TonyMontana Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ρε μάγκες γιατί τρώγεστε αναμεταξύ σας από την στιγμή που για όλα φταίει το κράτος-κυβέρνηση?Έχετε δει στο κάτω κάτω τέτοια προβλήματα σε αλλα μεγάλα κράτη? εμείς είμαστε το κράτος. και εδώ και πολλά χρόνια τα έχουμε κάνει σκατά. και συνεχίζουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Kαλά HexStatic, όταν θα ξεπεράσεις το παραλλήρημα δες και λίγο τι έγραψε ο {ΤDi} Πάντως ενημερωτικά, ούτε καλός σαμαρείτης είμαι, ούτε και μ' ενδιαφέρει να βρίσκεις.... εύκολα θέση για παρκάρισμα. Θα με ενδιέφερε αν είχα υπουργείο. Προς το παρών το μόνο συμφέρον που έχω είναι να ξεκουμπιστείτε από κει που ήρθατε, για να μπορέσω κι εγώ επιτέλους να χαρώ το δικό μου χωριό. Κατά τον ίδιο τρόπο δεν σ' ενδιαφέρει και σένα αν με τρώει η βροχή, αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εσύ γύρω-γύρω σα τη μύγα κι εγώ στην βροχή. Αλλά μην τυχών και πάρετε κανένα παπάκι για να κατέβετε στο κέντρο γιατί θα πέσει η υπόληψή σας στη γειτονιά, όπου φαντάζομαι είναι όλοι λεφτάδες. Εγώ πάλι και ολόκληρο στόλο οχημάτων να έχω, με τα παπάκια κυκλοφορώ.
antreaslam Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Aigeas ,δίνεις ρέστα οφείλω να ομολογήσω! τρέμε ομνι,τρεμε!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Aigeas ,δίνεις ρέστα οφείλω να ομολογήσω! τρέμε ομνι,τρεμε! Καλά Αντρέα, προκειμένου να ξεπεράσετε τα σύνδρομά σας εσύ και ο HexStatic, και να μην αναλλώνεστε σε τριλεκτικές προσωπικές επιθέσεις που έτσι κι αλλιώς είναι κατά παράβαση των κανονισμών του φόρουμ, την άλλη φορά θα δηλώσω ότι σας παραχωρώ την... θέση μου για παρκάρισμα επειδή σας λυπάμαι, κι επειδή είμαι καλός χριστιανός, κι επειδή είμαι ο καλύτερος πολίτης και θα παρκάρω "όπως παρκέρνει όλος ο κόσμος" κατά HexStatic κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Βέβαια δεν σκέφτηκε ο φίλος Hex ότι αν πάνε να πνιγούνε όλοι οι άλλοι τίποτα δεν με εμποδίζει εγώ να αρνηθώ ευγενικά, γιατί φυσικά στην Ελλάδα δεν μιλάμε για ΚΟΚ, αλλά για πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα που τα ερμηνεύει καθένας όπως τον βολεύει.
Steven Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Η λύση είναι να ρίξουμε αλλους 200 χιλιάδες τόνους τσιμέντο; H λύση είναι να πέρσει μια πυρινική. Και μετά να βρούμε έναν καλό άνθρωπο που να ξέρει την έννοια "τετράγωνο"...
antreaslam Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Aigeas , δεν υπήρξε καμία προσωπική επίθεση, παρά μόνο παραδοχή εκ μέρους μου ότι το είδωλό μου ομνι,νιώθει τη θέση του να κλωνίζεται! αν το να δείξεις κατανόηση και ανθρωπιά στον διπλανό σου,και να κάνεις κάτι πολύ εύκολο για σένα,που δε θα χειροτερέψει τη δική σου ζωή,αλλά θα καλυτερέψει του δίπλα σου, σου είναι κόπος, τότε μάλλον δεν είσαι βλάχος, γιατί αν μη τι άλλο οι βλάχοι είνια μια γροθιά,συσπειρωμένοι,και βοηθούν ο ένας τον άλλο! ']...Μόλις το χωνέψετε αυτό θα χωνέψετε και το ότι δικαιούμαι κανονικότατη θέση πάρκινγκ επειδή τα 20 χιλιάρικα της μηχανής είναι τις πιο πολλές φορές περισσότερα απ' όσα δίνετε για τα τενεκεδάκια...[/b] προσωπικά,αυτό είναι δείγμα της κακώς εννοουμενης βλαχιάς! Υγ:η σχεση μου με το χριστιανισμό, είναι όση κ η σχέση μου με την μπελούτσι,δηλαδή ανύπαρκτη (άσχετα αν με τη 2η θα ήθελα να είναι πιο στενή) Η σχέση μου με τον κομμουνισμό, επίσης. Η σχεση μου με τους εγωιστές παπαρολόγους,που ενδιαφέρονται μόνο για τον κώλο τους, είναι επίσης ανύπαρκτη,απλά αυτή η κατηγορία μου προκαλεί και απέχθεια! τέλος πάντων,σου ζητάμε όλοι συγγνώμη που δε μας βολεύει το μετρό κ πατάμε στο δρόμο σου,που θέλουμε μόνο 2,5 ώρες για τις δουλειές μας,και τολμάμε να πάρουμε αμάξι,κ που ζητάμε από τον συμπολίτη μας να είναι άνθρωπος! υποβάλω ταπεινά τα σέβη μου....
