Pantelwolf Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δε νομίζω οτι καποιος που δίνει 30ε/μηνα για DSL έχει πρόβλημα να δίνει 4/μήνα για account. Στην τελική κάνε αυτό που έκανα εγώ, βρες ενα φιλαράκι και μοιραστείτε το. 23 ευρώ για ενα χρόνο... Πάντως καλή δουλειά φίλε. Το μόνο που μπορεί να παίξει είναι αν κάνει κ άλλος leech ταυτόχρονα στο ίδιο ip range. 1 ip να κολλήσει ίδια θα αργήσει 1-2 ώρες τουλάχιστον. Ένας άλλος πρότεινε να γίνεται telnetscripting για το connect-disconnect αλλα δεν είναι τόσο generic λύση όσο η δικιά σου.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Το τραγικό είναι ένα. Οι περισσότεροι δεν πληρώνουν τραγούδια, αλλά το filehost Τελικά η ifpi πρέπει να συνεργαστεί με το rapidshare.
aledjo Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δε νομίζω οτι καποιος που δίνει 30ε/μηνα για DSL έχει πρόβλημα να δίνει 4/μήνα για account. ρε παιδια ΕΛΕΟΣ! μου εχουν πρηξει τ'@ρχΙΔΙ@ μου ολοι με αυτο το θεμα! δε με νοιαζει αν ο αλλος εχει λεφτα ακομα και να αγορασει τα cds που θελει! δε με νοιαζει αν ο αλλος εχει DSL! δε με νοιαζει αν ο αλλος κανει Download! δε με νοιαζει αν ο αλλος κατεβαζει απο rapidshare! εγω το εφτιαξα αυτο για τη παρτυ μου επειδη μου κατεβηκε αυτη η ιδεα! δε θελω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν.... ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (ο κλασικος ο ελληνας: σιγα μωρε τι εκανες τωρα? εγω ξερω καλυτερη λυση!) δε το εκανα αυτο για να αποδειξω οτι οσοι αγορασαν rapidshare ειναι χαζοι. το εκανα γι'αυτους που ΔΕΝ θελουν να αγορασουν rapidshare! ποιο πολλοι χρηστες ειναι αυτοι που χρησιμοποιουν RAPGET παρα αυτοι που εχουν αγορασει rapidshare! ειδικα οι ελληνες..... τοτε γιατι βγηκε το RAPGET και ολοι το εχουν?? γιατι αραγε? και στη τελικη? ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ αν τους αρεσει η πατεντα μου ή αν το χρησιμοποιουν! Το μόνο που μπορεί να παίξει είναι αν κάνει κ άλλος leech ταυτόχρονα στο ίδιο ip range. 1 ip να κολλήσει ίδια θα αργήσει 1-2 ώρες τουλάχιστον. μου εδωσες ιδεα.... ισως φτιαξω κατι γι'αυτο... thanks
MaXmaD Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Το RapGet δουλευει κανονικα τωρα δηλαδη?Με free account?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.