{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 όλοι πάνω κάτω δίκαιο έχετε και φυσικά όλα αυτά είναι λάθη...ενώ σύμφωνο ότι είναι λάθος να μην βάζεις την μηχανή στο πεζοδρόμιο ώστε να παρκάρουν τα αμάξια δεν αιτιολογώ να μετακινείς την μηχανή του αλλου για κανέναν λόγο όσο μλκς και να είναι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα,στο κάτω κάτω λάθος είναι, όχι παράνομο.
dalton85 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Nαι ρε φιλε αλλα οταν εγω κανω 45 λεπτα για να βρω να παρκαρω το ριμαδι και ο κυριος με την μηχανη εχει πιασει μια ολοκληρη θεση με τη μηχανη ειναι να μην θελεις να το καψεις του μ@##$#@#$@#@#@α(παλι τα πηρα που να με παρει). Ποσες φορες το εχει κανει ενας στην γειτονια και οποιος μου μιλαει εκεινη την στιγμη τα ακουει. Εχω και απλο τιμονη κιολος και φαντασου τι τραβαω καθε φορα που θελω να το παρκαρω. Προσωπικα οταν παω να παρκαρω και υπαρχει μηχανακι κανω σχεδον το διπλασιο χρονο που κανω για να παρκαρω προσεχοντας διπλα μην τον ακουμπησω. Αλλα οταν τα παρκαρουν σαν να ειναι μαουνες για να βαλουν μετα αυτη αμαξη τοτε χτυπαω κοκκινο. Δλδ εγω τι ειμαι που ψαχνω!!! Εχε χαρη που δεν εχω δικο μου αμαξη και οδηγω του πατερα μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Απλά καλοί μου ιθαγενείς από τα άλλα μέρη της Ελλάδας, με καταγωγές από τα προάστεια της Λάρισσας και των παραμεθόριων νησιών, πρέπει να το χωνέψετε επιτέλους πως απλώς δεν χωράνε άλλα αυτοκίνητα. Τέλος. Δεν υπάρχει καμία λύση ως προς αυτό, εκτός από το να αρχίσετε να μετακινείστε με το metro. Μόλις το χωνέψετε αυτό θα χωνέψετε και το ότι δικαιούμαι κανονικότατη θέση πάρκινγκ επειδή τα 20 χιλιάρικα της μηχανής είναι τις πιο πολλές φορές περισσότερα απ' όσα δίνετε για τα τενεκεδάκια και φυσικά πρέπει να προστατεύσω την περιουσία μου. Ειδικά οι οδηγοί των αυτοκινήτων δεν θα πρέπει να έχουν μούτρα να μιλάνε καθόλου για το "τι πρέπει και τι δεν πρέπει" γιατί τότε το πράγμα καταντάει και λιγάκι γελοίο. Προσωπικά πάντα έτσι την παρκάρω την μηχανή και -εγγυημένα- ποτέ δεν την πείραξε κανένας. Εξάλλου κανένας δεν είχε τάσεις αυτοκτονίας. Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει critter, ο δρόμος ανήκει σε όλους.
marios1957 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Απλά καλοί μου ιθαγενείς από τα άλλα μέρη της Ελλάδας, με καταγωγές από τα προάστεια της Λάρισσας και των παραμεθόριων νησιών, πρέπει να το χωνέψετε επιτέλους πως απλώς δεν χωράνε άλλα αυτοκίνητα. Τέλος. Δεν υπάρχει καμία λύση ως προς αυτό, εκτός από το να αρχίσετε να μετακινείστε με το metro. Έέέέτσι. Μόλις το χωνέψετε αυτό θα χωνέψετε και το ότι δικαιούμαι κανονικότατη θέση πάρκινγκ επειδή τα 20 χιλιάρικα της μηχανής είναι τις πιο πολλές φορές περισσότερα απ' όσα δίνετε για τα τενεκεδάκια και φυσικά πρέπει να προστατεύσω την περιουσία μου. Ειδικά οι οδηγοί των αυτοκινήτων δεν θα πρέπει να έχουν μούτρα να μιλάνε καθόλου για το "τι πρέπει και τι δεν πρέπει" γιατί τότε το πράγμα καταντάει και λιγάκι γελοίο. Κανονικότατα!Και όπως λέγανε σε κάποιο περιοδικό κάποτε,"κυκλοφορούν πάνω από 500.000 μηχανάκια στο λεκανοπέδιο,καθημερινά.Θα θέλατε να ήτανε αυτοκίνητα; Προσωπικά πάντα έτσι την παρκάρω την μηχανή και -εγγυημένα- ποτέ δεν την πείραξε κανένας.Εξάλλου κανένας δεν είχε τάσεις αυτοκτονίας. Μπα,στα μέρη μου δεν τολμάμε να την αφήσουμε έξω,"χάνεται"... Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει critter, ο δρόμος ανήκει σε όλους. Εδώ συνελήφθης "κλέπτων οπώρας".Tο παιδί δεν είπε τπτ για το παρκάρισμα,αλλά για τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι πιάνουν θέση με το μηχανάκι τους για να εξασφαλίσουν το τετράτροχό τους.Αυτό είναι άδικο,για μένα π.χ.,που αναγκάζομαι να πληρώνω parking.
