Προς το περιεχόμενο

Ίσα ρε μάγκα!

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι αλήθεια ότι στην απελπισία σου να καβαλήσεις κάτι, καβαλάς ακόμα και μηχανή;

Εγώ δεν επιτέθηκα προσωπικά σε κανέναν... σατύρησα μόνο μια κατάστασταση που δεν συμφωνεί κανένας, αλλά δεν κάνει τίποτα.

Το άλλο το ξέρεις ? "'οποιος έχει την μύγα μυγιάζετε?"

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα, αγορασμένα από μπαμπάδες, που οδηγούνται από τύπους που δεν έχουν την παιδεία ή τα ευρώ ούτε εξάτμιση να τους αλλάξουν.

Ενώ όλες οι μηχανές που ξεκινάνε από τα φανάρια του ΦΙΞ να κατηφορίσουν τη Συγγρού και κάνουν σούζες, είναι αγορασμένες από βιοπαλαιστές με τον τίμιο ιδρώτα τους...

Είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Ασκητής? όση τσουτσούνα σου λείπει τόσο μεγαλύτερο αμάξι θέλεις?!!

Ελαφρώς offtopic, αλλά βλέποντας τον Ασκητή, τον εμπιστεύεσαι να σου λύσει σεξουαλικό θέμα;

Είναι αλήθεια ότι στην απελπισία σου να καβαλήσεις κάτι, καβαλάς ακόμα και μηχανή;

Πώς το είπε ο "ωραίος" της σειράς, Μαρκ Χάμιλ, σε ένα επεισόδιο των Δικηγόρων του Λος Άντζελες (είμαι παλιόγερος, το ξέρω) για να καρφώσει την κρυόκωλη ξανθιά με την οποία τα είχε πριν: "Αυτή" (δείχνει τη μηχανή) "ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα από οτιδήποτε άλλο καβάλησα στη ζωή μου"...

Δημοσ.
Εγώ δεν επιτέθηκα προσωπικά σε κανέναν... σατύρησα μόνο μια κατάστασταση που δεν συμφωνεί κανένας, αλλά δεν κάνει τίποτα.

Όχι, απλά επέδειξες κομπλεξισμό και βλαχιά για κάτι που δε σε εκφράζει. Και αυτό ήθελα να δείξω.

Το άλλο το ξέρεις ? "'οποιος έχει την μύγα μυγιάζετε?"

Αυτό κι αν δεν παίζει.

Πώς το είπε ο "ωραίος" της σειράς, Μαρκ Χάμιλ, σε ένα επεισόδιο των Δικηγόρων του Λος Άντζελες (είμαι παλιόγερος, το ξέρω) για να καρφώσει την κρυόκωλη ξανθιά με την οποία τα είχε πριν: "Αυτή" (δείχνει τη μηχανή) "ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα από οτιδήποτε άλλο καβάλησα στη ζωή μου"...

Μάλλον δεν είχε καλό αισθητήριο στις επιλογές του.

ΥΓ: Όντως είσαι. :mrgreen:

Δημοσ.
πολύ ωραία όλα αυτά που λέτε...

Αλλά σκεφτήκατε ποτέ πόσο μας σπάει τα νεύρα εμάς τους πεζούς όταν βάζετε τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα κολητά και/ή πάνω στα πεζοδρόμια και δεν μπορύμε να περάσουμε??? Ερχετε ο άλλος μου ανεβάζει ωραιότατα την μηχανή ή το μισό αυτοκίνιτο στο πεζοδρόμιο σαν κύριος και ταλαιπωρεί τόσο κόσμο....

