{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 E νταξή φιλε nightwolf αυτό είναι τελείως γέλιο...ας την βάλει στο πεζοδρόμιο από την στιγμή κιόλας που είναι και enduro...δηληδή απορώ πως τον ανέχεσαι νόμιμα "ξενομιμα"...αυτός ναι είναι κάθε φορα που τον βλέπεις να τον δίνεις 2-3 μπάτσες μέχρι να συνέλθει...
Mika Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 το τζιπακι φιλε μου που λες, δεν ειναι παρανομο, ειναι παρκαρισμενο μπροστα απο γκαραζ, παρανομο ειναι κι ας ειναι δικο του το γκαραζ
bandito Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Αν και δεν έχω τέτοιο θέμα μιας και έχω γκαράζ, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορώ να παρκάρω την μηχανή κάθετα, κυρίως όταν υπάρχει μεγάλο αυλάκι μεταξύ πεζοδρομίου και ασφάλτου. Δικαιωματικά, σαν μηχανή μου ανήκει οτι ανήκει και σε ένα αυτοκίνητο. Παρ'ολα αυτά, προσπαθώ όπου πάω να παρκάρω έτσι ώστε να μην καταλαμβάνω θέση αυτοκινήτου (και σπάνια θα παρκάρω στο πεζοδρόμιο). Στο κέντρο που εργαζόμουν, κάθε μέρα έβλεπα κλήσεις για στάθμευση μπροστά απο τις ράμπες για τα ΑΜΕΑ. Απο κάφρους οι ελλάδα έχει πολλούς και έρχονται σε όλα τα μεγέθη (με αυτοκίνητο, με μηχανή, με ποδήλατο, με πατίνι, με οτι θέτε). @nightwolf: Το πρόβλημα που έχεις να παρκάρεις, οφείλεται στον τύπο με την μηχανή ή στο οτι μια οικογένεια με 2 παιδιά και ενα σκύλο έχει 5 αυτοκίνητα;
KWSN_Men Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 @nightwolf: Το πρόβλημα που έχεις να παρκάρεις, οφείλεται στον τύπο με την μηχανή ή στο οτι μια οικογένεια με 2 παιδιά και ενα σκύλο έχει 5 αυτοκίνητα; Στο ότι η Αθήνα δεν έχει προβλέψεις σύγχρονης πόλης. Αλλού έχουν και περισσότερα ακόμα αυτοκίνητα.
bandito Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Στο ότι η Αθήνα δεν έχει προβλέψεις σύγχρονης πόλης. Αλλού έχουν και περισσότερα ακόμα αυτοκίνητα. Αλλού; Αν κατάλαβα καλά, δεν συμφωνείς οτι ο Έλληνας έχει περισσότερα αυτοκίνητα απ'οσα χρειάζεται; Οπότε το σωστό είναι να σκάψουμε όοοολη την αθήνα για να μπορούμε να έχουμε απο 10 αυτοκίνητα.
gus Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Αλλού; Οπότε το σωστό είναι να σκάψουμε όοοολη την αθήνα για να μπορούμε να έχουμε απο 10 αυτοκίνητα; Γιατί οχι?
bandito Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Γιατί οχι? Απ'τα μαθηματικά, δεν μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερες θέσεις parking, απ'οσες χρειάζεται ο έλληνας. Όσο σκάβεις, τόσα περισσότερα αυτοκίνητα θα παίρνουν.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Αλλού; Αν κατάλαβα καλά, δεν συμφωνείς οτι ο Έλληνας έχει περισσότερα αυτοκίνητα απ'οσα χρειάζεται; Οπότε το σωστό είναι να σκάψουμε όοοολη την αθήνα για να μπορούμε να έχουμε απο 10 αυτοκίνητα. Αλλού, όπως λέμε σε πόλεις του εξωτερικού... Το κακό δε φτιάχνει τώρα, παρά μόνο μπαλώματα μπορούμε να κάνουμε. Και ξεκίνησε πριν 50 χρόνια. Δε λέω παραπάνω γιατί θα καταλήξει σε πολιτικό flame.
