Προς το περιεχόμενο

Μια custom εκδοση των windows xp δεν βλεπει την καρτα γραφικων. Καμια ιδεα?

oldnew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βαλει μια τροποποιημενη εκδοση των xp. Evil lite xp λεγεται.(για δευτερο λειτουργικο, εχω και την κανονικη) σε ενα σχετικο παλαιο pc athlon xp 1600 .Ολα καλα, εχει μεγεθος μονο 180 mb και δουλευει σφαιρα, εκει που κανονικα θελει 60 sec για να ολοκληρωθει το boot , με αυτη κανει γυρω στα 20 sec. Εχουν αφαιρεθει ολα τα αχρηστα, το winrar των windows, games internet explorer κλπ, ενω εχει τις περισσοτερες αναβαθμησεις και sp2 . Το προβλημα ειναι οτι δεν βλεπει την καρτα γραφικων και δουλευει σαν vga ενω δεν μου δινει και επιλογη για να αλαξω drivers . καμια ιδεα? Γιατι κατα τα υπολοιπα ειναι τελεια , ταχυτατα και πληρως λειτουργικα ...

• Super Moderators
Δημοσ.
ok vrika lysh telika..

Δεν την γράφεις κι εδώ μήπως συμβεί σε κάποιον άλλο στο μέλλον; :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Δεν την γράφεις κι εδώ μήπως συμβεί σε κάποιον άλλο στο μέλλον; :)

Tora to eida afto. Apla den pas na kaneis enhmerosh toys drivers apo thn othonh, ala pas control panel, epilegeis apo ekei thn karta grafikon poy exei erothmatiko kai periergo onoma mias kai den thn exei anagnorisei katholoy (den eixa katalavei kan oti afth einai h karta grafikon) vazeis rdivers apo ekei kai vlepei kanonika kai thn karta grafikon kai to monitor poy den evlepe prin.. Vasika afth thn ekdosh ton xp thelo na thn xreisimopoihso gia multimedia pc ,oste na anoigei kai grigora. Pantos opoios thelei na dokimasei na kserei oti tha antimetopisei provlimata, mias kai kapoia programmata den pernoyn sosta patching se ayth thn ekdosh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...