pagratios Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Βασικά δεν άνοιξα όλες τις ζελατίνες για να μπορώ να κάνω αλλαγή αλλά έχει ένα καλώδιο όπως δείχνει και η foto από το site ένα 8 pin αλλά λέει 4+4 pin!Μήπως βάζω απλά τα 4 μέσα και τα 4 απο έξω?Η θέλει αλλαγή?Πείτε μου γιατι πάω να τρελαθώ
BiSoNaSs Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Αν το Motherboard σου Υποστηρίζει 12v ΑΤΧ , τότε δίπλα στην cpu θα έχει υποδοχή για ένα τετραπινο τετράγωνο 12v. Οποτε βάζεις το ένα απο το 4+4 pin 12V του τροφοδοτικού . Βάζεις δηλααδή μόνο τα 4 pin . Αν το motherboard υποστιρίζει ΕΑΤΧ 12V τροφοδοσία , τότε δίπλα στην Cpu θα έχει 4+4 pin υποδοχή κολητά ι μια δίπλα στην αλλη, και υπαρχή περιπτωση η μια απο τις 4 πιν υποδοχές να είναι και καλύμένη με μία ταπα. Εκεί έχεις την επιλογή να επιλέξεις . Η αφήνεις την ταπα πάνω στην μια. και Συνδέεις ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ την μία 4 pin τροφοδοσία , απο το 4+4 του τροφοδοτικού . Η αν επιλέξεις το EATX , Βγάζεις την ταπα απο το Motherboard , Και συνδέεις ολοκληρο το 4+4 καλωδιο 12v του τροφοδοτικου , στην 8pin υποδοχή που σχηματίζεται δίπλα στο τροφοδοτικό , αφου βγάλεις την τάπα . Ελπίζω να έγινα κατανοητός .
BiSoNaSs Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Και αν η επομενή σου ερώτηση είναι , τι διαφορά έχει η 4 pin cpu power connection , με την 8 Pin cpu power connection . Σου απαντάω απο τώρα και σου λεω κάνε Google "atx vs eatx" ή "4pin cpu VS 8pin cpu power "
admin1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700651 Tagan και καθάρισες το έχω 3 χρόνια ουδέν πρόβλημα και αθόρυβο
pagratios Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 σχεδόν ναι!!!Μόνο κάτι τελευταιο το 8 pin ειναι 4+4 αλλα ειναι όλο 1 εγώ δλδ απλά θα βάλω 4 pin μέσα και τα άλλα θα είναι στον αέρα? edit:δλδ θα βάλω το 24 pin κανονικά και το 8 pin θα βάλω τα 4 και τα υπόλοιπα απο έξω?
pagratios Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Απαντήστε για να ανοίξω τις ζελατίνες αλλιώς να το πάω για αλλαγή
BiSoNaSs Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 σχεδόν ναι!!!Μόνο κάτι τελευταιο το 8 pin ειναι 4+4 αλλα ειναι όλο 1 εγώ δλδ απλά θα βάλω 4 pin μέσα και τα άλλα θα είναι στον αέρα? edit:δλδ θα βάλω το 24 pin κανονικά και το 8 pin θα βάλω τα 4 και τα υπόλοιπα απο έξω? Μου φενεται πολυ δύσκολο να έχει μόνο ένα 8pino καλώδιο , 4+4 που ΔΕΝ Σπάει στα ΔΥΟ η πολυ περιεργο που δεν έχει ενα 4pino ξεχωριστό . Επειδή το αναφέρει 4+4 ίσως να μπορεί να σπάσει στα 2 με κάποιο τροπο που δεν το έχεις παρατηρήσει . Αλλα αν τελος πάντον δεν σπάει , και δεν έχει 4pino ξεχωριστό . Τοτε βάλτο όπως λές. Αν και δεν το έχω ξαναδεί αυτό . Είναι πολυ δυσκολο το τροφοδοτικό να υποστηρίζει ΜΟΝΟ ΕΑΤΧ 12v. Και αν το πας πίσω ίσως και να γελάνε . Κοιτα καλύτερα αν σπάει το 4+4 στα δύο , η αν έχει 4pino ξεχωριστό . Επισης κοιτα το Manual του τροφοδοτικού. Αν έχει Manual .Μερικά έχουν .
pagratios Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 θα δω αν γίνεται κάτι χωρίς να ανοίξω την ζελατίνα αυτό είναι http://www.thermaltake.com/product/P...106/w0106.asp#
BiSoNaSs Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Ανοιξε ρε την ζελατινα , υποστηρίζει και pin4 και pin8 . Ανοιξέτα όλα και δές τα καλωδια !
pagratios Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ όλους που μου είπανε την γνώμη τους!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.