Μία δύο φορές έχω περπατήσει σε αυτοκίνητα. Στην Πάτρα! Στον δρόμο που από τον μόλο έβγαζε σε κάτι σκάλες (τώρα έχει πεζοδρομηθεί ο μισός νομίζω). Ένας αρκετά φαρδύς δρόμος με διπλοπαρκαρισμένα (μερικές φορές και τρία) αυτοκίνητα το ένα πίσω από το άλλο χωρίς χώρο για τον πεζό. Δεν μπορούσα να περάσω στο φανάρι απέναντι! Και όχι δεν ήταν εποχή καρναβαλιού που γίνετε πανικός! Νομίζω ότι η Πάτρα ίσως έχει και μεγαλύτερο πρόβλημα από την Αθήνα - Θεσσαλονίκη στο κέντρο τουλάχιστον.

Δημοσ.

λες για τις σκαλες της αγ.νικολαου οπος και για τον πεζοδρομο της οπου ειναι γεματο καφετερεις.

οντος το προβλειμα ειναι τεραστιο μιας και δεν εχει τιν καταληλη υποδομη για τοσο κοσμο.

Δημοσ.
Όχι, απλά επέδηξες κομπλεξισμό και βλαχιά και κάτι που δε σε εκφράζει. Και αυτό ήθελα να δείξω.

Γιατί? που το είδες? σατύριζα την κατάσταση δεν το κατάλαβες ακόμα?

Τι εννοείς κομπλεξισμό και βλαχιά?

Κάνε ένα πείραμα, για ένα μήνα πήγαινε στην δουλειά σου με μηχανή, μικρή-μεγάλη ότι θέλεις, μέτρα τι οικονομίες θα κάνεις σε χρόνο - χρήμα, και μετά θα δεις πόσο αφελές είναι να πηγαίνουν τα πρωινά για δουλειά ενας επιβάτης σε κάθε αυτοκίνητο.

Επίσης πιθανόν, δεν ξέρεις ότι υπάρχουν συζητήσες για απαγόρευση των αυτοκινήτων στο κέντρο των μεγάλων πόλεων.

Το αδιαχώρητο των αυτοκινήτων στην Αθήνα το βλέπεις...

Υπάρχουν πόλεις που οι άνθρωποι κοινούνται κυρίως με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Για μερικούς μήνες το προηγούμενο καλοκαίρι δούλευα στην στην Βασιλεία της Ελβετίας έ λοιπόν γύρω στις 08:30-09:00 το πρωί μόνο 4-5 αυτοκίνητα ήσαν στα φανάρια, όλοι οι άλλοι πηγαίναν στην δουλειά με τα τραμ.

Αυτό τον καιρό είμαι Βρυξέλες, χτες πήγα σε μια μικρή πόλη με το τραίνο, στον σταθμό της πόλης ήταν παρκαρισμένα εκατοντάδες ποδήλατα, τα χρησιμοποιύν οι εργαζόμενοι, με το που φτάνουν στον σταθμό καθηνερινά, για να συνεχίσουν για την δουλειά τους...

Που είδες ρε φίλε τον κομπλεξισμό και την βλαχειά στα προηγούμενα που έγραψα?...

ή μήπως στην σάτυρα που έκανα ?

Άστο το ρημάδι και πάρε λεωφορείο, μετρό ή μηχανή...

Είναι γεγονός πάντως ότι με το παρκαρισμα των μηχανών υπάρχει πρόβλημα, μετα την απαγόρευση μάλιστα να παρκάρουν σε πεζοδρόμια (όταν δεν ενοχλούν).

Νομίζω ότι μία λύση είναι να δημιουργηθούν θέσεις πάρκιν μόνο για μηχανές σε κάθε τετράγωνο, σε κάθε σταθμό, και σε κάθε κέντρο πόλις.

Δημοσ.

Εκει ισως εχουν σοβαρες συγκοινωνιες... (καλα οχι ισως)

Εδω για να παρω το ενα απο τα τρια λεωφορεια που απαιτουνται για να παω για μαθημα πρεπει να παιξω τζοκερ (μια περνα στις 8, μια περνα στις 8.40)

Δημοσ.

Εννοείτε ότι δεν συμφωνώ με κάποιους που χρησιμοποιούν μια "ξεχαρβαλωμένη" μηχανη για να κατοχυρώσουν θέση παρκιν.

