Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό plz!!!

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά δεν άνοιξα όλες τις ζελατίνες για να μπορώ να κάνω αλλαγή αλλά έχει ένα καλώδιο όπως δείχνει και η foto από το site ένα 8 pin αλλά λέει 4+4 pin!Μήπως βάζω απλά τα 4 μέσα και τα 4 απο έξω?Η θέλει αλλαγή?Πείτε μου γιατι πάω να τρελαθώ

post-32975-129062945926_thumb.jpg

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν το Motherboard σου Υποστηρίζει 12v ΑΤΧ , τότε δίπλα στην cpu θα έχει υποδοχή για ένα τετραπινο τετράγωνο 12v. Οποτε βάζεις το ένα απο το 4+4 pin 12V του τροφοδοτικού . Βάζεις δηλααδή μόνο τα 4 pin .

Αν το motherboard υποστιρίζει ΕΑΤΧ 12V τροφοδοσία , τότε δίπλα στην Cpu θα έχει 4+4 pin υποδοχή κολητά ι μια δίπλα στην αλλη, και υπαρχή περιπτωση

η μια απο τις 4 πιν υποδοχές να είναι και καλύμένη με μία ταπα. Εκεί έχεις την επιλογή να επιλέξεις . Η αφήνεις την ταπα πάνω στην μια. και Συνδέεις ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ την μία 4 pin τροφοδοσία , απο το 4+4 του τροφοδοτικού . Η αν επιλέξεις το EATX , Βγάζεις την ταπα απο το Motherboard , Και συνδέεις ολοκληρο το 4+4 καλωδιο 12v του τροφοδοτικου , στην 8pin υποδοχή που σχηματίζεται δίπλα στο τροφοδοτικό , αφου βγάλεις την τάπα .

Ελπίζω να έγινα κατανοητός .

Δημοσ.

Και αν η επομενή σου ερώτηση είναι , τι διαφορά έχει η 4 pin cpu power connection , με την 8 Pin cpu power connection .

Σου απαντάω απο τώρα και σου λεω κάνε Google "atx vs eatx" ή "4pin cpu VS 8pin cpu power "

Δημοσ.

σχεδόν ναι!!!Μόνο κάτι τελευταιο το 8 pin ειναι 4+4 αλλα ειναι όλο 1 εγώ δλδ απλά θα βάλω 4 pin μέσα και τα άλλα θα είναι στον αέρα?

edit:δλδ θα βάλω το 24 pin κανονικά και το 8 pin θα βάλω τα 4 και τα υπόλοιπα απο έξω?

Δημοσ.
σχεδόν ναι!!!Μόνο κάτι τελευταιο το 8 pin ειναι 4+4 αλλα ειναι όλο 1 εγώ δλδ απλά θα βάλω 4 pin μέσα και τα άλλα θα είναι στον αέρα?

edit:δλδ θα βάλω το 24 pin κανονικά και το 8 pin θα βάλω τα 4 και τα υπόλοιπα απο έξω?

Μου φενεται πολυ δύσκολο να έχει μόνο ένα 8pino καλώδιο , 4+4 που ΔΕΝ Σπάει

στα ΔΥΟ η πολυ περιεργο που δεν έχει ενα 4pino ξεχωριστό .

Επειδή το αναφέρει 4+4 ίσως να μπορεί να σπάσει στα 2 με κάποιο τροπο που δεν το έχεις παρατηρήσει .

Αλλα αν τελος πάντον δεν σπάει , και δεν έχει 4pino ξεχωριστό . Τοτε βάλτο όπως λές. Αν και δεν το έχω ξαναδεί αυτό . Είναι πολυ δυσκολο το τροφοδοτικό να υποστηρίζει ΜΟΝΟ ΕΑΤΧ 12v. Και αν το πας πίσω ίσως και να γελάνε .

Κοιτα καλύτερα αν σπάει το 4+4 στα δύο , η αν έχει 4pino ξεχωριστό . Επισης κοιτα το Manual του τροφοδοτικού. Αν έχει Manual .Μερικά έχουν .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...