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Σταμάτα μ' αυτήν την δακρύβρεχτη πιπίλα Αντρέα, γιατί εμένα προσωπικά μόνο γέλια μου προκαλεί. Και εν πάσει περιπτώσει, δεν μ' ενδιαφέρει αν ζεις ή αν πέθανες, αν κάνεις 3 ώρες να πας στην δουλειά σου, και ούτε αν βρίσκεις θέση για πάρκινγκ ή όχι. Αν νομίζεις πως θα μου καιγόταν καρφί αν γινόταν σεισμός 9 ρίχτερ και δεν έμενε τίποτα όρθιο στην Αθήνα, τότε μάλλον κακώς νομίζεις. Τις υπηρεσίες πρόνοιας τις προσφέρει η πρόνοια, και τις υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ, ο ΥΠΕΧΩΔΕ. Αν κάνεις 3 ώρες να φτάσεις στην δουλειά σου πιο επικοδομητικό θα ήταν να έστελνες σε αυτούς κανένα κείμενο, καθότι με την δική μου περίπτωση απλώς σπαταλάς τον χρόνο σου. Εγώ δεν έχω υπουργείο. Τώρα όσων αφορά την "συσπείρωση των βλάχων σαν μια γροθιά" και άλλα τέτοια κωμικά, το κατά πόσο ισχύει αυτό αρκεί να κατέβεις μια βολτίτσα στο κέντρο μέχρι να εξαγριωθείς για να το διαπιστώσεις. Η μοναδική συσπείρωση που γνωρίζω είναι την Μεγάλη Παρασκευή, όταν την κάνετε για εκεί που ανήκετε. Τις άλλες μέρες κυκλοφορείτε εξαγριωμένοι, είτε στο δρόμο είτε στα φόρουμς.
antreaslam Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 φτου γαμωτο...και πάλι ζητώ συγγνώμη που θα σου την χαλάσω,αλλά βλέπεις....είμαι αθηναίος! τώρα,πως γίνεται κ σκέφτεται έτσι ένας αθηναίος? δεν ξέρω,μπορεί να έχω μέσα μου βλαχόσπορο,που εσύ αποκλείεται να έχεις,γιατί είσαι βέρος αθηναίος,κλπ κλπ!!!! ακριβώς αυτή είναι η κατάντια σου,ότι δε σε ενδιαφέρει αν πεθαινουν οι άλλοι δίπλα σου,αλλά μόνο ο κώλος σου να κάθεται σε μηχανές των 20χλδ ευρώ,και τζιπ των 5000 κυβικών... Δε ζητάω λύσεις από εσένα,γιατί δεν είσαι καν ικανός να τις δώσεις (αποδείχθηκε με την περίφημη λύση που έδωσες πριν)! ζητάω κατανόηση, όχι μόνο από εσένα,αλλά από όλους,για τα προβλήματα του διπλανού! ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλοι σαν εσένα στην κοινωνία,και ευτυχώς,δεν έχω και γυρω μου τέτοιυς σταρχιδιστές... εντελώς φιλικά, ελπίζω να καταλάβεις ότι αν δεν έχεις βρει το μαγικό τρόπο να ζήσεις σε άλλο πλανήτη,σε τούτον εδώ,ζουνε κ άλλοι δίπλα σου,και καλό είναι να μην τους βλέπεις σα σκουλήκια... ΥΓ:επίσης,εκτός του ότι τολμάω κ πατάω στο δρόμο σου,εκτός οτυ ότι βρωμίζω την αθηναική σου καταγωγή γιατί έτυχε να είμαι κ εγώ ένας από αυτους, έχω κ κάτι περίεργες απόψεις,που προκαλούν γέλια σε τύπους που δεν αξίζουν το χρόνο που χάλασα τελικά....
