Προς το περιεχόμενο

Ίσα ρε μάγκα!

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος για να εξυπηρετηθείς άμεσα physics είναι να πληρώσεις (πάρκινγκ, πυλωτές, ΟΤΕ)

Κι επειδή υπάρχει και κόσμος που κάνει τούμπες για 300 ή 400 ευρώ, τότε εγώ χαίρομαι ανα περιόδους με διάφορους HexStatic. Ειδικά όταν σαν ηλεκτρολόγος συνεργάζομαι άμεσα με πολύ τέτοιο κόσμο, πάντα βρίσκω θέση πάρκινγκ στον ΟΤΕ και στους internet providers. Eίναι θέμα δικτύωσης, και τα καλώδια είναι σίγουρο πως δεν φυτρώνουν.

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλε από το 2001 που γράφω εδώ, ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια: όταν δεν είχα τσιγάρα να καπνίσω ή όταν δεν πήγαιναν και τόσο καλά οι δουλειές. Φυσικά λίγοι είχαν την ανθρωπιά να πούνε μια κουβέντα παρηγοριάς. Εξάλλου στο ίντερνετ μπαίνω για την επικοινωνία, δεν με τρώει ούτε ο φόβος ούτε και ο μυστικισμός, δεν αισθάνομαι ότι απειλούμαι.

Wow!!! He pulled seniority on me!!! Μεγάλε γράφτηκες το 2001, εγώ το 2002, νίκησες!!!

Στην αντίθετη περίπτωση ο KWSMSMS, έχει κόψει και έχει ράψει όλα τα σύγχρονα γραπτά μου και έχει συνθέσει BMW και χρήμα σε ένα μοναδικά χαρακτηριστικό κομμουνιστικό παραλλήρημα. Εμείς τι ξέρουμε για τον KWSMSMS; Για τον αιγέα μπορεί να υπάρχουν και αρχαίες δημοσιεύσεις που να αποδυκνείουν πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα φαντάζεται.

Αν είναι να είσαστε καλοί άνθρωποι, τότε φροντίστε να είσαστε όλες τις χρονιές. Υποκριτές και μικρόψυχοι, πράγμα βέβαια που με διασκεδάζει αφάνταστα.

1. Τίποτα δεν έκοψα. Τις καφρίλες που έχει πετάξει στο παρόν thread μαζί με της φωτόγραφία που είχες παρουσιάσει της μηχανής σου μόνο τοποθέτησα μαζί. Τώρα να σου πω την αλήθεια, δε θυμάμαι αν είχες κάνει test drive και παρουσιάζες τη μηχανή και γι' αυτό είχες βάλει τη φωτογραφία ή απλά έκανες επίδειξή του στυλ 'κοιτάξτε τι έχω που εσείς δεν έχετε, την έχω μεγαλύτερη από εσάς που έχετε παπάκια' κτλ. Η μνήμη μου με ξεγελά φοβάμαι.

2. Κομμουνιστής δεν είμαι ούτε λέω κάτι κομμουνιστικό. Προφανώς όμως οι κομμουνιστές σου είναι αντιπαθείς οπότε προτίμησες να με ομαδοποιήσεις εκεί.

3. Δε σατύρισα το nick που έχεις εδώ, σε είπα μόνο Αιγέα. Ούτε Αίγιο, ούτε Αίγα, ούτε μες του Αιγαίου τα νερά μια ψαροπούλα τρέχει. Το να προσπαθείς να με μειώσεις με αυτόν τον τρόπο μάλλον εσένα εκθέτει (αν αυτό είναι δυνατόν μετά από όσα έχεις ήδη πει).

4. Και για εμένα αν θες ψάξε τι έχω πει από το 2003 με αυτόν τον λογαριασμό και ρώτα και τον υπέυθυνο της database πώς θα βρεις και αυτά που είχα από το 2002 όταν ο πρώτος λογαριασμός μου χάθηκε. Και στην τελική, κανενός τα μηνύματα δεν είναι κρυφά, όλοι κρινόμαστε και από τα 'αρχαία' και από τα νεότερα μηνύματά μας. Το να πηγαίνεις να το παίξεις παλιός όμως είναι αστείο όντως.

