Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Πρεπει να εισαι μεγαλη κομπλεξαρα ρε Aigeas ε? Mπα όχι φιλαράκι. Απλώς έχετε ένα πρόβλημα που θέλετε -ανεπιτυχώς- να το μοιραστούμε. Η συμβουλή η δική μου έχει να κάνει με το Αττικό Μετρό. Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το παρκάρισμα, ούτε και έχω γράψει κάπου πως είμαι καλός χριστιανός.
Freakster Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Η συμβουλή η δική μου έχει να κάνει με το Αττικό Μετρό. To μερος της συμβουλης που λεει πως να φτασουμε στο αττικο μετρο οσοι δε ζουμε εκει γυρω δε το διαβασα. Ξανα λεω, εχετε δει πουθενα σοβαρη συγκοινωνια (εκτος αττικο μετρο) που να μπορεις να εμπιστευτεις για να πας στη δουλεια σου σε μια λογικη ωρα;
dalton85 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Αποκλείεται να ισχύει κάτι τέτοιο! Εκτός αν υπάρχει σήμανση που να το υποδεικνύει. Αν ήταν έτσι θα ήταν όλη η Ελλάδα παράνομη. Eτσι και αλλιος ειμαστε παρανομη. Οταν παρκαρης σε φωτινο σηματοδοτη(κοινος φαναρι) εισαι παρανομος. Επιτρεπεται μετα απο καποια αποσταση, νομιζω 10 μετρα. Μην μου πεις οτι δεν το εχεις παρκαρη ποτε σε τετοια θεση. Εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω. Τα εγκαταλελειμενα γιατι πρεπει να περασουν 10 χρονια για να τα παρουν απο εκει που ειναι. Σε μας εχω εντοπισει 4 τετοια ενα εξ αυτων βαν που πιανει 2 θεσεις.
antreaslam Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Aigeas ,δίκιο έχεις,πως δεν το είχα πάρει χαμπαρι? μένω μισή ώρα με το λεωφορείο από το μετρό... λεωφορείο περνάει κάθε 10 λεπτά,κ μπορεί τα πρώτα 2 να είναι γεμάτα κ να μη με παρουν! με το μετρό,θέλω 10-12 λεπτά μέχρι ομόνοια! απο εκεί κανά μισάωρο μέχρι το σταθμό του τρένου στη φιλαδέλφεια! από εκεί λεωφορείο που περνάει κάθε τέταρτο,να με αφήσει κάποια χιλιόμετρα πιο κάτω,να περάσει άλλο λεωφορείο,να με πάρει,που θέλει περίπου 30-35 λεπτά,να με πάει στη δουλειά μου,αφού περπατήσω και δέκα λεπτά ακόμα... σωστός,έχεις δίκιο,πως δεν το είχα σκεφτεί βρε??? ΥΓ:ο σταρχιδισμός,είναι ασθένεια της εποχής αυτής...γιαυτό κ όταν -κ αν,κ σου εύχομαι να μην σου συμβεί ποτέ-,βρεις κάποιο περιουσιακό σου στοιχείο διαλυμένο,και αναρωτηθείς πχ"κανείς φουστης δεν είδε το αμάξι που έριξε κάτω τη μηχανή μου",η απάντηση που πιθανώς να λάβεις,θα είναι,"μην μας μεταφερεις τα προβληματά σου φιλαράκι"....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Paredwse (ή οποιοσδηποτε αλλος), μπορεις να μου πεις αν νομικα ισχυει οτι δεν επιτρεπεται να αφησεις αυτοκινητο ή μηχανη παρκαρισμενο σε δημοσιο δρομο για περισσοτερο απο 24 ωρες?? Όχι βέβαια, δεν υφίσταται τέτοια απαγόρευση.