωματιο μου. Οποτε πρεπει να αγορασω ενα διακλαδωτη τον οποιο να το συνδεσω στην μια πριζα που εχω και να μου βγαλει δυο υποδοχες. Κετσι στη μια να μπει το ρουτερ και στην αλλη η τηλεφωνικη συσκευη.

Στην υποδοχη του διακλαδωτη που θα μπει η τηλεφωνικη συσκευη μηπως πρεπει να μεσολαβει ενα φιλτρο;

πιο αναλυτικα δεν μπορω να τα πω

Δημοσ.

Hamurabi δεν γίνεσαι πολύ σαφής με τη συνδεσμολογία.

Πριν ρώτησες για splitter τώρα για διακλαδωτή. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Εμείς δεν βλέπουμε αυτό που έχεις εκεί, αν θες φτιάξε ένα σχεδιάγραμμα με τι ζητάς κ θα σε βοηθήσουμε.

/sc

Δημοσ.

Λοιπον τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα...:

η

1)κανεις επεκταση της 1 πριζας που εχεις ηδη (δηλαδι αντι για 1 εξοδο βγαζει 2 ειπαρχουν adaptorakia ftina gia auto)και μετα απο την μια εξοδο συνδεεις το ρουτερ και απο την αλλη βαζοντας ενα ΦΙΛΤΡΟ την τηλεφωνικη συσκευη.

η

2)απο την 1 και μονο εξοδο που εχεις θα την συνδεσεις σε ενα SPLITER..και εκει πανω θα συνδεσεις το ρουτερ και την τηλεφωνικη συσκευη ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ.

να επηρεαστει ι αποδοση της γραμμης σου ειδικα με τον 2ο ειναι απιθανο..γιατι για αυτο τον λογο ειπαρχει το spliter..τωρα στην 1η δεν ξερω αλλα και να επηρεαστει μιν φανταστεισ διαφορες του στυλ 5-10 kb. μπορει να εχει απωλειες τοσο μικρες που ουτε καν θα το περνεις χαμπαρι..

Δημοσ.
οκ ρε παιδια ενταξει το καταλαβα αυτο,δε θα επηρεαστει η γραμμη μου. Δεν μου απαντησατε ομως σαυτο που με καιει.

Στο δωματιο μου εχω μια πριζα τηλεφωνου. Σε αυτην την πριζα εχω συνδεσει μονο το ρουτερ. Τηλεφωνικη συσκευη ΔΕΝ ειχα ως τωρα.

Τωρα λοιπον αγορασα τηλεφωνικη συσκευη αλλα δεν εχω δευτερη πριζα τηλεφωνου στο δωματιο μου. Οποτε πρεπει να αγορασω ενα διακλαδωτη τον οποιο να το συνδεσω στην μια πριζα που εχω και να μου βγαλει δυο υποδοχες. Κετσι στη μια να μπει το ρουτερ και στην αλλη η τηλεφωνικη συσκευη.

Στην υποδοχη του διακλαδωτη που θα μπει η τηλεφωνικη συσκευη μηπως πρεπει να μεσολαβει ενα φιλτρο;

πιο αναλυτικα δεν μπορω να τα πω

KATLAAVA TI Ennoeis kai iparxoun dio liseis.opos ine mia priza sto domatio sou i tha baleis ena splitter kai apo ekei tha figei kai to tilefono kai to adsl i alios tha pareis ena tilefoniko diakladotiki kai ena filtro.o tilefonikos diakladotis tha mpei ston toixo gia na kanei tin mia rj11 se 2.afou ginoun dio stin mia tha baleis to filtrto kai to tilefono kai stin alli tha baleis to adsl epitopou.o tilefonikos diakladotis einai diaforetiko apo to splitter.o til.diakladotis to mono pou kanei einai na kanei tin mia ipodoxi 2 3 i kai 5.

Δημοσ.

λοιπον. Θα παρω σπλιτερ και θα το βαλω πανω στην πριζα ετσι ωστε να μου βγαλει 2 υποδοχες. Στη μια υποδοχη θα μπει το ρουτερ και στην αλλη το τηλεφωνο. Εκει που θα μπει το τηλεφωνο ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΤΡΟ?

Δημοσ.
λοιπον. Θα παρω σπλιτερ και θα το βαλω πανω στην πριζα ετσι ωστε να μου βγαλει 2 υποδοχες. Στη μια υποδοχη θα μπει το ρουτερ και στην αλλη το τηλεφωνο. Εκει που θα μπει το τηλεφωνο ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΤΡΟ?

gia 100 fora.allo to splitter kai allo o til.diakladotis.tzampa ta egrapsa pio pano ti einai to kathena?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...