alexx Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Καλησπερα παιδια. Θελω να βαλω στο μαγαζι μου ασυρματο δικτυο ετσι ωστε οι πελατες να συνδεονται στο ιντερνετ. Η ερωτηση μου ειναι αν μ ενα ασυρματο ρουτερ θα κανω τη δουλεια μου η θα χρειαστω και κατι αλλο? Επισης ενα ενσυρματο ρουτερ με την προσθηκη ενος wi-fi access point μπορει να κανει αυτο που θελω? Εσεις τι μου προτεινεται?
dpolal Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Και τα δύο μπορούν να σε καλύψουν το ίδιο για την δουλειά που θέλεις να κάνεις. Το θέμα είναι αν έχεις υπολογίσει μέχρι πόσες συνδέσεις θα μπορεί να υποστηρίξει η λύση που θα ακολουθήσεις (συμβουλέψου τα specs του κάθε μηχανήματος) και επίσης θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να μην «τραβάει» ολόκληρο το bandwidth ένα μηχάνημα με κάνενα περίεργο download π.χ.
alexx Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δεν νομιζω να εχω πολλες συνδεσεις. Απ οτι υπολογιζω γυρω στις 10 βαρια βαρια. Ισως και λιγοτερες. Αρα μ ενα νορμαλ ρουτερ πιστευω να ειμαι οκ. Τωρα για το bandwidth που λες οντως ειναι ενα προβλημα. Δεν το ειχα σκεφτει καθολου!
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 kai prepei na skefteis pos tha ginetai to authentication tou kathe xristi.tha prepei na tou dineis kapoio password kai na to allazeis ektos an itan mia kaliteri lisi na iparxei radius servers.kapoioi isp px forthnet ipostirizoun meletes gia tetoia.kai oso xero apla poulas kartes perneis kai esi lefta kai autoi pososta.
kostasSTi Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Υπάρχει λύση να περισορίζεις το bandwith του χρήστη και γίνεται με 2 τρόπους: 1) Να κουμπώσεις ένα pc-server ας πούμε πάνω σε ένα μόντεμ ή ρούτερ και να δίνεις μέσω κάρτας δικτύου ίντενετ σε όποιον θέλεις με mac address ή με κωδικό και με ένα net limiter να τους περιορίζεις. 2) Να πάρεις ένα ρούτερ cisco που μπορεί να σου κάνει αυτή τη δουλειά από μόνο του αλλά 8α στοιχίσει πάνω από 600 ευρώ...
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 apla prepepi na breis kapoion na sou ftiaxei to cisco.b opou akous cisco to noumero tou router xekinaei me to noumero 4 mprosta kai sigoura einai tripsifio.;
alexx Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ευχαριστω για την βοηθεια. Σε πρωτη φαση θα το εχω δωρεαν μιας και θα το βαλω για μενα. Επειδη το μαγαζι ειναι καλοκαιρινο, ποσοι θα κουβαλαν λαπτοπ μες την καψα να θελουν dsl? Οποτε ξεκιναω με δωρεαν προσβαση και αργοτερα βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.