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Τα λεωφορεία θα ερχόντουσαν στην ώρα τους antrea, αν δεν κυκλοφορούσατε -ορδές- ένας σε κάθε αμαξάκι. Ο μαζοχισμός σας εκδηλώνεται σε ακραίο βαθμό μαζί με τα κατάλοιπα του κόμπλεξ του χωριού (είδες τι ωραίο αμάξι που έχω; ) Κατά τ' αλλα δεν ανησυχώ ούτε για πτώσεις ούτε και για κλοπές: Τα ασφάλιστρά μου είναι 700 ευρώ το χρόνο. Πριν κάνεις την ασφάλεια των 60 ευρώ όπως οι περισσότεροι, σκέψου ποιός θα κλαίει περισσότερο σε ενδεχόμενη σύγκρουση. Εγώ μια φορά θα αποζημιωθώ στο 100% σε λιγότερο από μια βδομάδα. Επίσης έχω και ιδιόκτητη πυλωτή σε πολυτελή κατοικία, αν και καταμεσίς του δρόμου να έβαζα τα οχήματά μου, ουδείς περνάει από δω ή τουλάχιστον όταν περνάει είναι για να παίρνω τηλέφωνο την... αστυνομία. Κατά τ' άλλα 3 φορές την βδομάδα που κατεβαίνω στο κέντρο παρκάρω σε 30 δευτερόλεπτα, οριζοντίως ή καθέτως. Θέλω να πω πως θα μπορούσα να κατεβαίνω στο κέντρο με τζιπ 5000 κυβικών, αλλά ευτυχώς δεν έχω τέτοια κόμπλεξ. Μάλλον αυτό θα κάνατε όλοι εσείς οι "καλοί μου συμπολίτες" αν είχατε την δυνατότητα. Υ.Γ Ο ένας καίει μηχανές, ο άλλος πατάει μηχανές, ο άλλος σπάει καθρέφτες.... έχετε παρανοήσει εντελώς. Τα αυτοκίνητα σας εξοργίζουν, πάρτε το χαμπάρι.
bchris Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δηλαδη σωνει και καλα πρεπει ολοι να οδηγανε μηχανη? Και αυτοι με τα καθισματα για βρεφη να την βαζουν που? Στο ρεζερβουαρ βεβαια ε? Και οι αναπηροι? να παρουν τρικυκλα ε? Και οσοι φοβουνται? Να πανε με τα ποδια ε? Ρε τι πινετε?????? Απο την στιγμη που δεν παραβαινω καποιον νομο, θα κατεβαινω για καφε στην Ομονοια με το δεκαοκτατροχο.
antreaslam Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 συγγνώμη,αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις τους χρόνους,έτσι? ΘΕΛΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ,για να κάνω 13 χλμ.... το πόσο κατάλοιπο βλαχιάς υπάρχει στον καθένα μας,φαίνεται από τις δηλώσεις του! πουθενά δεν είπα κοιτάξτε τι μεγαλό και ωραίο το έχω (το αμάξι),σε αντίθεση με εσένα,που ανέφερς όλως τυχαίως πόσο ακριβή μηχανή έχεις!(!!!!)!!!! απλά,προς ενημέρωση, ένα ταπεινό κορσάκι έχω,με κόστος το μισό της μηχανής σου,και σου ζητώ συγγνωμη που πατάω στο δρόμο σου! σου εύχομαι να περνάς καλά εσύ κ ο εαυτός σου στον κόσμο σας!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Έχω κι εγώ ένα corsaκι Αντρέα, για να δεις πόσο εύκολα κρίνεις ανθρώπους που δεν τους γνωρίζεις. Θα μπορούσα να έχω τανκς ή τεθωρακισμένο, αλλά εγώ δεν είμαι από χωριό, άσε που έφαγα τα χρόνια μου στα καράβια και ξέρω από ανθρώπους της δουλειάς. Έχω οχήματα αλλά τα περισσότερα είναι ταπεινά, άσε που θα προτιμήσω να βραχώ ή να παγώσω από το να περιμένω σα μ@λάκας. Βλέπεις πολλές φορές θα προτιμήσω παπάκι αντί για mercedes, για λόγους που έχουν να κάνουν με την ψυχική μου υγεία. Αν θέλεις "πάνω από 2 ώρες για να κάνεις 13 χλμ", δεν βλέπω τον λόγο που θα πρέπει να με απασχολεί εμένα. Μάλλον το ΥΠΕΧΩΔΕ θα πρέπει να απασχολεί.
