aliakas Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 an kanenos o 8eios exei to game 3eklidoto as mou ri3ei PM tnxzz
szaf Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 λοιπόν αφού κατεβάσετε το game, έχει ο θείος ένα αρχείο 10 Mb με patch...το οποίο υπάρχει στη μικρή nova ;-)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Κατέβασα το παιχνίδι απο το επίσημο site το τρέχω και πριν ξεκινήσει μου λέει play trial or unlock.Πατάω unlock και μετά ανοίγει μια σελίδα που ζητάει τα στοιχεία μου + αριθμό πιστωτικής.Αρα χρειάζεται να δώσεις χρήμα και δεν είναι free όπως είπες Aληθεια που ειδες να λεω οτι ειναι δωρεαν? Απλα ειπα οτι δεν θα πληρωσεις, οχι οτι ειναι freeware. Αλλα επειδη το γ..... το θεμα, αντε πανε αγοραστο με 35€, αφου δεν καταλαβαινεις... Τα συμπερασματα που βγαζεις ειναι εκτος απο λανθασμενα, και προσβλητικα! (σαν να υποτιμας τη νοημοσυνη μου, που ειπα οτι δεν θα πληρωσεις, και εσυ το μετεφρασες σε freeware παιχνιδι... λες και δεν το εχω και ελεγα μα...ιες τοση ωρα). Εν πασει περιπτωσει, αμα θες να το παιξεις, κανε αυτο που σου ειπε ο απο πανω, αλλιως αγορασε το και μην λες πολλα πολλα. Παντως ειναι μια χαρά παιχνιδι (και παλουκάκι)...
polonos1313 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Aληθεια που ειδες να λεω οτι ειναι δωρεαν?Απλα ειπα οτι δεν θα πληρωσεις, οχι οτι ειναι freeware. Αλλα επειδη το γ..... το θεμα, αντε πανε αγοραστο με 35?, αφου δεν καταλαβαινεις... Τα συμπερασματα που βγαζεις ειναι εκτος απο λανθασμενα, και προσβλητικα! (σαν να υποτιμας τη νοημοσυνη μου, που ειπα οτι δεν θα πληρωσεις, και εσυ το μετεφρασες σε freeware παιχνιδι... λες και δεν το εχω και ελεγα μα...ιες τοση ωρα). Εν πασει περιπτωσει, αμα θες να το παιξεις, κανε αυτο που σου ειπε ο απο πανω, αλλιως αγορασε το και μην λες πολλα πολλα. Παντως ειναι μια χαρά παιχνιδι (και παλουκάκι)... Ego den vlepo na eipa kati to prosvlitiko gia sena.Pote den eixa tetoia diathesi ,gia kanenan.Sygnomi anyway.
Galis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ρε παιδια στο παιχνιδι στο menu κολλαει ο ηχος και ειναι πολυ σπαστικος, ξερετε γιατι γινεται αυτο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Eμενα παιζει μια χαρά, μηπως παιζει καμια ασυμβατοτητα με την καρτα ηχου σου? polonos1313 no prob!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Περιεργο προβλημα, παντως αφου δεν εχει και αλλου μεσα στο game προβλημα, εγω θα το αφηνα ετσι
aliakas Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 oraia o 8eios mou to vrike stin mikri nooovaaa kai mou to estile btw to game einai gamato alla kai diskolo oraia grafika gamatos ixos alla diskolo gia ta gousta mou alla den 3ekolao 3 ores ekana practice mexri na to sini8iso kai ekei pou imoun protos sto race mou skaei to piso lastixo atixia leo to paratao agorazo mia e3atmisi kai 3ana mpeno pali protos sto race kai 2 laps prin to telos pire fotia o kinitiras LOL karaLOL tilixtike stis floges eleos den 3ero pos to metraei to damage to game alla den sigxorei tpt den tolmo na to dokimaso online akoma giati den mou aresei to klarino
migf1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 oraia o 8eios mou to vrike stin mikri nooovaaa kai mou to estilebtw to game einai gamato alla kai diskolo oraia grafika gamatos ixos alla diskolo gia ta gousta mou alla den 3ekolao 3 ores ekana practice mexri na to sini8iso kai ekei pou imoun protos sto race mou skaei to piso lastixo atixia leo to paratao agorazo mia e3atmisi kai 3ana mpeno pali protos sto race kai 2 laps prin to telos pire fotia o kinitiras LOL karaLOL tilixtike stis floges eleos den 3ero pos to metraei to damage to game alla den sigxorei tpt den tolmo na to dokimaso online akoma giati den mou aresei to klarino Ουπς, το ξέχασα αυτο! Λένε ότι αυτο το πρόβλημα παρουσιάζεται στις εκδόσεις του... θείου. Εμένα (που το έχω κανονικά) δεν μου έχει συμβει ποτέ. Διάβαζα μάλιστα τις προάλλες κάτι παιδια στο 4tf που κάνουν πρωταθληματάκι, ότι ορίζουν π.χ αγώνες των 20 γύρων και τους λήγουν μόνοι τους στους 10 (γιατί αυτά τα προβλήματα τα βγάζει συνέχεια στους 3-4 τελευταίους γύρους).
memoli Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 giasas pedia eftixos k ena eliniko site lipon as mpo sto thema omos prosfata katevasa apto internet to pexnidi rfactor tora mou zitaei stixia k pistotikes ego apla thelo na matho poso asfales ine afto, kai an to agorazo meso internet ti ginete mou stelnoun to pexnidi sti diefthinsi ppou tha tous doso i mou stelnoun kanena arxio sto mail mou ka to kano instal meta pleas thelo voeithia as m grapsi kanenas pos ginete
21century Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Κανενα νεο patch για το f1 challenge 99-02..
SGP Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Πληρώνεις, σου δίνει ένα κωδικό και ξεκλειδώνεις το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα θα μπορείς να παίζεις το original game (που νταξ, δε λέει και πολλά) και να κατεβάσεις mods δωρεάν που κάποια είναι πολύ καλά.
advantix Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Να ρωτήσω κάτι, εκτός από παιχνίδια με Formula 1 , μ'ηπως γνωρίζετε και κάποιο με kart ?
migf1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Να ρωτήσω κάτι, εκτός από παιχνίδια με Formula 1 , μ'ηπως γνωρίζετε και κάποιο με kart ? Υπάρχουν 3 νομίζω kart mods για το rfactor (2 υπάρχουν σίγουρα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.