Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δεν εχει σχεση με GTR2, καθως ειναι εξομοιωτης φορμουλας (τουλαχιστον με το F1 addon). Δεν χρειαζεται να μαρουλιαστεις...
kostelo Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Το κατεβαζω και γω απ το site για δοκιμη. Ελπιζω να ναι καλο.
polonos1313 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δεν εχει σχεση με GTR2, καθως ειναι εξομοιωτης φορμουλας (τουλαχιστον με το F1 addon).Δεν χρειαζεται να μαρουλιαστεις... Το έχεις παίξει το παιχνίδι??Είναι καλό??Ελπίζω να αξίζει που το κατεβάζω και να είναι αρκετά ρεαλιστικό.Μου κάνει εντύπωση πάντως που είναι free!!Επίσης υπάρχει κάποιο άλλο site πέρα απ΄το rFactor Central για να κάνεις download ola ta addons, τα mods και τα αυτοκίνητα???Γιατί στο rFactor Central που μπήκα μπορείς να κάνεις μέχρι 2 downloads ημερισίως.
migf1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Λεπτομέρεις για το rfactor και τη σχέση του με το GTR2 εδώ
migf1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Το έχεις παίξει το παιχνίδι??Είναι καλό??Ελπίζω να αξίζει που το κατεβάζω και να είναι αρκετά ρεαλιστικό.Μου κάνει εντύπωση πάντως που είναι free!!Επίσης υπάρχει κάποιο άλλο site πέρα απ΄το rFactor Central για να κάνεις download ola ta addons, τα mods και τα αυτοκίνητα???Γιατί στο rFactor Central που μπήκα μπορείς να κάνεις μέχρι 2 downloads ημερισίως. Το rfactorcentral περιλαμβάνει και εξωετρικά links (χωρίς το κόκκινο R μπροστά από το όνομά τους). Να τα προτιμάς για να παρακάμπτεις το d/l limit του site. Το GTR2 φαντάσου το κατι σαν (πολύ καλό) mod του rfactor. ΥΓ. Χρειάζεται να το... ξεκλειδώσεις πρώτα πριν μπορέσεις να βάλεις τα mods.
polonos1313 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Το rfactorcentral περιλαμβάνει και εξωετρικά links (χωρίς το κόκκινο R μπροστά από το όνομά τους). Να τα προτιμάς για να παρακάμπτεις το d/l limit του site. Το GTR2 φαντάσου το κατι σαν (πολύ καλό) mod του rfactor. ΥΓ. Χρειάζεται να το... ξεκλειδώσεις πρώτα πριν μπορέσεις να βάλεις τα mods. Το ξεκλείδωμα θέλει μεγάλη διαδικασία ή είναι απλή ενεργοποίηση???Επίσης κατεβάζω απο κάπου αλλού το παιχνίδι με όνομα "RFactor Full Setup with 2005 F1 Cars.exe" και είναι 808 mb.Για να μπορέσω να βάλω τα mods kai addons πρέπει να το κατεβάσω από την επίσιμη σελίδα του rFactor ή και αυτο που κατεβάζω αρκεί???
polonos1313 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Θα σε γελάσω, εγώ το έχω αγορασμένο! Υπάρχει στα καταστήματα??? Ή μόνο παραγγελία από internet???Πόσο κοστίζει???
migf1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Το link που έδωσα το διάβασες; 35 ευρώ κάνει (αλλά εσύ "ίσως" να μην χρειαστεί... )
polonos1313 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Το link που έδωσα το διάβασες; 35 ευρώ κάνει (αλλά εσύ "ίσως" να μην χρειαστεί... ) Μιας και το έχεις original μπορείς να μου πεις τι μέγεθος έχουν όλα τα περιεχόμενα του CD/DVD??? Στο original έχει όλα τα addons?? Ή έχει μόνο formula 1?? Πάντως κάθησα και έψαξα και το μόνο μέρος που βρήκα το παιχνίδι original είναι στην Αμερική μεσω ebay....
SGP Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δεν έχει cd, το κατεβάζες και το ξεκλειδώνεις, πληρώνεις με πιστωτική. Όλα τα mods είναι δωρεάν.
kostelo Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Τσαμπα 700mb download. Μου βγηκε corrupted. Γαμω το flashget μου...:evil:
frou-frou Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μπορεί να στο κάνει δώρο ο θείος. Δεν είναι ανάγκη να το πάρεις με πιστωτική polonos1313.
polonos1313 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δεν εχει σχεση με GTR2, καθως ειναι εξομοιωτης φορμουλας (τουλαχιστον με το F1 addon).Δεν χρειαζεται να μαρουλιαστεις... Κατέβασα το παιχνίδι απο το επίσημο site το τρέχω και πριν ξεκινήσει μου λέει play trial or unlock.Πατάω unlock και μετά ανοίγει μια σελίδα που ζητάει τα στοιχεία μου + αριθμό πιστωτικής.Αρα χρειάζεται να δώσεις χρήμα και δεν είναι free όπως είπες
migf1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Κατέβασα το παιχνίδι απο το επίσημο site το τρέχω και πριν ξεκινήσει μου λέει play trial or unlock.Πατάω unlock και μετά ανοίγει μια σελίδα που ζητάει τα στοιχεία μου + αριθμό πιστωτικής.Αρα χρειάζεται να δώσεις χρήμα και δεν είναι free όπως είπες Ποιος είπε ότι είναι free? Στο site τους τα εξηγεί με το νι και με το σίγμα (συν ότι στα εξηγήσαμε κι εμείς).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.