antreaslam Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολεί, είναι ότι πετάς την κοτσάνα - πρόταση, "παρτε μετρό,αυτή είναι η λύση",κ όταν ο άλλος σε ρωτάει,για τα υπόλοιπα, απαντάς ότι δε σε απασχολεί! εμένα πάντως,ζητώντας και πάλι συγγνώμη για αυτό που θα πω,με απασχολεί αν κάποιος κάνοντας όπισθεν πετάξει κάτω τη μηχανή σου που αξίζει 20.000 ευρώ,η βουλιάξει τον προφυλακτήρα του seicento 10ετίας παρακατω, που κοστίζει 1.000 ευρώ. δε σε έκρινα για τα οικονομικά σου,μέχρι που χαρακτηρίσες βλάχους όσους οδηγούν αμάξι...κ σου απάντησα,ότι τη μοναδική βλαχιά εδώ μέσα που παρατήρησα,την είδα από αλλού! τέλος πάντων,εύχομαι στον αιγέα,εσένα κ τον εαυτό σου,να συνεχίσουν να ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την κοινωνία γύρω τους! ΥΓ:δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει,αλλά η οδήγηση αμαξιού,δεν είναι κομπλεξ,δεν είναι επιδειξη ανωτεροτητας,ή βλαχιάς! είναι γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ,κ για να το κάνουμε αυτό,να μη θέλουμε 3 ώρες στους δρόμους! αντίθετα,το να τη λέμε στους άλλους σε ένα φόρουμ,ότι έχουμε μηχανή που κοστίζει τα διπλάσια από το αμάξι τους,και ότι έχουμε κ κορσα,αλλά κ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε τζιπ 5000 κυβικών,αυτά νομίζω ότι εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία!
bandit4 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Επειδη εχω παρακολουθησει το θεμα απο την αρχη πιστευω οτι ολοι εχουμε κοινο παρονομαστη!!! Το 90% των μελων που εχουν γραψει την αποψη τους συμφωνουν οτι οι μηχανες εχουν ακριβως το ιδιο δικαιωμα στο παρκαρισμα με τα αμαξια αρκει ο τροπος με τον οποιο παρκαρονται να μην ειναι προκλητικος(βλεπε φωτο). Απο εκει και περα εκφραζονται και ακραιες αποψεις του στυλ "θα γκρεμισω τη μηχανη", "θα τρυπησω τα λαστιχα του αμαξιου" κτλπ.ειστε σοβαροι οσοι τις εκφραζετε?μαλλον οχι!!!εχετε σκεφτει οτι ο αλλος μπορει να δουλευει χρονια για αποκτησει την συγκεκριμενη μηχανη ή αυτοκινητο?με τι ψυχη θα πατε και σε ενα λεπτο θα προκαλεσετε φθορα?δεν θα διαφερατε πολυ απο χουλιγκαν των γηπεδων!!!και στην τελικη αν εχεις προβλημα με καποιον πας και του την λες στα ισια...αντρικια... τεσπα ισως μερικα απο απο αυτα που γραφτηκαν να ηταν ενω βρασμω... το θεμα οπως ηταν αναμενομενο πηρε την προεκταση "μηχανη ή αυτοκινητο"? η θεση μου οπως προανεφερα ειναι υπερ των μ.μ.μ(οχι μ.μ.ε οπως λαθος εγραψα πριν)και των διτροχων. καταλαβαινω απολυτα τοσο τον aigea που κανει λογο 1ατομο/1αμαξι οσο και τον bchris που λεει καποιοι μπορει να φοβουνται και τον andreaslam που θελει μιση μερα να παει στη δουλεια του. μεχρι να παρθουν σοβαρα μετρα η κατασταση δεν προκειται να αλλαξει.εμεις εδω θα διαφωνουμε.τα αμαξια θα πηζουν στην κινηση.τα νευρα θα ειναι τεντωμενα.οι πακιστανοι θα καθαριζουν τα παρμπριζ.τα μηχανακια θα συνεχιζουν να κινουνται ευκολοτερα και να φτανουν πρωτα στα φαναρια.οτι ζουμε καθημερινα δλδ κτλπ κτλπ... εις υγειαν...μη χαλιεστε... p.s: paredwse εγω νομιζα για τις moto οτι μιλουσες(σωστος για τα καφασια)...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μάλλον δεν κατάλαβες antrea: είτε κυκλοφορώ με πανάκριβη μηχανή, είτε με παπάκι των 1000 ευρώ, με τον ίδιο τρόπο παρκάρω. Γιατί όμως έχεις την εντύπωση πως έχω 1000 ευρώ για πέταμα; Προφυλάσσω την περιουσία μου όσο καλύτερα μπορώ, είτε είναι 1 ευρώ είτε είναι 20.000 Δεν βλέπω κανένα λόγο -εφόσον είμαι νόμιμος- να ασχολούμαι με τα προβλήματά σου σχετικά με το παρκάρισμα. Το κράτος θα πρέπει να ασχολείται αλλά είμαι βέβαιος πως αν έφτιαχνε πάρκινγκ 200.000 θέσεων τον επόμενο χρόνο θα πουληθούνε 300.000 αυτοκίνητα: εξάλλου ο Έλληνας είναι ένας από τους λίγους καραγκιόζηδες που δουλεύουν 4 χρόνια για να πληρώνουν λαμαρίνες. Εγώ πάλι αγοράζω τοις μετρητοίς, αλλά πάντα με το σκεπτικό ότι θέλω να κυκλοφορώ χωρίς να είμαι εξοργισμένος. Γι' αυτό και ποτέ δε δίνω τα παπάκια ακόμη κι αν έχω αεροπλάνο.
