igeon Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Έχω ένα φύλλο στο excel με τιμές πεδίου ώρας με ακρίβεια εκατοστού δευτερολέπτου. Συνδέω τον πίνακα στην access περνούνται τα στοιχεία αλλά χάνονται τα εκατοστά του δευτερολέπτου (στρογγυλοποιούνται). Στην μορφή του πεδίου στον πίνακα της access δεν δεχεται κάτι πιο κάτω απο δευτερόλεπτο. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αποθηκεύσω στην access πεδίο ώρας με ακρίβεια εκατοστού δευτερολέπτου;
djapal Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 χμμμ δε νομίζω να γίνεται, αλλά στην τελική μπορείς να φτιάξεις ένα 2ο πεδίο με τα εκατοστά.
GRECTORAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 για να μην ανοίγω άλλο post.θέλω να βρω αρχεία pdf ή όποιας άλλης μορφής για εκμάθηση access(με 5 μαθήματα στο μακεδονιας προ 3ετίας τι να μάθεις?)θα προτιμούσα στα ελληνικά(όχι απαραίτητα).και μια δυο προτάσεις για κάνα καλό βιβλίο(μην τα θέλουμε κι όλα τζάμπα).thanks παίδες NOONE?έκανα ένα search αλλά βρήκα πολύ πράμα.κάποιος να δώσει κάτι συγκεκριμένο.
manitaroulis Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 koita an to kolima sou einai mono na ta sundexeis, to sto query sou kane cast ti mia apo tis duo kolones sti morfi pou thes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.