1980 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 νομιζετε οτι ενδιαφερει κανεναν η αντιπαραθεση σας? γιατι δεν το κοβετε?
antreaslam Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 1980,έχεις δίκιο,απλά παρασύρθηκα ακούγοντας ένα νέο άνθρωπο να μιλάει έτσι. σόρρυ από εμένα.
1980 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 καλα εγω απλα το ειπα επειδη το πηρατε μονοτερμα. σιγα μην μου πεις και σορρυ.
Critter Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Φίλε critter εγώ είμαι της απόψεως ότι όποιο όχημα κι αν έχει κανείς -κι εδώ διακρίνω καθαρά ρατσιστικές αντιλήψεις- είτε αυτό λέγεται παπάκι, είτε σκουτεράκι ή ερείπιο μηχανή ή τέλος πάντων ότι φτάνει η τσέπη του, έχει ακριβώς τα ίδια δικαιώματα στο δρόμο. Αν δεν κανω λαθος εσυ εισαι αυτος που κατηγοριοποιησες τις μηχανες σε αυτες που κανουν 20.000 και στις υπολοιπες και μαλιστα τις συγκρινες και με τα αμαξια αποκαλωντας τα καρουλια. Επομενως το ποιος εχει ρατσιστικες αποψεις ειναι ενα ζητημα που πρεπει να επανεξετασεις σοβαρα. Σιγα μην κατσω να ασχοληθω εγω με τα κολληματα που εχει ο καθενας στη ζωη του με τις λαμαρινες. Για μενα το αμαξι ή η μηχανη ειναι ενα εργαλειο για να σε παει καπου. Τιποτα παραπανω. Δεν προκειται ποτε να δωσω τοσα λεφτα για να αγορασω σιδερα που σε 5 χρονια θα εχουν χασει την αξια του. Επομενως ελπιζω να γινεται αντιληπτο οτι χεσμενα τα εχω και τα αυτοκινητα και ετσι δεν τιθεται θεμα ρατσισμου. Κανε διαλογο με τον ευατο σου για αυτο το θεμα οπως σου ειπα και παραπανω. Οι προσωπικές σου αντιλήψεις ερμηνείας του νόμου (πάρκαρέ το διαγώνια, πάρκαρέ το χιαστί κλπ) με αφήνουν παγερά αδιάφορο Οι αντιληψεις αυτες αποτυπωνονται απο την πλειοψηφια εδω μεσα και ειναι το 100% της στρογγυλοτατης λογικης. Δεν εχει να κανει με νομους αλλα με την παιδεια. Αν λοιπον εγω ειμαι μια φορα μλκς που σου μετακινω τις λαμαρινες, τοτε εσυ εισαι 2 φορες που δεν μου αφηνεις περιθωριο να μην το κανω. Γιατι αν δεν το κανω θα συνεχισεις να το κανεις και θα σε ακολουθησουν και αλλοι. Γινεται αντιληπτο αυτο? Μεχρι τωρα αυτο που περιγραφω ειναι νόμος. Πριν τα χριστουγεννα επειδη καποιος εβαζε την χαρλευ και κραταγε θεση, δεν εβρισκα θεση παρκιγκ και εβαζα το αμαξι στην πιο υποπτη περιοχη της γειτονιας μου. Αποτελεσμα? Μου το ανοιξανε 2 φορες με συνολο 1100 ευρω ζημιες. Ο αλλος με την χαρλευ γυρισε απο το ξενυχτι του και χαρηκε μια ομορφη θεση παρκινγκ βρισκοντας το πρωι το αμαξι του αθικτο. Α!ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥς ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ Κ Α Θ Ε Τ Α ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.. Εφόσον δεν είμαι παράνομος φυσικά και τους έχω χεσμένους όλους, ούτε καν μπαίνω στον κόπο να ανοίξω κουβέντα για τέτοια θέματα με μαγαζάτορες ή ιδιώτες. Αφου δεν ειναι παρανομο, θα γεμιζω ολη την Αθηνα με μπανανοφλουδες για να σπασουν ολοι τα κεφαλια τους. Όποιος έχει προβλήματα με τον ΚΟΚ μπορεί πολύ απλά να πάρει τηλέφωνο την τροχαία. Σ' αυτά τα θέματα δεν υπάρχουν φιλικοί διακανονισμοί, όπως ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση της προτεραιότητας. Συνεχιζεις να αποδεικνυεις οτι δεν