manicpanic Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Γειά σας παιδιά! Έχω ένα προβληματάκι τώρα τελευταία και σκέφτηκα να ζητήσω την γνώμη σας. Εδώ και 2-3 μέρες παρατηρώ σχετικά χαμηλές ταχύτητες όσον αφορά κατέβασμα torrents και μόνο!!! Σημειώνω ότι έχω σύνδεση με την otenet στα 2 Mbs και σύμφωνα πάντα με όλες τις online μετρήσεις κατεβάζω με ένα εύρος απο 1,6 μέχρι 1.96! (Ναι θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό με αυτά που έχω ακούσει!) Σε όλα τα άλλα πάω σφαίρα όπως και πρίν, το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο σε torrents. Σημειώνω οτι χρησιμοποιώ μtorrent με router sagem 1500 και έχουν γίνει σωστά όλες οι ρυθμίσεις, μέχρι πριν λίγες μέρεσ το κάρφωνε στο 200 και δεν σταματούσε!. Επίσης παρατηρώ και στο γράφημα για το traffic κάπως σπασμοδικές κινήσεις ( εκεί που πάει με 60 τινάζεται στα 180 στιγμιαία και ξανά πίσω και όλα αυτά με torrent 130 peers και 2376 seeds). Καμιά εξήγηση κανείς?
metalliord Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 peta to sagem file mou exoyn akoystei polla kaka gia to en logo modem ego me crypto f200 kai katevazo apo torrents eos kai 210 kb /s apo tin ali mporei na ftaei kai to dslam toy ote de vazo kai to xeri mou sti fotia mi agorasis kati xoris na sigoyreytis prota
manicpanic Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Σε αυτο δεν εχεις και αδικο αλλα μεχρι τωρα με εβγαλε ασπροπροσωπο δοξα το θεο. Σιγα σιγα ετοιμάζομαι για linksys αλλα το θεμα μου ειναι οτι σαν κατι να μοθ κραταει τα torrents. Λετε να εκανε καμια μαγκια ο οτε οπως η on-telecoms>?
kifinas Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 'Οχι. Ο ΟΤΕ δεν έχει καν την δυνατότητα να το κάνει. Θα μπορούσε (τεχνικά) να το κάνει ο πάροχος internet (OTENET) αλλά και αυτό το αποκλείω. Με τον ΟΤΕ θα είχες πρόβλημα με πιταρισμένο dslam, κάτι που δεν ισχύει αφού έχεις πρόβλημα μόνο στα torrents
lostson Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Εγώ φίλε μου με F200 κατεβάζω σταθερά με 210 όλο το 24ωρο
manicpanic Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Σε ζηλευω και εγω ετσι κατεβαζα αλλα εχει 3-4 μερες που κανει νερα. Κατι μου βρωμαει παντως και να με θυμηθειτε...
cordobros Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 αυτο το προβλημα με τον mtorrent το εχω και εγω απο τοτε που εβαλα τα vista. απο 150-175 επεσα στα 50-60. τον απεγκατεστησα και εβαλα τον bitlord με τον οποιο δεν εχω προβλημα. παντωs μην μετρατε την ταχυτητα σαs με p2p,torrents κ.λ.π. μονον με εφαρμογεs που κατεβαζεται απο ιστοσελιδεs φαινεται η ταχυτητα σαs,καθωs και με τον v downloader 0.3 ,εαν κατεβαζεται απο youtube.
foufoutios Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Εχω παρατηρησει και εγω πτωση τις τελευταιες ημερες στην ταχυτητα κατεβασματος με ΟΤΕΝΕΤ 1024 ( ονομαστικη παντα ). Ακομα και απο rapidshare η ταχυτητα εχει πεσει αισθητα... Ο χρονος θα δειξει.... Manicpanic θα σου προτεινα να μην αγορασεις το WAG354. Το ειχα σαν wireless modem router και μονο disconnects και προβληματα ειχα ακομα και μετα απο αναβαθμιση στο firmware. αυτα...
