Προς το περιεχόμενο

Ίσα ρε μάγκα!

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί είπα κάτι άλλο; Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία.

Δεν είναι ειρωνία.

Το επιχείρημα ειναι απλό: "Τα λεωφορεία αργούν γιατί όλοι παίρνουν τα αυτοκίνητα τους". Και απαντάς "Οχι δεν αργουν για αυτό, αλλα γιατί έχει κίνηση". Go figure δηλαδή.

Το πώς γίνεται ένα επιχείρημα άκυρο επειδή από τα τρία του σημεία το ένα ισχύει εν μέρει, εσύ το ξέρεις.

Ουτε απο τα άλλα δυο που είπες έχω συναντήσει. Ούτε βομβιστικές επιθέσεις, ούτε θεομηνείες.

Όπως ξανάπα λοιπόν, τε τελευταία χρόνια τα αποφεύγω ακριβώς επειδή δεν είναι αξιόπιστα. Κατά τα άλλα, επειδή δεν ζήτησα από το μπαμπά μου να μου πάρει μηχανάκι ή αυτοκίνητο στα 18, χρησιμοποιούσα από τα 11 μου και για πάνω από 15 χρόνια. Σου κάνω ή δεν περνάω;

Αυτά τα δακρύβρεχτα a la Βασιλάκης Καϊλας δεν έχουν νόημα, γιατί τα παλεύεις; Μην μιλήσουμε για το πώς μεγάλωσε, ποιός και τι. 7 χρόνια βολοδέρνω στο φόρουμ, θα τα έχεις ακούσει.

Πήγαινε ρώτα στη Γερμανία γιατί σταματάνε σε όλες τισ στάσεις τα λεωφορεία. Επίσης, εγώ στις λεωφορειολωρίδες τα περισσότερα εμπόδια που βλέπω είναι ταξί που κάνουν ό,τι γουστάρουν, τουριστικά λεωφορεία που κάνουν ό,τι γουστάρουν, επαγγελματικά που ξεφορτώνουν όποτε και όπου γουστάρουν. Αλλά εσύ μάλλον βλέπεις μόνο αυτοκίνητα, από εμάς τους κακούς οδηγούς.

Επι 3 χρόνια που κατέβαινα καθημερινα στο πολυτεχνείο, κυρίως αυτοκίνητα πετύχαινα. Τα τουριστικά υπ'οψιν κυκλοφορούν ΝΟΜΙΜΑ στην λεωφορειολωρίδα όπως και οι μηχανές και τα ταξί όταν αποβιβάζουν.

Και η λύση είναι να πάρουμε μηχανή; Γιατί αν δεν πάρουμε και πάρουμε αυτοκίνητο είμαστε απλά κομπλεξικοί βλάχοι που απλά κάνουμε επίδειξη στο γείτονα.

Δεν είναι δικά μου λόγια αυτά και κακώς τα βάζεις στο στόμα μου.

Η λύση πάντως δεν είναι να πάρουμε 300 αυτοκίνητα ανα οικογένοια και να κάνουμε το εθνικό πάρκο, parking.

Να χαίρεσαι λοιπόν και το ύφος του και το δικό σου.

Πες και τίποτα για την ταμπακιέρα.

Υπάρχουν όμως κάτι μαλάκες οδηγοί αυτοκινήτων που κοιτάνε συνέχεια στον καθρέφτη, κοιτάνε και δεύτερη φορά πριν στίψουν μήπως έρχεται μηχανή, όποτε δουν μηχανή πάνε δεξιά για να μη βγει η μηχανή στο αντίθετο κτλ. Προφανώς είναι μεγάλοι μαλάκες αν κρίνω πόσο εκτιμάται αυτό.

Ομοίως υπάρχου και οδηγοί δίκυκλων, τρίκυκλών, ποδήλατων, πατινιών και ξύλινης σκούπας. Μήπως να τους πάρουμε καμια πίτα;
  • Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αιγαία όταν τα καταφέρεις να βγείς έξω τι χωριάτικη νοοτροπία σου τότε ίσως να κάνω τον κόπο να σου απαντήσω.Γιατί και να σου απαντήσω δεν πρόκειται να καταλάβεις.

by the way Ούτε μένω στην αθηνα, ούτε έχω πρόβλημα parking. Πλέον κυκλοφορώ μονο με ελικόπτερο!!!!:lol: :lol: :lol: Is it posh enough? Or not?

