gandalf_the_white Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 καλησπέρα σασ! έχω το sony vaio vgn-a497xp και αποφάσισα να εγκαταστήσω τα windows vista! αποφάσισα να τα εγκαταστήσω στο partition που είχε η sony τα xp καθώς και τις λοιπές εφαρμογές της.Τώρα όλα μια χαρά με τα xp αλλά δεν λειτουργεί η κάρτα ήχου και οι θύρες usb!ξέρει κανείς μήπως που μπορώ να βρώ drivers....γιατί είμαι σε απόγνωση...
kirimis Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Θα τα βρεις στο backup που πηρες απο το partition που εσβησες....
furious99 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Edw eisai file : http://support.vaio.sony.gr/downloads/select/select.asp?site=voe_el_GR_cons&category=0&serie=VGN-A&m=1876 vale ta preinstalled drivers kai ta utilities kai teleiwses...
satmania1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Καλημέρα και από μένα.εγω έχω ένα άλω πρόβλημα,δεν μπορώ να το ανειξό με τίποτα το firefox στο sony vaio κανό εγατασταση και όταν πάω να το άνειξο δεν ανειγη,παο και στο safe mode άλα και εκεί τίποτα .πείτε μου τι να κανό ευχάριστο :( :(
furious99 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Kane apegkatastash apo to control panel--> add remove programs... Svhse to fakelo C:\Program Files\Mozilla Firefox Kane egkatastash... An de doulepsoun ayta xanakane ta idia kai epishs prin thn egkatastash: Start-->Run -->grapse regedit --> psaxe kai opou deis software mpes kai svhse oti grafei Mozilla Firefox
satmania1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Φίλε μου ευχάριστο άλα δεν γίνετε τίποτα ???????? Δεν ξερό μήπως πεζή ρολό και το IE 7
21century Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Εξαρταται να εχεις εγκαταστησει κι αλλο πλοηγο εκτος απο τον ΙΕ7. Επισης πεας μας αν εχεις εγκατασησει ορισμενα plug in....τελος δοκιμασε επαναφορα συστηματος..
satmania1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Το mozilla δεν μπορούσα να το άνιξο από την αρχή που αγόρασα το sony vaio το opera το άνεγη ????????:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.