CONAN_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Απλά καλοί μου ιθαγενείς από τα άλλα μέρη της Ελλάδας, με καταγωγές από τα προάστεια της Λάρισσας και των παραμεθόριων νησιών, πρέπει να το χωνέψετε επιτέλους πως απλώς δεν χωράνε άλλα αυτοκίνητα. Τέλος. Δεν υπάρχει καμία λύση ως προς αυτό, εκτός από το να αρχίσετε να μετακινείστε με το metro. Μόλις το χωνέψετε αυτό θα χωνέψετε και το ότι δικαιούμαι κανονικότατη θέση πάρκινγκ επειδή τα 20 χιλιάρικα της μηχανής είναι τις πιο πολλές φορές περισσότερα απ' όσα δίνετε για τα τενεκεδάκια και φυσικά πρέπει να προστατεύσω την περιουσία μου. Ειδικά οι οδηγοί των αυτοκινήτων δεν θα πρέπει να έχουν μούτρα να μιλάνε καθόλου για το "τι πρέπει και τι δεν πρέπει" γιατί τότε το πράγμα καταντάει και λιγάκι γελοίο. Προσωπικά πάντα έτσι την παρκάρω την μηχανή και -εγγυημένα- ποτέ δεν την πείραξε κανένας. Εξάλλου κανένας δεν είχε τάσεις αυτοκτονίας. Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει critter, ο δρόμος ανήκει σε όλους. +10000000000000000000 ΣΩΣΤΟΣ !!!!
naftis Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Nαι ρε φιλε αλλα οταν εγω κανω 45 λεπτα για να βρω να παρκαρω το ριμαδι Δεν σου περνάει απο το μυαλό ότι το αμάξι σου είναι "overflow" στην Αθήνα? Ε?! Γιατί δεν παίρνεις μηχανή ?
Vagos_46 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Διαβάζοντας πολύ ωραία σχόλια απο την αρχή του thread κυρίως απο κατόχους αυτοκινήτων(πάλι είπα κακή λέξη),δυστυχώς καταλαβαίνει κανείς οτι η προκατάληψη απέναντι στους μοτοσυκλετιστές ζεί και βασιλεύει. Όπως πολύ σωστά είπε ο Aigeas οι μοτοσυκλετιστές δικαιούνται κανονική θέση πάρκινγκ!