Πάντως μπήκες στον κόπο απ' ότι βλέπω να προσπαθήσεις να εκφραστείς με περισσότερες από 5 λέξεις, ασχέτως αν είναι ευθεία προσωπική επίθεση και φυσικά καθόλου επικοδομητική για μία οποιαδήποτε συζήτηση μιας και δεν αναφέρεσαι σε τίποτα σχετικό. Άρα θα έχω δικαίωμα να πω πως μάλλον θυμίζει λίγο κατίνα της γειτονιάς φίλε HexStatic το όλο σκηνικό.

Και τέλος πάντων το Αιγαίο πήρε το όνομά του κατά την μυθολογία από τον βασιλιά Αιγέα, αλλά ποτέ στην ιστορία δεν γραφόταν το όνομά του έτσι όπως προσπαθείς να το γράψεις. Αν είναι να το παίξεις κυρία της αυλής, τουλάχιστον μπορείς να σπαταλήσεις τον ίδιο χρόνο για να μάθεις τα βασικά της ορθογραφίας.

Δημοσ.

Α και όταν σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας (γιατί τελικα είναι μύθος οτι ο Έλληνας αγοράζει αυτοκίνητα για να το παίζει μούρη), εξηγήστε μου γιατί οταν έγινε το μπαμ του χρηματιστηρίου, αυξήθηκαν οχι οι πωλήσεις των ακινήτων, ουτε των ταξιδιών, ούτε των ρούχων ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΙΒΩΝ;

Δημοσ.
Μα, :confused: :confused: σοβαρολογείς?

Φίλε από το 2001 που γράφω εδώ, ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια: όταν δεν είχα τσιγάρα να καπνίσω ή όταν δεν πήγαιναν και τόσο καλά οι δουλειές. Φυσικά λίγοι είχαν την ανθρωπιά να πούνε μια κουβέντα παρηγοριάς. Εξάλλου στο ίντερνετ μπαίνω για την επικοινωνία, δεν με τρώει ούτε ο φόβος ούτε και ο μυστικισμός, δεν αισθάνομαι ότι απειλούμαι.

Στην αντίθετη περίπτωση ο KWSMSMS, έχει κόψει και έχει ράψει όλα τα σύγχρονα γραπτά μου και έχει συνθέσει BMW και χρήμα σε ένα μοναδικά χαρακτηριστικό κομμουνιστικό παραλλήρημα. Εμείς τι ξέρουμε για τον KWSMSMS; Για τον αιγέα μπορεί να υπάρχουν και αρχαίες δημοσιεύσεις που να αποδυκνείουν πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα φαντάζεται.

Αν είναι να είσαστε καλοί άνθρωποι, τότε φροντίστε να είσαστε όλες τις χρονιές. Υποκριτές και μικρόψυχοι, πράγμα βέβαια που με διασκεδάζει αφάνταστα.

Δημοσ.
Πάντως μπήκες στον κόπο απ' ότι βλέπω να προσπαθήσεις να εκφραστείς με περισσότερες από 5 λέξεις, ασχέτως αν είναι ευθεία προσωπική επίθεση και φυσικά καθόλου επικοδομητική για μία οποιαδήποτε συζήτηση μιας και δεν αναφέρεσαι σε τίποτα σχετικό. Άρα θα έχω δικαίωμα να πω πως μάλλον θυμίζει λίγο κατίνα της γειτονιάς φίλε HexStatic το όλο σκηνικό.

Και τέλος πάντων το Αιγαίο πήρε το όνομά του κατά την μυθολογία από τον βασιλιά Αιγέα, αλλά ποτέ στην ιστορία δεν γραφόταν το όνομά του έτσι όπως προσπαθείς να το γράψεις. Αν είναι να το παίξεις κυρία της αυλής, τουλάχιστον μπορείς να σπαταλήσεις τον ίδιο χρόνο για να μάθεις τα βασικά της ορθογραφίας.

Σώπα ρε μεγάλε... Ποιος μιλάει για εποικοδομητικές συζητήσεις. Εδώ το παλικάρι που ξεκίνησε το topic μιλάει για αυτούς που καυατσώνουν θέσεις με τα μηχανάκια τους και εσύ γύρισες την κουβέντα σε κίνημα υπέρ των κάρεκλων με τα παπάκια...

Πλακα μας κανεις?

Οσο για την ορθογραφία blaim All Greek το me.. Personally I dont give a shit που λένε και στο χωριο μου.

Δημοσ.

