caveneo Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Έχει αγοράσει κανείς κανά cd από αυτό το site. Είναι ένα cd που θέλω να παραγγείλω (Fuzzmuzz - One) και το έχει 16 δολλάρια. Ξέρει κάποιος αν είναι ασφαλές; Γίνεται να αγοράσω μέσω της κάρτας μετρητών που έχω (έχει επάνω το σήμα Visa). http://cdbaby.com/cd/fuzzmuzz Βρήκα έναν από Ελλάδα που μπορεί να μου το παραγγείλει (έχει κατάστημα) αλλά μου είπε γύρω στα 32?. Ενώ από cd baby μπορώ να τα παραγγείλω με 11?. Τϊ να κάνω;
omega Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Κοιτα πρωτα αν το site δεχεται προπληρωμενες πιστωτικες οπως πχ αυτη της Τραπεζας Κυπρου.Αν ναι τοτε δοκιμασε με αυτες.Αν οχι και δεν εχεις προβλημα να βαλεις την ηδη υπαρχουσα καρτα σου τοτε κινησου με αυτη.Αλλιως πηγαινε στην "λυση" των 35 ευρω :| EDIT:Δεν ειμαι σιγουρος ποσο παραπανω θα σου παει στην τιμη αλλα ελαβες υπ'οψιν και τα shipping costs?Δηλαδη τα εξοδα μεταφορας που χρεωνουν?
caveneo Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μαζί με τα έξοδα μεταφοράς είναι. Αλλιώς έχει μόνο 12 δολλάρια. Τελικά είδα ότι έχει και paypal. Θα το παραγγείλω έτσι τότε.
blueviper Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Εναλλακτικά, άνοιξε έναν τραπεζικό λογαριασμό, χώσε μέσα 50-100? για διαδικτυακές δοσοληψίες και φτιάξε λογαριασμό και στο Paypal με τη Visa Electron κάρτα σου. Τo CD Baby δέχεται και Paypal. Μπορείς να το κάνεις και με την υπάρχουσα κάρτα σου, αλλά θα συνιστούσα να μην το διακινδυνεύσεις, αν έχεις πολλά φράγκα στο λογαριασμό σου. Στην έστω και σπάνια περίπτωση που κάτι πάει στραβά, μην έχεις πολύ χασούρα.
Sebastienomnia Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Παιδια αυτο το site πρωτη φορα το συνανταω..Εχει αγορασει κανενας απο εκει? Ειναι αξιοπιστο? Με την πρωτη ματια που του εριξα δεν αιθουνσιαστηκα κιολας..
caveneo Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Και εγώ δεν ενθουσιάστηκα, αλλά αφού είναι verified seller (για την ακρίβεια verified bussiness Member) από το ίδιο το paypal. Επίσης το cd που θέλω να πάρω το βρήκα από το site του ίδιου του καλλιτέχνη και το οποίο με παρέπεμψε στο cdbaby. Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο στο site έβαλα τη διεύθυνσή μου. Αλλά μετά στο paypal έχει πάλι να βάλεις shipping address. Να βάλω και στα δύο ή στο paypal δεν χρειάζεται;
Sebastienomnia Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Και εγώ δεν ενθουσιάστηκα, αλλά αφού είναι verified seller (για την ακρίβεια verified bussiness Member) από το ίδιο το paypal. Επίσης το cd που θέλω να πάρω το βρήκα από το site του ίδιου του καλλιτέχνη και το οποίο με παρέπεμψε στο cdbaby. Οκ τοτε,παω πασο..
caveneo Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο στο site έβαλα τη διεύθυνσή μου. Αλλά μετά στο paypal έχει πάλι να βάλεις shipping address. Να βάλω και στα δύο ή στο paypal δεν χρειάζεται;
caveneo Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Έστειλα e-mail ρωτώντας αυτό ποιυ ρώτησα και εδώ πέρα και μου απάντησαν: "Hi You need to make your order through www.cdbaby.com. Once you've done that if you are paying seperately on PayPal, please be sure to include your invoice number, OK? You shouldn't need to enter our address." Το invoice number τί είναι;
caveneo Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Τελικά μου ήρθε το cd προχθές. Όλα καλά. Άπαιχτοι οι τύποι!! Μου ήρθε από Portland USA με 12 ευρώ και θα το αγόραζα από εδώ 32 ευρώ!! Τέλος πα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.