naftis Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δεν είναι "ταμειακό" το θέμα με την μηχανή, (δηλ. ακριβή μηχανή προσέχτε την...) και για μια φτηνή μηχανή ή ένα παπάκι τα ίδια ισχύουν. Δικαιούνται θέση. Η μετακίνησή τους είναι παράνομη. Καταλαβαίνω ότι μπορεί σε μερικούς, να μοιάζει με πρόκληση, αλλά δεν είναι. Πρακτικά σε μια θέση παρκαρισματος, αυτοκινήτου που αδειάζει χωράει ένα άλλο αυτοκίνητο ή 2-3 μηχανές. Πολλές φορές δεν πάει άμέσως δεύτερη μηχανή, οπότε δημιουργείτε η εντύπωση στους εραστές του αυτοκινήτου (χα!) ότι γίνετε σπατάλη χώρου... Από την άλλη, το κοινωνικό κόστος, που προκαλεί το αυτοκίνητο στην Αθήνα είναι τεράστιο. Κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα, αγορασμένα από μπαμπάδες, που οδηγούνται από τύπους που δεν έχουν την παιδεία ή τα ευρώ ούτε εξάτμιση να τους αλλάξουν. Το πρωί μεταξύ, 07:30-09:00 ένας οδηγός σε κάθε αυτοκίνητο... <<< που πας ρε Καραμίτσο !?!?!?!>>> δεν βλέπεις ότι δεν χωράς? δεν βλέπεις ότι βρωμίζεις και μολύνεις σε κάθε μέτρο που κινήσε? Γιατί ρε Καραμήτσο δεν παίρνεις μηχανάκι? Είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Ασκητής? όση τσουτσούνα σου λείπει τόσο μεγαλύτερο αμάξι θέλεις?!!
CONAN_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δεν είναι "ταμειακό" το θέμα με την μηχανή, (δηλ. ακριβή μηχανή προσέχτε την...) και για μια φτηνή μηχανή ή ένα παπάκι τα ίδια ισχύουν. Δικαιούνται θέση. Η μετακίνησή τους είναι παράνομη. Καταλαβαίνω ότι μπορεί σε μερικούς, να μοιάζει με πρόκληση, αλλά δεν είναι. Πρακτικά σε μια θέση παρκαρισματος, αυτοκινήτου που αδειάζει χωράει ένα άλλο αυτοκίνητο ή 2-3 μηχανές. Πολλές φορές δεν πάει άμέσως δεύτερη μηχανή, οπότε δημιουργείτε η εντύπωση στους εραστές του αυτοκινήτου (χα!) ότι γίνετε σπατάλη χώρου... Από την άλλη, το κοινωνικό κόστος, που προκαλεί το αυτοκίνητο στην Αθήνα είναι τεράστιο. Κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα, αγορασμένα από μπαμπάδες, που οδηγούνται από τύπους που δεν έχουν την παιδεία ή τα ευρώ ούτε εξάτμιση να τους αλλάξουν. Το πρωί μεταξύ, 07:30-09:00 ένας οδηγός σε κάθε αυτοκίνητο... <<< που πας ρε Καραμίτσο !?!?!?!>>> δεν βλέπεις ότι δεν χωράς? δεν βλέπεις ότι βρωμίζεις και μολύνεις σε κάθε μέτρο που κινήσε? Γιατί ρε Καραμήτσο δεν παίρνεις μηχανάκι? Είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Ασκητής? όση τσουτσούνα σου λείπει τόσο μεγαλύτερο αμάξι θέλεις?!! Και πώς θα πάει ο άλλος στην δουλειά του το πρωι? Με το μετρό ? Χωρίς άνεση, χωρίς μουσική χωρίς τίποτα ? Όχι βέβαια..Αφου έδωσε ένα σωρό λεφτά για να το αγοράσει, γιαυτό θα κατέβει στο κέντρο με αυτό. Πλέον σε κάθε οικογένεια υπάρχουν το λιγότερο 2 αυτοκίνητα. Που να χωρέσουνε όλα αυτα σε μια πόλη σαν την Αθήνα ? Σκεφτείτε και το αντίθετο. Να πάω εγώ να μετακινήσω ένα αμάξι, για να παρκάρω το μηχανάκι μου. Πώς σας φαίνεται αυτό ? Για τους οδηγούς αυτοκινήτων γιατί να ισχύει ? Επειδη το μηχανάκι μετακινείται έυκολα ?