Μια διόρθωση: Οι ταξινομήσεις αυτοκινήτων μειώθηκαν από το 2000 στο 2001 και από το 2001 στο 2002 :)

Πηγή ΣΕΕΑ

Ενώ ο δανεισμός για αγορά αυτοκινήτου για 1999 - 2000 κατά την οποία αυξήθηκε, ξεπέρασε το ένα τρις.

Είμαι λίγο σπασικλάκι το ξέρω. Anyway, το point του bandito ισχύει, αλλά όχι έτσι ακριβώς...

Απλά οι fans του αυτοκινήτου είναι περισσότεροι (έναντι της μοτοσυκλέτας). Τι να κάνουμε τώρα. Δεν βρίσκω πως πρέπει να σχολιαστεί αρνητικά... ούτε νομίζω πως είναι λόγω μούρης. Απλά το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο για τους περισσότερους, ενώ η μηχανή είναι πολυτέλεια ανάλογα πως το βλέπει κανείς. (δε μιλάω για παπί)

Δημοσ.
Μια διόρθωση: Οι ταξινομήσεις αυτοκινήτων μειώθηκαν από το 2000 στο 2001 και από το 2001 στο 2002 :)

Πηγή ΣΕΕΑ

Ενώ ο δανεισμός για αγορά αυτοκινήτου για 1999 - 2000 κατά την οποία αυξήθηκε, ξεπέρασε το ένα τρις.

Είμαι λίγο σπασικλάκι το ξέρω. Anyway, το point του bandito ισχύει, αλλά όχι έτσι ακριβώς...

Απλά οι fans του αυτοκινήτου είναι περισσότεροι (έναντι της μοτοσυκλέτας). Τι να κάνουμε τώρα. Δεν βρίσκω πως πρέπει να σχολιαστεί αρνητικά... ούτε νομίζω πως είναι λόγω μούρης. Απλά το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο για τους περισσότερους, ενώ η μηχανή είναι πολυτέλεια ανάλογα πως το βλέπει κανείς. (δε μιλάω για παπί)

To θέμα δεν είναι οτι πήραν αυτοκίνητα και όχι μηχανές αλλά οτι ο έλληνας έχει κομπλεξ με τα αυτοκίνητα.

Δημοσ.
ο έλληνας έχει κομπλεξ με τα αυτοκίνητα

ok έχει. Είναι απωθημένο του. Όταν οι άλλοι αγόραζαν 2500cc εμείς είχαμε τα 1.2, αλλά σιγά σιγά το ξεπερνάμε το κόμπλεξ μας πιστεύω. Δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα :???:

Ps. αρχίσαν και οι απειλές

Δημοσ.
Δεν είναι ειρωνία.

Το επιχείρημα ειναι απλό: "Τα λεωφορεία αργούν γιατί όλοι παίρνουν τα αυτοκίνητα τους". Και απαντάς "Οχι δεν αργουν για αυτό, αλλα γιατί έχει κίνηση". Go figure δηλαδή.

Είναι ωραίο να απομονώνεις ένα πράγμα από τα πολλά που λέει ο άλλος για τις εντυπώσεις.

Ουτε απο τα άλλα δυο που είπες έχω συναντήσει. Ούτε βομβιστικές επιθέσεις, ούτε θεομηνείες.

Έχεις δίκιο. Ειδικά από πορείες φέτος είχαμε έλλειψη.

Αυτά τα δακρύβρεχτα αλλα Βασιλάκης Καϊλας δεν έχουν νόημα, γιατί τα παλεύεις; Μην μιλήσουμε για το πώς μεγάλωσε, ποιός και τι. 7 χρόνια βολοδέρνω στο φόρουμ, θα τα έχεις ακούσει.

Γιατί είπα ότι πήγαινα στα 11 με το λεωφορείο για να σκάψω; Προπόνηση πήγαινα. Εσύ πας να κάνεις συγκρίσεις και να μου πεις ότι εσύ είσαι ο πραγματικός Βασιλάκης.

Επι 3 χρόνια που κατέβαινα καθημερινα στο πολυτεχνείο, κυρίως αυτοκίνητα πετύχαινα. Τα τουριστικά υπ'οψιν κυκλοφορούν ΝΟΜΙΜΑ στην λεωφορειολωρίδα όπως και οι μηχανές και τα ταξί όταν αποβιβάζουν.

Τα τουριστικά που ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ, όπως και τα επαγγελματικά που ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ είναι παράνομα. Ό,τι δε σου αρέσει όμως το ξεχνάς (όπως τα επαγγελματικά) ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις (όπως τα τουριστικά).