Δημοσ.

Μιλαω για παραδειγματα οπως αυτα στην φωτογραφια, ακριβως κατω απο το σπιτι μου ο εξυπνακιας για να μην χρησιμοποιησω διαφορετικη λεξη, εχει καβατζωσει τη μηχανη του για να κρατησει θεση για το αμαξι του...

dsc00493co4.th.jpg

Την μηχανη του κανονικα την παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο, αλλα οταν ειναι να βγαλει την βαρκα του, βαζει τη μηχανη σε αυτο το σημειο για να μην παρκαρει αλλος και να εχει να παρκαρει οταν γυρισει...

για κατι τετοιους βλακες εχει ξεκινησει το θρεντ, συζητηση για το αν οι μηχανες ειναι καλυτερες απο τα αυτοκινητα ειναι ενα αλλο εντελως διαφορετικο θεμα και σηκωνει πολυ μεγαλη συζητηση και εχει πολυ μεγαλες προεκτασεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μεγάλη ατιμία αυτό που δείχνει η φωτογραφία...

...καλύτερο, όμως, από το να αφήνεις τη μαμά σου, την πεθερά σου ή τη γυναίκα σου να στέκεται σαν σκιάχτρο στη θέση μέχρι να "κάνεις στο τετράγωνο".

Δημοσ.

έχουμε και εμείς ένα ζώο στην γειτονιά που εκμεταλέυεται ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο πίσω του και ένα κάδο και έχει πάντα παρκάρισμένα ένα βανάκι και ένα ΙΧ. όταν βγάζει το ένα από τα δύο παρκάρει το άλλο στην μέση του χώρου..

Μια φορά του την "είπα" αλλά δεν έβγαλα και άκρη.. Η συζήτηση κατέληξε στο " ΡΕ φίλε, ξέρεις πόσο δύσκολο μου είναι να βρώ θέση για το βανάκι" και στο "Και συ τώρα τι θέλεις δηλαδή, μένω τόσα χρόνια εδώ και κανένας δεν μου έχει πεί τπτ, εσύ θα έρθεις να μου πεις τώρα και και...?

!#$$%!!$%&*(

Δημοσ.
Μιλαω για παραδειγματα οπως αυτα στην φωτογραφια, ακριβως κατω απο το σπιτι μου ο εξυπνακιας για να μην χρησιμοποιησω διαφορετικη λεξη, εχει καβατζωσει τη μηχανη του για να κρατησει θεση για το αμαξι του...

dsc00493co4.th.jpg

Την μηχανη του κανονικα την παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο, αλλα οταν ειναι να βγαλει την βαρκα του, βαζει τη μηχανη σε αυτο το σημειο για να μην παρκαρει αλλος και να εχει να παρκαρει οταν γυρισει...

για κατι τετοιους βλακες εχει ξεκινησει το θρεντ, συζητηση για το αν οι μηχανες ειναι καλυτερες απο τα αυτοκινητα ειναι ενα αλλο εντελως διαφορετικο θεμα και σηκωνει πολυ μεγαλη συζητηση και εχει πολυ μεγαλες προεκτασεις.

Το πρόβλημα είναι ότι η θέση "βγαίνει σε δημοπρασία" όταν αυτός φεύγει, οπότε είναι και ο πρώτος που θα κτυπήσει την θέση, και βάζει την μηχανή του. Αν δεν έβαζε την μηχανή, είσαι σίγουρος ότι θα την πάρεις εσύ? θα μπορούσε επίσης να έβαζε ένα παλιό αυτοκίνητο, τότε δεν θα είχες πρόβλημα?

