zoranb Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Υπάρχει τρόπος να δείς στα messenger apps (msn, yahoo, trillian) εάν σε έχουν κάνει block, ή εάν πραγματικά είναι offline οι άλλοι?
roufianos19 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 ksereis posoi psaxnoume na vroume kati analogo???
mitseuler Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 oso to msn den eixe perasei sth version "live" kai moiazan me to gaim messenger (mporeite na to breite sto gaim.sourceforge.net), sto gaim mporouses na to deis auto..ebgaze ena "x" sto xrhsth pou se eixe kanei blocked h de se eixe kanei accept akoma.... bebaia se mia periptwsh den htan swsth epishmansh (kai exw arketa contacts sto msn alla fainotan na douleuei swsta se genikes grammes)
zoranb Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Άρα δεν υπάρχει τρόπος ε? Και καλύτερα, όλοι μας θέλουμε και πρέπει να έχουμε privacy, γιατί λοιπόν να μην ισχύει λοιπόν αυτό για όλους μας? Εύχομαι να μην βρεθεί τρόπος!
antonisid Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Υπάρχει τρόπος..Μ'έχει εξυπηρετήσει στο παρελθόν 2φορές msn.blocked.nl
antonisid Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δεν έχει πέσει ποτέ έξω..βασικά απ'οτι ξέρω δείχνει αν κάποιος είναι Online/offline..Αν κάποιος απ την λίστα σου φαίνεται offline και το site που σου'δωσα τον δείξει Online σημαίνει ότι έχεις φάει block.
myle Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Όπως επίσης σημαίνει πως αν κάποιος από την λίστα σου είναι online και τον δείχνει offline, ότι δεν κάνει δουλειά. Για να δουλεύει σωστά πρέπει να έχεις επιλέξει να μπορούν να δούν την κατάσταση σου άτομα που δεν είναι στην λίστα των επαφών σου.
dimitris2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Υπάρχει τρόπος..Μ'έχει εξυπηρετήσει στο παρελθόν 2φορές msn.blocked.nl thimamai palia to xrisimopoieisa k gw auto...twra omws den douleuei se mena toulaxiston
Cromb Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Γιατί τόσο άγχος για αυτά τα προγράμματα? Αν ο άλλος θέλει να φαίνεται offline, δε θέλει να μιλήσει ή σας έχει κάνει μπλόκ, κάποιο λόγο θα έχει. Δηλαδή αν δείς οτι στην πραγματικότητα είναι online ενώ δείχνει offline τι αλλάζει? Ούτε στο msn δε μπορούμε να έχουμε την ησυχία μας ...
zoranb Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Συμφωνό απόλυτα με τον Cromb, εγώ περισσότερο ρώτησα για να δώ εάν με καταλαβαίνουν όσοι τους έχω μπλοκάρει, και έχω μπλοκάρει πολύ κόσμο, την ησυχία μου θέλω κιεγώ, μαζί σου Cromb
Dark-Shadow Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Υπάρχει ένα πρόγραμμα που μπορείτε να το δείτε αυτό Λέγεται Buddy Check!!!
aledjo Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Υπάρχει ένα πρόγραμμα που μπορείτε να το δείτε αυτό Λέγεται Buddy Check!!! auto einai gia to Yahoo! Messenger
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.