bandito Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Αλλού, όπως λέμε σε πόλεις του εξωτερικού... Για πες καμία...Σε αυτές που έχω πάει εγώ είναι ακριβώς το ανάποδο. Μέχρι και φανάρια για τα ποδήλατα έχουν οι αλήτες. Το κακό δε φτιάχνει τώρα, παρά μόνομπαλώματα μπορούμε να κάνουμε. Και ξεκίνησε πριν 50 χρόνια. Δε λέω παραπάνω γιατί θα καταλήξει σε πολιτικό flame. Μπορούμε και να πείσουμε τον έλληνα οτι δεν χρειάζεται 3 αυτοκίνητα για να το παίζει μούρη , μπορεί και με ένα. Ή οτι δεν χρειάζεται καθόλου αυτοκίνητο μερικές φορές (φιλικό ζευγάρι στο Βερολίνο το χρησιμοποιούσαν μονο το ΣΚ το αυτοκίνητο). Εναλλακτικά μπορούμε να σκάψουμε τα πάντα. Πονάει χέρι, κόβει κεφάλι. (10 χρόνια πριν θα έλεγα οτι δεν υπάρχουν συγκοινωνίες και το αμάξι είναι αναγκαίο. Σήμερα δεν ισχύει αυτό)
N1ghtW0lf Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 @nightwolf: Το πρόβλημα που έχεις να παρκάρεις, οφείλεται στον τύπο με την μηχανή ή στο οτι μια οικογένεια με 2 παιδιά και ενα σκύλο έχει 5 αυτοκίνητα; Το προβλημα μου ειναι, οτι καποιοι το παιζουν εξυπνακηδες. Και εγω δεν θα μπορουσα να παρω μια μηχανη ερειπιο με 400 ευρω και να την βαζω σε καποιο σημειο για να εχω να παρκαρω οταν γυρναω απο δουλεια/διασκεδαση/σχολη ? Ή μηπως εγω ειμαι τελικα περισσοτερο βλακας που εχω συναισ8ηση? bandito, μην συγκρινεις Γερμανια με ελλαδα ομως, η κατασταση στην γερμανια ειναι εντελως διαφορετικη, υπαρχουν ποδηλατοδρομοι, φαναρια οπως ειπες για τους ποδηλατες, πεζοδρομοι μονο για πεζους και οχι ποδηλατα, και τα Μεσα Μαζικης Μεταφορας ειναι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ στην ωρα τους, υπαρχουν ταμπελες σε καθε σταση που σου λενε τι ωρα περναει ακριβως το λεωφορειο για να ξες ποτε να το παρεις, και πραγματικα στην Γερμανια, ενα αυτοκινητο ειναι περιττο, γιατι την δουλεια σου με τα ΜΜΜ την κανεις ανετα. Ενω εδω Ελλαδα, περιμενεις για το λεωφορειο, δεν ξερεις τι ωρα θα περασει, γιατι μπορει στον δρομο, σε καποια γωνια να εχει σταματησει ο καθενας, για να παει στο περιπτερο να παρει τσιγαρα, και να μην περναει το λεωφορειο να περασει, ή να εχει διπλοπαρκαρει για να ειναι μπροστα στο σπιτι του, αν παρκαρει 500 μετρα παρακατω θα του πεσει ο κωλος να περπατησει λιγακι...οπως ειπα και πιο πανω, οι προεκτασεις του αυτοκινητο/μηχανη/ΜΜΜ ειναι εντελως διαφορετικες απο αυτες για τις οποιες ξεκινησε το θρεντ
Steven Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέχρι και φανάρια για τα ποδήλατα έχουν οι αλήτες. Ε αυτό δεν είναι παράξενο.... Κάπωε πρέπει να παρανομούμε και εμείς οι ποδηλάτες χοχοχο (10 χρόνια πριν θα έλεγα οτι δεν υπάρχουν συγκοινωνίες και το αμάξι είναι αναγκαίο. Σήμερα δεν ισχύει αυτό) Αχχχμμμμ Μάλλον δεν το διατύπωσες και τόσο καλά αυτό... Τώρα υπάρχουν περισσότερες συγκοινωνίες απότι πριν από 10 χρόνια.... Και ναι το αμάξι είναι αναγκαίο για κάθε μέλος της οικογένεια ανω των 16 πια... Κοινώς για οποιονδήποτε θέλει να μένει έξω πιο πέρα από τις 12 ή για οποιονδήποτε δεν θέλει να καλύπτει μια απόσταση 20αλεπτου με το αυτοκίνητο σε 1.3ο ώρα με το λεωφορείο... Π.χ. Εγώ..