ba_eas Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Την έχω περίπου 1 μήνα την οθόνη και μπορώ να πώ ότι μέχρι προχτές ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Ξαφνικά προχτές όμως εκεί που χαζολόγαγα στο Ιντερνετ τσούπ έκλεισε (το λαμπάκι ήτανε μπλέ αλλά δεν έδειχνε σήμα απο τον υπολογιστή και δεν μπήκε σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας). Έκλεισα την οθόνη την άνοιξα και όλα ήταν οκ... Υπέθεσα λοιπόν ότι ήτανε κάτι τυχαίο. Απο προχτές όμως μου έχει συμβεί πανω απο 20 φορές αυτό και διαπίστωσα ότι συμβαίνει άμα την έχω ανοιχτή για πάνω απο 2ώρες. Πρόβλημα θερμοκρασίας? Στο σπίτι είναι μια χαρά πάντως η θερμοκρασία και η οθόνη δεν είναι χωμένη πουθενά για να πείς ότι δεν αερίζεται... Θα την βάλω και σε ένα άλλο υπολογιστή για να την παρακολουθήσω, αλλά γιατί να το κάνει αυτό? Έχει τύχει σε κανέναν παρόμοιο πρόβλημα? Κάρτα γραφικών έχω μια nvidia 7950GT με τους τελευταίους drivers.
omega Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Για δες λιγο αυτο το ποστ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=187311 και μετα παρε τηλεφωνο την LG
ba_eas Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Το είχα δει το θέμα....δεν είναι το ίδιο πρόβλημα βέβαια.... Θα τους πάρω τηλ αλλά αύριο θα την βάλω σε άλλο pc να την παρακολουθήσω.
omega Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Σχετιζεται με το προβλημα που ειχαμε ολοι εμεις.Απλα ορισμενα μοντελα της συγκεκριμενης σειρας εμφανιζουν ειτε το δικο μας ειτε το δικο σου προβλημα. Απλα παρε τους τηλεφωνο να κανονισεις αντικατασταση η επιδιορθωση αλλα οπως το βλεπω αντικατασταση κανουν σε ολα τα κομματια του συγκεκριμενου μοντελου που εχει προβλημα.
Vagos_46 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Πάντως για να είσαι απόλυτα σίγουρος οτι φταίει η οθόνη δοκιμασέ τη και σε άλλο υπολογιστή και γενικά σε άλλη κάρτα γραφικών! Κάτι ακόμη,όταν κλείνει η οθόνη σύνδεσε επιτόπου μια άλλη για να δείς αν δουλεύει ή έστω να την έχεις συνδεμένη με tv-out την ώρα που κλείνει!
ba_eas Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ρε γμτ 2 μέρες τώρα δουλεύει μια χαρά....εχτές και σήμερα δλδ.... Προσωρινά δεν την αλλάζω υπολογιστή να τη δοκιμάσω και θα την αφήσω στον υπάρχων να δούμε....τι να πώ ελπίζω να μην ξανασυμβεί (που ξέρω οτι θα ξαναγίνει αλλά τέλος πάντων...)
christarass Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 mhpws th sundeeis me dvi kai exei faei kompla? egw exw thn idia se 19 kai me to pou thn phra de douleue to dvi ka8olou.........pare thl pantws me thn egguhsh 8a to luseis amesws
corduroy27 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Το κακό φίλε μου, είναι ότι την έχεις ένα μήνα και μάλλον είναι αδύνατον να στην αλλάξουν με καινούργια. Απ' ότι είπαν σε μένα. Κοιτάζουν να δίνουν καινούργιες το πρώτο 10ήμερο από την αγορά, ίσως και περισσότερο λένε, (ανάλογα με το stock τους). Το να μείνεις με το πρόβλημα πάντως, δε νομίζω να είναι και ότι καλύτερο. Λίγο χλωμό να ήταν τυχαίο. Κι εγώ παραμυθιάστικα λίγο αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να αργήσω να ενεργήσω. Ρώτα πάντως, σε περίπτωση που όντως δε στην αλλάζουν με καινούργια, αν θα μπορούσε να επισκευαστεί η δικιά σου. Προσωπικά θα το προτιμούσα, σε περίπτωση που δε μου την αλλάζανε με νέα. Τέλος, αν τελικά αποφασίσεις να την αλλάξεις, θα σε παρακαλούσα να δεις αυτό: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1580225#post1580225 και να προσθέσουμε και την δική σου οθόνη με κάποιες info στην λίστα.
ba_eas Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Συνεχίζει πάντως να δουλεύει κανόνικά η οθόνη μου πάντως.... Δε ξέρω εφόσον δουλεύει κανόνικά δε ρισκάρω ρε γμτ να την γυρίσω πίσω και να πάρω άλλη....με αυτά που έχω διαβάσει ειδικά...δεν είμαι για τέτοια... Ελπίζω να ήτανε κάτι τυχαίο...
The_Mentor Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Την οθόνη την έχεις πάνω σε UPS ή είναι χύμα; Βασικά για να είσαι σίγουρος (όσο μπορείς να είσαι) "κούρασε" την οθόνη σου παίζοντας ένα παιχνίδι για κανενα 2ώρω -3ώρω ή βάλε κανένα χοντρό screensaver ώστε να ζεσταθεί όσο την παίρνει και να δείς αν σου βγάλει τίποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.