marios1957 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 ....Πρακτικά σε μια θέση παρκαρισματος, αυτοκινήτου που αδειάζει χωράει ένα άλλο αυτοκίνητο ή 2-3 μηχανές. Πολλές φορές δεν πάει άμέσως δεύτερη μηχανή, οπότε δημιουργείτε η εντύπωση στους εραστές του αυτοκινήτου (χα!) ότι γίνετε σπατάλη χώρου...... Μα δεν είναι αυτό το θέμα του topic starter.Το παιδί μιλάει για την "ξιπιτούτ"(sic) δέσμευση ενός τμήματος του δρόμου με χρέπια (λέω εγώ),όπου αργότερα θα παρκάρει το τετράτροχό του. Το ζω καθημερινά...:evil:
N1ghtW0lf Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 προφανεστατα οι μοτοσυκλετιστες δεν εχετε καταλαβει κατι... ο λογος γινεται για τους εξυπνακηδες που εχουν αυτοκινητο και μηχανη, και κρατανε "γκαραζ" το σημειο που παρκαρουν το αυτοκινητο τους βαζοντας την μηχανη σε τετοιο σημειο ωστε να μην μπορει να παρκαρει κανενας αλλος. οσο για την ελευθερια των μοτοσικλετιστων να παρκαρουν ελευθερα, δεν θα πω ποτε το αντιθετο, ελευθεροι ειναι να παρκαρουν οπου θελουν, αλλα χωρις να παρκαρουν παραλληλα στο πεζοδρομιο με τροπο που χωραει να παρκαρει ενα αυτοκινητο. οσο για τις πανεξυπνες ιδεες τυπου, "γιατι δεν παιρνεις μηχανη?", γιατι φιλε μου προτιμω να εχω ελπιδες να ζησω σε περιπτωση ατυχηματος... εχω 2 φιλους που πεθαναν πριν κατι χρονια, και εχω 1 αυτην τη στιγμη με παραλυτο χερι, και οχι δεν εφταιγε κανενας τους, ηταν ολοι τιμιοι οδηγοι και με σωστη συμπεριφορα στον δρομο. φιλικα υγ. δεν εχω κανενα προβλημα με μοτοσυκλετιστες, ουτε με αυτοκινητα, οσο οδηγουν ολοι συνετα. υγ1. και εγω το ζω καθημερινα μπροστα στο σπιτι μου με εναν βλακα που την εχει δει εξυπνος...
CONAN_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 ...οσο για την ελευθερια των μοτοσικλετιστων να παρκαρουν ελευθερα, δεν θα πω ποτε το αντιθετο, ελευθεροι ειναι να παρκαρουν οπου θελουν, αλλα χωρις να παρκαρουν παραλληλα στο πεζοδρομιο με τροπο που χωραει να παρκαρει ενα αυτοκινητο. ... Ο μόνος λόγος που παρκάρει ένας μοτοσυκλέτιστής την μηχανή του παράλληλα, είναι γιατί, είτε είναι μεγάλη και δεν μπορεί να μπέι κάθετα γιατί ο δρόμος πιθανόν να είναι στενός, είτε γιατί αν την βάλει κάθετα, όποιος πάει να παρκάρει, υπάρχει περίπτωση να την ρίξει κάτω. Και μετά αν του πείς τίποτα, η απάντηση θα είναι "να μην την έβαζες έτσι". Φυσικά δεν αναφέρομαι για την περίπτωση που βάζει την μηχανή του ο άλλος για να κρατήσει θέση. Αυτό το κατακρίνω.
Freakster Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Και όπως λέγανε σε κάποιο περιοδικό κάποτε,"κυκλοφορούν πάνω από 500.000 μηχανάκια στο λεκανοπέδιο,καθημερινά.Θα θέλατε να ήτανε αυτοκίνητα; Ετσι και αρχισουν να παρκαρουν ολοι παραλληλα τη βαψαμε :-| Σε ποια πολη της Ελλαδας ειναι ενταξει τα πραγματα με τις θεσεις παρκιν; Στο εξωτερικο (δε ξερω για αυτο ρωταω) ειναι καλυτερα τα πραγματα με τα αυτοκινητα; Sorry για το μινι οφτοπικ.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Ασκητής? όση τσουτσούνα σου λείπει τόσο μεγαλύτερο αμάξι θέλεις?!! Είναι αλήθεια ότι στην απελπισία σου να καβαλήσεις κάτι, καβαλάς ακόμα και μηχανή;
Sellers Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Καλά δεν είναι και το μοναδικό πρόβλημα συμπεριφοράς που έχουν οι Έλληνες οδηγοί... Απλά δείχνει ακόμια μια φορά ότι εγώ θα κάνω το δικό μου και ασ'τον άλλο να χτυπιέται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.