5. Ωραίο το τρικ. Μιλάω για εσένα, μετά όταν κάνω προσωπική επίθεση βάζω τρίτο πληθυντικό και μετά παραπονιέμαι ότι δέχομαι επιθέσεις. Καλό ομολογώ.

Στάκα.

Δεν υποστηρίζω αυτά που υποστηρίζεις εσύ όσον αφορά τα κίνητρα όσων αγοράζουν αυτοκίνητα και β) νομίζω οτι τέτοιου είδους απειλές δεν βοηθάνε κανέναν.

Α στο 'δε βοηθάνε κανέναν' το ρίξαμε τώρα;

Δημοσ.
Αν μπορείς να διευκολύνεις τη στάθμευση του άλλου εγώ λέω να το κάνεις.

Αυτό προσπαθούμε να πούμε τόση ώρα αλλα ο καθένας το μακρύ και το κοντό του.

Πάντως αν έχεις όντως πραγματική ανάγκη το parking τότε μου φαίνεται, χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, οτι μπορείς να απευθυνθείς στο δήμο σου και να νοικιάσεις μια θέση έναντι κάποιου ποσού.Είναι αυτές οι θέσεις με τις ταμπέλες που λένε αριθμός άδειας κτλ κτλ.

Δημοσ.

Κάτι ώρες άφησα το pc να κάτσει μονό του να χαλαρώσει και μόλις πάτησα το path για το thread βρήκα άλλες 6 σελίδες με προσωπικές επιθέσεις. Έλεος. Ρε παιδιά έχετε ξεφύγει. Από το παρκάρει ο άλλος μια μηχανή για να βάλει μετά το αμάξι φτάσατε σε λογομαχίες του ποιος τον έχει πιο μεγάλο. Και είστε και παλιοί.

Το θέμα είναι ότι από τότε που ο καθένας σκέφτεται ότι μονό αυτός πρέπει να παρκάρει και οι άλλοι να παν να κουρευτούν η Αθηνά και κάθε άλλο αστικό κέντρο έχει καταντήσει με ψυχοπαθείς. Μάθετε να παρκάρετε σεβόμενοι και τους άλλους για να σας σεβαστεί και ο άλλος.

Δημοσ.
Αγκ ουγ ικγ αγκ.

Η συζήτηση θυμίζει έντονα "Ο Kaizersoze και η κεραία του κινητού" οπότε αποχωρώ με ελαφρούς πήδους.

Χαβ φαν εβρυμπαντυ.

α) Την κατάληξη της διαφωνίας μου με τον Kaizersoze τη θυμάσαι όμως

β) Aren't moderators supposed to moderate;

Δημοσ.
. Μάθετε να παρκάρετε σεβόμενοι και τους άλλους για να σας σεβαστεί και ο άλλος.

Όχι ρε... τι χωριάτικες αντιλήψεις είναι αυτές που έχεις.....:lol: :lol: :lol: ο Αιγέας θα την απλώσει όπου γουστάρει και όπως γουστάρει γιατί την έχει μεγάλη να ούμε...και γιατί είναι και κτήνος.... και original αθηναίος...

Δημοσ.
Όχι ρε... τι χωριάτικες αντιλήψεις είναι αυτές που έχεις.....:lol: :lol: :lol: ο Αιγέας θα την απλώσει όπου γουστάρει και όπως γουστάρει γιατί την έχει μεγάλη να ούμε...και γιατί είναι και κτήνος.... και original αθηναίος...

Ελεος ρε Ηex. Παντος εμενα μου αρεσει η θεωρια του μπουμερανγκ. Οτι πετας σου ερχεται πισω.:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
Ελεος ρε Ηex. Παντος εμενα μου αρεσει η θεωρια του μπουμερανγκ. Οτι πετας σου ερχεται πισω.:twisted: :twisted: :twisted:

προφανώς και σου κάνω πλακα... μαζί σου φιλε μου...

• Super Moderators
Δημοσ.

ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω πώς, από μία συζήτηση για το πάρκινγκ, τα αυτοκίνητα και τις μηχανές, φτάσαμε στις προσωπικές επιθέσεις... :(

ας κλειδωθεί προς το παρόν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και όταν χαλαρώσουμε όλοι ξανα-ανοίγει. :-|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...