TheDark Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Σε ζηλευω και εγω ετσι κατεβαζα αλλα εχει 3-4 μερες που κανει νερα. Κατι μου βρωμαει παντως και να με θυμηθειτε... Φίλε και εγώ από χθες (Σάββατο) βλέπω πως κάτι παράξενο τρέχει με τα torrents.... :evil: Ενώ τα πάντα πάνε κυριλέ, τα torrents σέρνονται πολύυυ άσχημα... Ελπίζω να μην ετοιμάζει καμμιά μα#$@!@ ο ΟΤΕ/ΟΤΕΝΕΤ γιατί θα ξεφτιλιστούν τελείως.. Περιμένω αύριο για να σιγουρευτώ αν και σκέφτομαι να δοκιμάσω να βάλω outgoing encryption στο utorrent μπας και.. :evil: :evil: :evil:
manicpanic Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Φιλε the dark το ειχα με outgoing encryption και το εχω για να πω την αληθεια. Εκεινο που παρατηρω ειναι οτι ενω ξεκιναει να ανεβασει ταχυτητα με το που πιανει 200 το ριχνει στα 80 και φτου και απο την αρχη. Δεν νομιζω να παιζει ρολο το encryption σε αυτο αλλα εχω την αισθηση σαν καποιος να παρακολουθει το download μου και με το που πιανω φουλ ταχυτητα με κοβει. Μακαρι να κανω λαθος Foufoutios ευχαριστω για το tip. Για linksys wag 200 τι λες?
Dimitris22 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Φίλε και εγώ από χθες (Σάββατο) βλέπω πως κάτι παράξενο τρέχει με τα torrents.... :evil: Ενώ τα πάντα πάνε κυριλέ, τα torrents σέρνονται πολύυυ άσχημα... Ελπίζω να μην ετοιμάζει καμμιά μα#$@!@ ο ΟΤΕ/ΟΤΕΝΕΤ γιατί θα ξεφτιλιστούν τελείως.. Περιμένω αύριο για να σιγουρευτώ αν και σκέφτομαι να δοκιμάσω να βάλω outgoing encryption στο utorrent μπας και.. :evil: :evil: :evil: min akouo koufa re paidia pia torrents pane asxima kai pia otenet etimazi m@@@ies?? kai ego otenet eimai kai molis teliosa ena torrent me 206 KB/s average speed iparxoun 10des logi pou ena torrent den mpori na katevei grigora pou an psaksete ligo to foroum tha tous vrite!! :neutral: :neutral:
TheDark Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Dimitris εννοείται πως δεν είμαστε άσχετοι από torrents, ξέρω τι ταχύτητες να περιμένω και από εκεί που κατεβάζω και με τους seeders/leechers έπρεπε να πιάνω maximum (100kb/s +) ή έστω τα κλασικά χάλια δηλαδή 50-60,ενώ πιάνω 20 και 15 ..... Και όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν σχετικά σε νορμαλ ταχύτητες.. Και εννοείται επίσης πως καμμία αλλαγή δεν έχω κάνει στο σύστημα κλπ ούτε τρέχει τπτ στο background να κατεβάζει ούτε trojans/viruses παίζουνε (για να προλάβω τα "κλασικά" )... Με λίγα λόγια 2 μέρες τώρα κάτι δεν πάει καλά..
manicpanic Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 τα ιδια και εγω.με 3121 peers και 90 seeds θα επρεπε να πιανω κατι παραπανω απο 4 kbs ετσι δεν ειναι Dimitris 22 ? Και μαλιστα απο private tracker!
Acid-Burn Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 pantws auth h analogia den einai kai oti kalutero...:-P
manicpanic Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Παιδια η ωρα ειναι 6 παρα και σαν να καλυτερεψαν τα πραγματα ως δια μαγειας. Πιανω απο 120 μεχρι 190 γυρω στο 170 σταθερα θα ελεγα.Για τσεκαρετε και εσεις. Ελπιζω να μην ξαναβουλιαξει παλι!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.