pc_admin Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 και σε μενα τωρα καμια εβδομαδα δειτε και πριν μια εβδομαδα τις κυριακες μεγαλη διαφορα ε?
giankyr Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Κατ' αρχάς δεν παραθέτεις αποτελέσματα από τον ίδιο server, το ένα είναι San Fransisco και το άλλο Los Angeles..
Dimitris22 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 MIA apo ta idia edo kai treis imeres....... me ton idio server den epefta pote kato apo 1850 mera nixta edo kai tris meres xali mauro apo pou kai na katevazo i idia taxitita FTP (ntua,otenet),HTTP (apo google video) torrent, pantou ta idia ipopsin oti einai kai 1 tin nixta kata tin imera den ksepernao pote ta 580 me 600 me 2Mbit otenet varethika pleon den mporo na po kati allo alla ftaime kai emis pou trexoume san ta provata opou akoume sfirigma ante na telioni to eksamino arxes iouliou kai pote ksana ADSL (megali kouventa leo to ksero) mexri na strosoun SOVARA ta pragmata gia ta ellinika dedomena giati apodixthikame beta testers kai mas ipiane kai to aima apo pano me auta pou plironoume
pc_admin Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 και τωρα το βραδυ που ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα (αλλα οχι ομως οπως παλια )δειτε απο los angeles και απο san francisco an προτιματε
pc_admin Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 και μολις φτασουμε κυριακη δειτε τι συμβαινει ... Απο Δευτερα θα εχουμε παλι τα ιδια ...
kifinas Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Αυτά τα τεστ είναι εντελώς αναξιόπιστα. Ftp και πάλι ftp
Dimitris22 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Αυτά τα τεστ είναι εντελώς αναξιόπιστα. Ftp και πάλι ftp ontos etsi einai alla distixos kai apo FTP i HTTP ta idia skata api i doulia.....
felikas Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Θα τους πάρει κ θα τους σηκώσει! Εχθές όλη μέρα "τέζα" τι νετ! Αργό σερφάρισμα, downloads μηδέν (θυμήθηκα την εποχή του PSTN....). E, κ λέω, πάλι παροδικό είναι! Σήμερα τα ίδια... Εάν ανοίξω 4 tabs, timed-out λέει! Για να μη μιλήσω για torrents κλπ. Τι θα γίνει με την περίπτωσή τους;;;
imichal Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μήπως να ξεσκονίσουμε όλοι τα παλιά μόντεμ μας των 56Κ ? Μπορεί και να έχουμε καλύτερη σύνδεση..... Μια φορά και ένα καιρό είχες την PSTN dial up συνδεση και οποτε ηθελες μπορούσες να σερφάρεις στο internet έστω και αργα.... Μετά έκανα την @@@@κια και έβαλα ISDN...... Κάθε φορά που σήκωνα το ακουστικο να παρω τηλέφωνο εκανα και τον σταυρό μου να δουλεύει..... Μια απο τα ίδια και με το ιντερνετ. Τώρα έχουμε φτασει στο σημειο να πληρώνουμε 2 πάγια για να εχουμε "γρήγορο" ιντερνετ (ISDN-DSL) και αποτέλεσμα να συνεχίζω να κάνω το σταυρό μου καθε φορά που ανήγω τον Η/Υ για να σερφάρω..... Εξέλιξη....
LakisFM1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 και εγω το ιδιο προβλημα με τα τορρεντ ειχα ,εδω και 6-7 μερες , δοκιμασα τα παντα απο πορτες ρυθμισεις στο utorrent , τελικα μολις εβγαλα το WAG354 εβαλα το speedtouch και αμεσως επιασα 60-70Κ (768)
manicpanic Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ολες αυτες τις μερες ξερετε τι παρατηρησα? Αν το αφησω να κατεβαζει η ταχυτητα παιζει μεταξυ 50 - 80. Αν κλεισω το router και τον ανοιξω μετα απο λιγο, (παιρνοντας καινουργια ip) τοτε καρφωνω 208- 210. Ποιος μπορει να μου το εξηγησει????????
felikas Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αν κλεισω το router και τον ανοιξω μετα απο λιγο, (παιρνοντας καινουργια ip) τοτε καρφωνω 208- 210. Το δοκίμασα κ αυτό! Μια από τα ίδια, τα torrents με 10-15 κατεβάζουν τις περισσότερες ώρες. Που κ που πιάνει την κανονική (αυτή που έπιανε τόσους μήνες τώρα - 70-80) του ταχύτητα, αλλά για λίγο! Παίζει να τα μπλοκάρει ο provider μιας κ κατέβαζα καιρό τώρα "μπόλικο υλικό" νυχθημερόν? Yπάρχει τέτοια περίπτωση?
manicpanic Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Το δοκίμασα κ αυτό! Μια από τα ίδια, τα torrents με 10-15 κατεβάζουν τις περισσότερες ώρες. Που κ που πιάνει την κανονική (αυτή που έπιανε τόσους μήνες τώρα - 70-80) του ταχύτητα, αλλά για λίγο! Παίζει να τα μπλοκάρει ο provider μιας κ κατέβαζα καιρό τώρα "μπόλικο υλικό" νυχθημερόν? Yπάρχει τέτοια περίπτωση? Τι να σου πω φιλε μου. Θα ψαχτω και με αλλο provider μηπως δω ασπρη μερα.Αλλα κατι μου βρωμαει. Λετε ρε παιδια ο Π -ΟΤΕ να βαδιζει στα αχναρια της ON telecoms?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.