Προς το περιεχόμενο

Formula 1 Game for pc??

Inferno_lb13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει σχεση με GTR2, καθως ειναι εξομοιωτης φορμουλας (τουλαχιστον με το F1 addon).

Δεν χρειαζεται να μαρουλιαστεις...

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν εχει σχεση με GTR2, καθως ειναι εξομοιωτης φορμουλας (τουλαχιστον με το F1 addon).

Το έχεις παίξει το παιχνίδι??Είναι καλό??Ελπίζω να αξίζει που το κατεβάζω και να είναι αρκετά ρεαλιστικό.Μου κάνει εντύπωση πάντως που είναι free!!Επίσης υπάρχει κάποιο άλλο site πέρα απ΄το rFactor Central για να κάνεις download ola ta addons, τα mods και τα αυτοκίνητα???Γιατί στο rFactor Central που μπήκα μπορείς να κάνεις μέχρι 2 downloads ημερισίως.

Δημοσ.
Το έχεις παίξει το παιχνίδι??Είναι καλό??Ελπίζω να αξίζει που το κατεβάζω και να είναι αρκετά ρεαλιστικό.Μου κάνει εντύπωση πάντως που είναι free!!Επίσης υπάρχει κάποιο άλλο site πέρα απ΄το rFactor Central για να κάνεις download ola ta addons, τα mods και τα αυτοκίνητα???Γιατί στο rFactor Central που μπήκα μπορείς να κάνεις μέχρι 2 downloads ημερισίως.

Το rfactorcentral περιλαμβάνει και εξωετρικά links (χωρίς το κόκκινο R μπροστά από το όνομά τους). Να τα προτιμάς για να παρακάμπτεις το d/l limit του site.

Το GTR2 φαντάσου το κατι σαν (πολύ καλό) mod του rfactor.

ΥΓ. Χρειάζεται να το... ξεκλειδώσεις πρώτα πριν μπορέσεις να βάλεις τα mods.

Δημοσ.
Το rfactorcentral περιλαμβάνει και εξωετρικά links (χωρίς το κόκκινο R μπροστά από το όνομά τους). Να τα προτιμάς για να παρακάμπτεις το d/l limit του site.

Το GTR2 φαντάσου το κατι σαν (πολύ καλό) mod του rfactor.

ΥΓ. Χρειάζεται να το... ξεκλειδώσεις πρώτα πριν μπορέσεις να βάλεις τα mods.

Το ξεκλείδωμα θέλει μεγάλη διαδικασία ή είναι απλή ενεργοποίηση???Επίσης κατεβάζω απο κάπου αλλού το παιχνίδι με όνομα "RFactor Full Setup with 2005 F1 Cars.exe" και είναι 808 mb.Για να μπορέσω να βάλω τα mods kai addons πρέπει να το κατεβάσω από την επίσιμη σελίδα του rFactor ή και αυτο που κατεβάζω αρκεί???

Δημοσ.
Το link που έδωσα το διάβασες; 35 ευρώ κάνει (αλλά εσύ "ίσως" να μην χρειαστεί... ;) )

Μιας και το έχεις original μπορείς να μου πεις τι μέγεθος έχουν όλα τα περιεχόμενα του CD/DVD??? Στο original έχει όλα τα addons?? Ή έχει μόνο formula 1?? Πάντως κάθησα και έψαξα και το μόνο μέρος που βρήκα το παιχνίδι original είναι στην Αμερική μεσω ebay....

Δημοσ.

Δεν έχει cd, το κατεβάζες και το ξεκλειδώνεις, πληρώνεις με πιστωτική.

Όλα τα mods είναι δωρεάν.

Δημοσ.

Κατέβασα το παιχνίδι απο το επίσημο site το τρέχω και πριν ξεκινήσει μου λέει play trial or unlock.Πατάω unlock και μετά ανοίγει μια σελίδα που ζητάει τα στοιχεία μου + αριθμό πιστωτικής.Αρα χρειάζεται να δώσεις χρήμα και δεν είναι free όπως είπες

Δημοσ.
Κατέβασα το παιχνίδι απο το επίσημο site το τρέχω και πριν ξεκινήσει μου λέει play trial or unlock.Πατάω unlock και μετά ανοίγει μια σελίδα που ζητάει τα στοιχεία μου + αριθμό πιστωτικής.Αρα χρειάζεται να δώσεις χρήμα και δεν είναι free όπως είπες

Ποιος είπε ότι είναι free? Στο site τους τα εξηγεί με το νι και με το σίγμα (συν ότι στα εξηγήσαμε κι εμείς).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...