Dark-Shadow Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα όταν παο στο properties του δίσκου μου, δείχνει ότι έχω 99GB free ο δίσκος είναι 200GB η φάση είναι ότι όταν μπαίνω μέσα και μαρκάρω όλους τους φακέλους και βλέπω τα properties βλέπω πως είναι 55GB!!! Τι λέτε να παίζει???
JOHNX2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 ean den einai diskos litourgikou dokimase na ton formaris se NTFS morfi arxion... afou prota kanis backup enoite !!! dokimase kai ena disk cleanup...
Melissa_virus Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Είχα αντιμετωπίσει κάτι σε ένα Pc, μια φλασιά κοινώς του λειτουργικού, ή απο ίο... Πολλά χαμένα gb ενώ τα αρχεία φαινόταν να είναι τα μισά... Έβαλα το tune up utillities 2006 και στην επιλογή disk clean up διαπίστωσα ότι περίπου 30 gb ήταν δεσμευμένα για άγνωστο λόγω... Και τα έσβησε. Αυτό που γινόταν ήταν το εξής. Εγώ μεν διέγραφα τα αρχεία, φαινόταν να διαγράφονται, αλλά στην πραγματικότητα για κάποιο άγνωστο λόγο δεν διαγραφόταν... Έμεναν δεσμευμένα ... Δοκίμασε το. δεν έχεις να χάσεις τίποτα. ένα ενδεχόμενο είναι και αυτό πριν πας για back up -> format ... όπως πολύ σωστά σου πρότειναν τα παιδιά.
Cloud_7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Απλώς κάνε μία πλήρη επανεγκατάσταση και θα στρώσει. Δοκίμασε και πριν το format να κάνεις και ένα free space clean.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.