Προς το περιεχόμενο

u blocked me? i see you

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να δείς στα messenger apps (msn, yahoo, trillian) εάν σε έχουν κάνει block, ή εάν πραγματικά είναι offline οι άλλοι?

Δημοσ.

oso to msn den eixe perasei sth version "live" kai moiazan me to gaim messenger (mporeite na to breite sto gaim.sourceforge.net), sto gaim mporouses na to deis auto..ebgaze ena "x" sto xrhsth pou se eixe kanei blocked h de se eixe kanei accept akoma.... bebaia se mia periptwsh den htan swsth epishmansh (kai exw arketa contacts sto msn alla fainotan na douleuei swsta se genikes grammes)

Δημοσ.

Άρα δεν υπάρχει τρόπος ε? Και καλύτερα, όλοι μας θέλουμε και πρέπει να έχουμε privacy, γιατί λοιπόν να μην ισχύει λοιπόν αυτό για όλους μας?

Εύχομαι να μην βρεθεί τρόπος!

Δημοσ.

Δεν έχει πέσει ποτέ έξω..βασικά απ'οτι ξέρω δείχνει αν κάποιος είναι Online/offline..Αν κάποιος απ την λίστα σου φαίνεται offline και το site που σου'δωσα τον δείξει Online σημαίνει ότι έχεις φάει block.

Δημοσ.

Όπως επίσης σημαίνει πως αν κάποιος από την λίστα σου είναι online και τον δείχνει offline, ότι δεν κάνει δουλειά. Για να δουλεύει σωστά πρέπει να έχεις επιλέξει να μπορούν να δούν την κατάσταση σου άτομα που δεν είναι στην λίστα των επαφών σου.

Δημοσ.

Γιατί τόσο άγχος για αυτά τα προγράμματα? Αν ο άλλος θέλει να φαίνεται offline, δε θέλει να μιλήσει ή σας έχει κάνει μπλόκ, κάποιο λόγο θα έχει. Δηλαδή αν δείς οτι στην πραγματικότητα είναι online ενώ δείχνει offline τι αλλάζει? Ούτε στο msn δε μπορούμε να έχουμε την ησυχία μας ...

Δημοσ.

Συμφωνό απόλυτα με τον Cromb, εγώ περισσότερο ρώτησα για να δώ εάν με καταλαβαίνουν όσοι τους έχω μπλοκάρει, και έχω μπλοκάρει πολύ κόσμο, την ησυχία μου θέλω κιεγώ, μαζί σου Cromb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...