Κοίτα, μην το παίρνεις, κατάκαρδα και μην τσαντίζεσε, μια θέση είναι που φαίνετε (χωρίς να έναι) ελεύθερη για μερικές ώρες. Η μηχανή απότι φαίνετε δεν χωράει κάθετα, άρα θα μπορούσε να παρκαρει λίγο πλάγια, τότε θα χώραγε ένα αυτοκίνητο? Πάντως παράνομα την βάζει στο πεζοδρόμιο, άλλο αν το έθιμο το επιτρέπει.

Δημοσ.

dsc00493co4.th.jpg

Και όμως σε αυτή την φωτογραφία ο μόνος νόμιμος είναι αυτός με την μηχανή ενώ υπάρχουν δύο παράνομοι : ο ένας που έχει διπλοπαρκάρει και ο άλλος με το τζιπάκι που έχει καβαλήσει με την μούρη το πεζοδρόμιο. :-P :smile:

Δημοσ.
Το πρόβλημα είναι ότι η θέση "βγαίνει σε δημοπρασία" όταν αυτός φεύγει, οπότε είναι και ο πρώτος που θα κτυπήσει την θέση, και βάζει την μηχανή του. Αν δεν έβαζε την μηχανή, είσαι σίγουρος ότι θα την πάρεις εσύ? θα μπορούσε επίσης να έβαζε ένα παλιό αυτοκίνητο, τότε δεν θα είχες πρόβλημα?

Το είχα ξαναγράψει με αφορμή άλλο thread περί πεζοδρομίων...το πρόβλημα είναι η νοοτροπία του τσιφλικά πολίτη, που θεωρεί πως έχει αξιωματικά καβαντζώσει μόνιμη θέση στάθμευσης. Αντί για μηχανή θα μπορούσε να είναι ένα κουβαδάκι, ένα καναρίνι σε κλουβί ή το μωρό του γείτονα...το τι "παρκάρει" ο τύπος προκειμένου να του ανήκει το αυθαίρετο προσωπικό του parking λίγη σημασία έχει.

Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα τζιμάνια είναι καταδικαστέα κι είναι περιττό να επιδιώκουμε να επινοήσουμε χίλιες δικαιολογίες για να τη βγάλουν καθαρή. Αν δεν υπήρχε το τέχνασμα, κανείς δε λέει πως η θέση δε θα έβγαινε σε δημοπρασία...καλύτερα όμως να διαθέτεις πιθανότητες, παρά να στις ευνουχίζουν οι "έξυπνοι" της ζωής.

Δημοσ.

το τζιπακι φιλε μου που λες, δεν ειναι παρανομο, ειναι παρκαρισμενο μπροστα απο γκαραζ, οσο για το διπλοπαρκαρισμενο δεν διαφωνω πως ειναι παρανομα παρκαρισμενο.

Οσο για τον μ....α με τη μηχανη, εγω δεν ειπα πως ειναι παρανομος, καθικι ειναι ομως που εχει δει τον χωρο ως ιδιοκτησια του, ενω δεν γραφει πουθενα πως ειναι γκαραζ του, ή το ονομα του.

Φιλε naftis, εμενα δεν με νοιαζει αν θα την παρω εγω τη θεση αυτη αν φυγει και δεν βαλει τη μηχανη του αυτος, εμενα μου τη σπαει, γιατι εγω οταν γυρναω 3 και 4 πρωι ειτε απο δουλεια ειτε απο διασκεδαση, πρεπει να ψαχνω κανα 40λεπτο για να βρω να παρκαρω 1 και 2 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι μου, και εγω και ποσοι αλλοι...δεν καταλαβα δηλαδη, αυτος ειναι πιο εξυπνος απο εμενα?

Οσο για το αν η μηχανη δεν χωραει καθετα, αστο, δεν με πειθεις με τιποτα...η μηχανη χωραει και καθετα, αλλα το θεμα δεν ειναι αν χωραει, το θεμα ειναι οτι την παρκαρει καποιος ΕΠΙΤΗΔΕΣ με αυτον τον τροπο για να μη χωραει ενα αυτοκινητο να παρκαρει, και για να εχει καποιος δικο του παρκινγκ-γκαραζ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...