HexStatic Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 αλλά εγώ δεν είμαι από χωριό, Μάλλον είσαι από χωριό και μάλιστα το μεγαλύτερο!!! με τους περισσότερους χωριάτες, όχι σε καταγωγή αλλά σε νοοτροπία. Καιρός να βγεις έξω από το χωριό σου και να δεις σε πια χώρα/πόλη και χωριά ακόμα παρκέρνουνε τις μηχανές τους με τον τρόπο που εσύ υποστηρίζεις. Σε καμία. Ξέρεις γιατί? Γιατί δεν έχουνε την νοοτροπία του χωριάτη που έχεις εσύ. Είναι θέμα κοινής λογικής και πρακτικότητας να παρκερνεις την μηχανή σου όπως κάνει όλος ο κόσμος , και να μην εκμεταλλεύεσαι την δημόσια περιουσία σαν να είναι δικιά σου. Ακόμα και αν αντιπαθείς τους αυτοκινητιστές (που δεν βρίσκω λόγω να κάνεις κάτι τέτοιο εκτός και αν κάποτε απόκτησες κανένα κόμπλεξ απέναντι τους) δες το τελείως πρακτικά. Με το να παρκερνεις την μηχανή σου κάθετα (πλαγιαστά αν δεν χωράει κάθετα) και όχι παράλληλα με το πεζοδρομιο τότε κάνεις θέση για άλλες 5 - 6 μηχανές, οπότε εκεί που θα έμπαινε ένα αμάξι (πράγμα κακό για εσένα ) θα μπορούσανε να μπούνε άνετα 5 μηχανές. Ετσι τα πεζοδρόμια θα ήτανε άδεια και ο ανάπηρος παπους της γειτονιάς σου θα μπορέσει επιτέλους να βγει από το σπίτι του να τον δει λίγο ο ήλιος.(Αλλα στα @@ σου και ο ανάπηρος ε ? ας πάει να πεθάνει καλύτερα...έτσι δεν είναι?) από καταγωγή μπορεί να μην είσαι χωριάτης αλλά από νοοτροπία σκίζεις. Οσο γαμιάς και να είσαι όσο σταρχιδιστης (κλασικό παράδειγμα κομπλεξικού νεοέλληνα πού βρέθηκε με 5 ευρώ στην τσέπη του και νομίζει ότι έχει κατακτήσει τον κόσμο) πάντα θα βρεθεί ένας πιο γαμιάς και πιο μάγκας από εσένα. Για αυτό τσίλλ άουτ που λένε και πήγαινε με την κοινή λογική. Εκτός και αν δεν ανήκεις στην κοινωνία που ζεις, οπότε μπορεισ να μετακομίσεις εκεί πού εσύ νομίζεις ότι ανήκεις. (στη χώρα που κυκλοφορούν μόνο μηχανές άνω των 20κ ευρώ και παρκάρουνε παράλληλα με τα πεζοδρόμια)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ρε μάγκες γιατί τρώγεστε αναμεταξύ σας από την στιγμή που για όλα φταίει το κράτος-κυβέρνηση?Έχετε δει στο κάτω κάτω τέτοια προβλήματα σε αλλα μεγάλα κράτη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.