Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα-Internet Explorer could not open the search page

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετά από φορμάτ (καθαρό μηχάνημα),μπαίνω για 1-2 ημέρες νετ,και ξαφνικά:

Internet Explorer could not open the search page (ούτε ο μοτζίλα δηλαδή μπορεί να ανοιξει,ούτε κανείς)!

δε μπορώ να μπω ΚΑΝ στο interface toy fritz box.

2 ώρες στο τηλ με την ΗΟΛ,τίποτα!

το φριτζ συγχρονίζει κανονικά (έτσι δείχνει δηλαδή).

(ξέχασα,είμαι dslam αμπελοκήπων ΗΟΛ,στα 4 μβ).

Οι τεχνικοί είπαν να μου αντικαταστήσουν το ρούτερ. εσείς τι λέτε?

εγω γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να φταίει κάτι άλλο?

ξέχασα πληροφορίες:

windows xp, sp2.

ο τεχνικός της ΗΟΛ, με έβαλε σε ντος,κ πληκτρολογώντας κάτι που μου είπε,μου έβγαλε μια ΙΡ διεύθυνση 162 μπλα μπλα, ενώ εγώ έχω 192...

Δημοσ.

start-run-cmd-ipconfig kai des ti leei...dokimase disable-enable tin karta diktiou...to fritzbox einai panw sindemeno me ethernet? dokimases na to kleiseis gia 5 lepta kai na to ksananoikseis?

Δημοσ.

φιλε...εγω εχω ενα παρομοιο προβλημα με την συνδεση μου...μετα απο καποια ωρα παρα το γεγονος οτι ειμαι κανονικα συνδεδεμενος στο δικτυο και τα windows vista με ενημερωνουν οτι εχω και internet...δεν φορτωνει τπτ...και εχω στατικς διευθυνσεις στο δικτυο...με αποσυνδεση και επανασυνδεση λυνει το προβλημα...οποτε δοκιμασε σε πρωτη φαση αυτο...

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά,ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,αλλά δεν τις είχα δει,γιατί δεν είχα νετ στο σπίτι.

είχα τη φαεινή ιδέα,να γυρίσω σε προηγούμεΝο restore point, αλλά δε μου έπιασε. (προσπάθουσε, έφτανε μέχρι την οθόνη των windows,και ξαναέκανε restart).

μπήκα σε safe mode,κ αφού επαιξα σε διάφορα restore points,και κανένα δεν έπιασε,ξαναμπήκα σε safe mode και άρχισα να απεγκαθιστώ προγράμματα. τελικά,όταν απεγκατέστησα το nod32,και έκανα restart,κατάφερα να μπω στα windows (όσο κουφό και αν ακούγεται),ενώ κ ο explorer σταμάτησε να μου βγάζει αυτό το μήνυμα,κ μπόρεσα να μπω κανονικά online....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...