Προς το περιεχόμενο

ολα για το snooker...

nikos_57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τραπέζι μιάμιση φορά σαν του αμερικάνικου και οι μπάλλες/τρύπες μισές! Είχα δοκιμάσει μια φορά κι έκλαιγα τα λεφτά μου, ζήτημα να βαλα καμιά μπάλλα...

Δημοσ.

Ε όχι και n00bάκος ο Robertson... Ντάξει σε σχέση με πολλούς εκεί ναι, αλλά εδώ και αρκετό καιρό κάνει φοβερούς αγώνες... Μου αρέσει πολύ σαν παίχτης γενικά!

Τους έδιχνε και τους 2 εναλλάξ το Eurosport ανάλογα ποιος είχε το περισσότερο ενδιαφέρον...:)

Το τραπέζι είναι γιγαντιαίο!! Από την τηλεόραση πραγματικά δεν φαίνεται καθόλου...

Είχε σήμερα και ένα ρεπορτάζ ποθ έδειχνε πως φτιάχνουν τα τραπέζια και όλο το θέατρο. Πλάκα είχε!!:)

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λαθος το τραπέζι έχει διαστάσεις 3.80 επί 2. Στην αρχή δεν έβαζα μπάλα, τώρα όμως έχω προσωπικό ρεκόρ break 38!!

Δημοσ.

καλα το αθλημα ειναι απλα απίστευτο.κρίμα που σπουδάζω επαρχία κ δεν πιάνω eurosport! :( :(

Δημοσ.
Αν δεν κάνω λαθος το τραπέζι έχει διαστάσεις 3.80 επί 2.

Αυτές οι διαστάσεις νομίζω είναι όλου του τραπέζιού, όχι μόνο του "αγωνιστικού χώρου", 12.6 x 6.6 σε πόδια.

Δημοσ.

Πρίν λίγο άρχισε το απόλυτο match. Ronnie - Higgins....

Edit: Τελείωσε το πρώτο session.. 4-4 τα παλικάρια... Σφαγή θα γίνει στα επόμενα 2...

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα..ειμαι αυτος που ανοιξε το θεμα...ποτε δεν περιμενα να ειχε ανταποκριση....(οπου αλοθ το εχω ανοιξει...εχει διαγραφει)...ασχολοθμε με το σνοθκερ τα τελευταια 5 χρονια....φανατικα....καποιοι ειπαν για δυσκολια τραπεζιου...λοιπον....αυτο το ειδος μπιλιαρδου ειναι δυσκολο οχι γιατι πρεπει να βαλεις μπαλα....κι οχι τοσο στο να στηθεις στην επομενη μπαλα....το ολο θεμα ειανι η ψυχολογια του καθε παιχτη....βασικο κατα 90%....η τεχνικη υπαρχει σε ολους του παιχτες της πρωτης 16αδας...αλλα βρε παιδια ποσο ηρεμος πρεπει να εισαι για να ππαιχεις μεχρι και 25 φρειμ.......το να χασεις ενα δικο σοθ φρειμ με τι κουραγιο να συνεχισεις...εδω αμερικανικο παιζεις κι οταν εισαι πισω στο σκορ....παιζεις αθλια....δευτερονοι τρυπες του σνουκερ...ειναι πιο τριγωνικες οποτε η καθε μπαλα πρεπει να μπει στο κεντρο της τρυπας...ολες οι μπαλες χανονται για πλακα....maximum brake..το να κανει καποιος ειναι ιδιες πιθανοτητες με το να βαλει καπιος παιχτης του γκολφ την μπαλα στην τρυπα απο την μεγιστη αποσταση...μην ακουω παρακαλω οτι το γαλλικο ειναι πιο δυσκολο...καλυτερος παιχτης τεχνικα..ο σαλιβαν...γενικως ο χεντρι....ολοι θυμαστε τον σαλιβαν επειδη εχασε μια μπαλα στο master oen να παραταει ολο το παιχνιδι....θεμα ψυχολογιας...τα ξαναλεμε

Δημοσ.

το κανονικό τραπέζι του σνούκερ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ,και πράγματι είναι απίστευτα δύσκολο να το παίξεις!!!!!

όμως,είναι με διαφορά το πιο εντυπωσιακό "άθλημα" στο μπιλιάρδο!!!!

Δημοσ.
πλακα κανεις......τοθλαχιστον δεν αναφερεσε και στο snooker...

χου μι?

:-D :-D

Σοβαρά τώρα, όποιος έχει ασχοληθεί με το μπιλιάρδο πέρα απο το να το βλέπει στη tv καταλαβαίνει τι λέω.

Δημοσ.
μην ακουω παρακαλω οτι το γαλλικο ειναι πιο δυσκολο...θεμα ψυχολογιας

Το Γαλλικό ΕΙΝΑΙ πιο δύσκολο.

Όποιος έχει παίξει σε επίπεδο πρωταθλητισμού θα συμφωνήσει μαζί σου στο θέμα τις ψυχολογίας.

Δημοσ.

Για να δούμε σήμερα (σε λίγο :-D ), Higgins ή Selby; Προσωπικά μ' άρεσε πολύ ο μικρός (23 χρονών) και τον υποστηρίζω full...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...