lizardking Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Καλημέρα , μια ερώτηση μπορώ να παίζω τα παιχνίδια που κατεβάζω από το νετ για psp ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Καλημέρα , μια ερώτηση μπορώ να παίζω τα παιχνίδια που κατεβάζω από το νετ για psp ? Μήπως μπορείς να εξηγήσεις καλύτερα τι ακριβώς θες να κάνεις; :? Θέλεις να παίξεις τα παιχνίδια που είναι για PSP στον υπολογιστή σου; Θέλεις δηλαδή κάποιον εξομοιωτή PSP για Windows;
sokinss Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 ke ego psaxno ena psp emulatore gia to pc ala osa exo bri ine fola !!!!!! help
lizardking Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 όχι!!! αυτό που θέλω να κάνω είναι τα παιχνίδια που κατεβάζω από το νετ και που είναι για psp μπορώ να τα παίζω στο psp που έχω ? η χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα η κάτι άλλο όπως γίνεται με το ps2 ?
thief7710 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Αυτο που μας ζητας ειναι παρανομο και απαγορευεται φιλε μου.Εμεις αγοραζουμε αυθεντικα ολα μας τα παιχνιδια.
FILIM0N Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μηπως εννοεις να παιζεις αντιγραφα ασφαλειας?
lizardking Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μηπως εννοεις να παιζεις αντιγραφα ασφαλειας? ναι αυτό εννοώ, και εάν έχεις κάτι στείλε pm
ANEMOS-V Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 gia ta antigrafa asfaleias..enas eine o dromos to PSP sou na exei to custom firmware tou DARK-ALEX ,pezei ta panta & PS1 emulator kai i last eine to 3.40,diladi to last tis S@ny. apetei gnosi kai diavasma kai to PSP sou na exei 1.50 gia na valeis to custom to custom firmware tou DARK-ALEX. an to PSP sou exei kapio firmware ews 2.71 ,prepei na kaneis downgrade se 1.50 kai meta na valeis to custom ,pou pragmatika kseklidonei oles tis dynatotites tou PSP. epidei apetite peira kai gnosi se ayto to thema,kalytera eine na se voithisei kapios pou to exei kanei idi,giati allios kyndineuei na mplokarei to PSP an paei kati strava.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.