στα Βριλήσσια έμενα, βρε αδερφέ δεν είναι και στην άκρη του κόσμου... Εε από το σπίτι μου η Δουκίσης Πλακεντίας είναι 30 λεπτά με τα πόδια... Θα το έκανες έσυ 2 φορές τη μέρα ή θα περίμενες το λεωφορείο που ΔΕΝ ξέρεις πότε έρχεται και περνάει κάθε 20 λεπτά αν θυμάμαι καλά?? Θες να δείς τι σημαίνει ΚΑΛΟ σύστημα ΜΜΜ? Ορίστε..http://www.sendspace.com/file/t9emqk Και αυτά είναι μόνο το Μετρό (U) και οι "ηλεκτρικοί" (S). Δεν είναι μέσα ούτε τα τραμ ούτε τα λεοφωρεία, ούτε τα νυχτερινά δρομολόγια των τραμ και των λεωφορείων... Και για να καταλάβεις για τι απόσταση μιλάμε...Πάνω πάνω δεξιά τέρμα του S1,8 είναι το αεροδρόμιο, το οποίο έχει περίπου την ίδιο απόσταση από το κέντρο όπως και το Βενιζέλος... Και μια σημαντική σημείωση... Όλα αυτά στο Μόναχο των 1.3 εκατομμυρίων κατοίκων... Τα συμπεράσματα τα αφήνω σε σένα.. Οπότ εγώ θα έλεγα να ξεκολωθούν να ανοίξουν καμια τρύπα κάτω από τη γή αντί να κάνουν για 3 σταθμούς 3 χρόνια, βλέπε Νομισματοκοπείο, Χολαργός και τον άλλο που δε θυμάμαι..γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να υπάρξει προκοπή...
N1ghtW0lf Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 ναι αλλα (δυστυχως) γερμανια ειναι κατι το εντελως διαφορετικο απο οτι ελλαδα...
S2Katana Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δεν φταίνει που δεν είσαι ικανος να χρησιμοποιήσεις ενα οικολογικό και οικονομικό μέσο μεταφορας (μια μηχανή δηλ.) δημιουργείς και προβλήματα σε αυτούς που το χρησιμοποιούν...Μιά μηχανή μεγάλε δεν χωράει πάντα κάθετα στο δρόμο. Εμένα πάντως, κάποιος σαν του λόγου σου που μου πέταξε την μηχανή "κατα λάθος" του έσπασα το φανάρι επίτηδες... Την επόμενη το παμπρίζ... κομπλεξάρες... Για να σου απαντησω στο ιδιο στυλ, αν και δυσκολευομαι να μιλησω ετσι, αν εμενα μου εσπαγε ενας μηχανοβιος το φαναρι μου, θα εβρισκε τη μοτοσυκλετα του κομμενη στη μεση ή τυλιγμενη γυρω απο μια κολωνα.Οσο για το οτι μια μηχανη δεν χωραει παντα καθετα, εγω προσωπικα μονιμως σκουτερακια και μηχανακια βλεπω να εχουν ''παρακρατησει'' μια τεραστια θεση. Και τι παει να πει πως δεν χρησιμοποιω οικολογικο ΜΜ?Εγω αυτοκινητο γουσταρω, αυτοκινητο μπορω να αγορασω και να συντηρησω και αυτο κανω. Και χαλαρωσε λιγο, γιατι οπως ειπαν ολα τα παιδια το θεμα μας δεν ειναι αυτοκινητα vs μηχανες αλλα καφροι μηχανοβιοι ιδιοκτητες αυτοκινητων που ''παρακρατουν'' θεση vs οδηγοι αυτοκινητων που ψαχνουν απεγνωσμενα για θεση. Οσο για το ποιος εχει κομπλεξ, φανηκε απο την εκφραση σου!Τα σεβη μου.Και προσοχη στις αλλαγες λωριδας γιατι δε σας βλεπουμε και μας γρατζουνατε τους καθρεφτες... Ζητω συγγνωμη απο τα υπολοιπα ψυχραιμα μελη, αλλα οταν προκαλουμαι προσωπικα χωρις να εχω προκαλεσει προσωπικα, δεν μπορω να μην απαντησω.:oops:
Steven Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Γιατί? Έχουμε πιο μαλακό χώμα ή οι γερμανοί δεν μας δανείζουν τους μετροπόντικές τους? Ή μήπως είμαστε λίγο μαλάκες?? Μήπως λέω εγώ.. Για μετρό και προαστιακούς μπορώ να σας πω πάρα πολλές ιστορίες γιατί ο πατέρας μου έκανε κάποιες από τις εργασίες για τα βαγόνια... Αλλά ας μην πάμε μέχρι εκεί...
omnislash Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μια ερώτηση προς τον steven ή όποιον άλλο κάτοικο του εξωτερικού.Οσοι κυκλοφορούν με μηχανές κάνουν σφήνες ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.