εχεις παιδεια κοιτωντας τη παρτη σου εχοντας ως γνωμονα πως οτι δεν ειναι στους νομους, το κανεις χωρις να υπολογιζεις τπτ. Ασε που μας παρουσιαζεις τη νομοθεσια μας αψεγαδιαστη. Σιγα μην ειναι και οι 10 εντολες. Σ' όποιον αρέσει το στριμωξίδι, σ' όποιον δεν αρέσει πίσω στην Λάρισσα. Ας ζητήσει τα ρέστα από τον πατέρα του. Γιατί αν ψάχνεις για πονόψυχο και διάλεξες εμένα, τότε έπεσες πάρα πολύ έξω: εγώ εγκατέλειψα το χωριό μου τον Πειραιά απ' όπου γεννήθηκα και κατάγομαι πολύ πριν το 1902 για να μην βλέπω αυτές τις σιχαμένες Λαρισαϊκές φάτσες. Ωπα ρε μεγαλε ΒΕΡΕ Αθηναιε (συγνωμη Πειραιωτη). Δηλαδη εμεις που γεννηθηκαμε και ζησαμε Αθηνα αλλα καταγομαστε απο αλλου δεν χωραμε στον τοπο που μεγαλωσαμε και πληρωνουμε τοσα χρονια? Ή μηπως ακομα και η ιδιοκτησια μας ειναι μικροτερης αξιας επειδη ο πατερας μας μεγαλωσε εκτος Αθηνας? Ισα ρε μαγκα που λεω και στον τιτλο. Μην καθεσε και μας λες λοιπον για ισοτητες στην αρχη του μηνυματος γιατι εισαι "φασιστακι" στις αποψεις σου. Αν νομίζεις ότι στεναχωριέμαι που σου στερώ μία θέση πάρκινγκ, τότε να είσαι σίγουρος πως συμβαίνει το αντίθετο. Αν ήταν δυνατό θα τις αγόραζα όλες. Αν μπορούσα θα ναρκοθετούσα την εθνική οδό μια μέρα μετά την έξοδο του Πάσχα. Βλέπεις αν παρακολουθήσω το θέμα ακριβώς όπως το παρακολουθείς εσύ, θα έλεγα πως δικαιωματικά μου ανήκουν 40.000 θέσεις πάρκινγκ μέχρι που μου τις άρπαξαν οι κάφροι και παραπονιούνται κι από πάνω. Άλλο μια το πρωι και μια το βραδυ και αλλο απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους που διαβαζουν αυτα που γραφω με μια δοση οξυτητας αλλα το μονο που δεν μπορω στη ζωη μου ειναι αυτους που κανους τις μλκιες και θελουν να σε βγαλουν και μλκ. Ελεος!
antreaslam Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 critter,έχω την εντύπωση ότι η υπογραφή σου,βρίσκει νόημα σε τούτο εδώ το διάλογο πάντως!
Critter Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Edit: Τωρα ειδα τα υπολοιπα που ειχε γραψει. Επομενως θελω να παραδεχτω οτι εκανα λαθος και μονο που απαντησα. Το ατομο εχει προβλημα... Aigeas, ενταξει ηρεμησε, το ονειρο τις ζωης σου καποια στιγμη θα γινει πραγματικοτητα. Η μηχανη BMW σου (λεμε τωρα) 90000 cc θα μεταμορφωθει σε διαστημοπλοιο που θα κυριεψει τον κοσμο. Ολο το συμπαν θα προσφερεται για να παρκαρεις και μαλιστα οριζοντια. antreaslam ξεκολα. Δεν εχει νοημα.
1980 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 ρε παιδια αν δειτε ψυχραιμα απο που ξεκινησε το τοπικ και πως κατεληξε θα απορησετε πως εγινε αυτο. εγω το διαβαζω οχι τοσο γιατι εχω τετοιες εμπειριες αλλα για το πως ερμηνευει ο καθενας το ιδιο θεμα. εγω περπαταω παρα πολυ και παιρνω λεωφορεια και μετρο και ταξι αν βιαζομαι. δεν ειναι μονο το ι.χ. ρε παιδια το προβλημα για το κυκλοφοριακο κατα την δικη μου αποψη ειναι τα ταξι. τωρα οσον αφορα το παρκαρισμα τα ξερουμε τα βλεπουμε αλλα φταιει και η πολη ετσι οπως ειναι δομημενη και εμεις ως λαος που εχει δυο και τρια αυτοκινητα καθε οικογενεια αλλα η πλακα ειναι οτι δεν ηταν το θεμα του τοπικ αυτο. αλλα ενταξει και ο αλλος που λεει δεν πατε να πεθανετε ολοι παραπαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.