Δεν είναι δικά μου λόγια αυτά και κακώς τα βάζεις στο στόμα μου.

Η λύση πάντως δεν είναι να πάρουμε 300 αυτοκίνητα ανα οικογένοια και να κάνουμε το εθνικό πάρκο, parking.

Εγώ είμαι βλαξ και δεν μπορώ να προτείνω λύση εκτός από 200.000 τόνους τσιμέντο όπως έβαλες εσύ στο δικό μου στόμα. Η λύση που προτείνεις εσύ;

Πες και τίποτα για την ταμπακιέρα.

Μετά τη λύση σου για το πρόβλημα της κίνησης και στάθμευσης, θα πω και εγώ.

Ομοίως υπάρχου και οδηγοί δίκυκλων, τρίκυκλών, ποδήλατων, πατινιών και ξύλινης σκούπας. Μήπως να τους πάρουμε καμια πίτα;

Συνεχίζουν οι ειρωνίες. Χωρίς αυτές δε μπορείς να αρθρώσεις λόγο, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχεις προκληθεί;

Δημοσ.
ok έχει. Είναι απωθημένο του. Δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα :???:

Ps. αρχίσαν και οι απειλές

To νοήμα είναι απλό:

Έχω απωθημένο με τις τουλούμπες και κατεβάζω 30 την ημέρα.

Δεν μπορω να παραπονιέμαι οτι είμαι χοντρός.

Όποιος παίρνει αυτοκίνητο και δεν έχει γκαράζ ξέρει οτι θα βασανίζεται είτε ο διπλανός αφήνει το μηχανάκι κάθετα είτε οριζόντια , είτε το παρκάρει στο κρεβάτι του.

Δημοσ.
Α και όταν σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας (γιατί τελικα είναι μύθος οτι ο Έλληνας αγοράζει αυτοκίνητα για να το παίζει μούρη), εξηγήστε μου γιατί οταν έγινε το μπαμ του χρηματιστηρίου, αυξήθηκαν οχι οι πωλήσεις των ακινήτων, ουτε των ταξιδιών, ούτε των ρούχων ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΙΒΩΝ;

Καμιά πηγή ότι αυξήθηκαν μόνο τα αυτοκίνητα, ότι πληρώθηκαν όλα τοις μετρητοίς κτλ, φαντάζομαι δεν έχεις, ε;

Δημοσ.

Συνεχίζουν οι ειρωνίες. Χωρίς αυτές δε μπορείς να αρθρώσεις λόγο, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχεις προκληθεί;

Αγκ ουγ ικγ αγκ.

Η συζήτηση θυμίζει έντονα "Ο Kaizersoze και η κεραία του κινητού" οπότε αποχωρώ με ελαφρούς πήδους.

Χαβ φαν εβρυμπαντυ.

Δημοσ.

Ευτυχώς πλέον όλες οι οικοδομές έχουν υποχρέωση να έχουν χώρους στάθμευσης. Κατά τα άλλα είναι θέμα πολιτισμού και όχι κουτοπονηριάς-εκδίκησης. Αν μπορείς να διευκολύνεις τη στάθμευση του άλλου εγώ λέω να το κάνεις.

Δημοσ.
To νοήμα είναι απλό:

Έχω απωθημένο με τις τουλούμπες και κατεβάζω 30 την ημέρα.

Δεν μπορω να παραπονιέμαι οτι είμαι χοντρός.

Όποιος παίρνει αυτοκίνητο και δεν έχει γκαράζ ξέρει οτι θα βασανίζεται είτε ο διπλανός αφήνει το μηχανάκι κάθετα είτε οριζόντια , είτε το παρκάρει στο κρεβάτι του.

bandito ετσι είναι. Αλλα απο την αλλη πιο καλο δεν θα ήτανε να σκεφτόμαστε και τους άλλους πέρα από την πάρτι μας? και τα μηχανάκια κανονικά δεν πρέπει να οδηγάνε σε παράλληλους στοίχους ούτε να χώνονται ανάμεσα στα αυτοκίνητα, αλλα το κάνουνε, και καλώς το κάνουνε γιατί αλλιώς θα είχαμε ουρές χιλιομετρων.Είναι θέμα πρακτικότητας, και κανένας νομος δεν θα σου πει πως να είσαι πρακτικός αλλα η απλή κοινή λογική (για όσους την έχουνε).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...