Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 aigeas δε διαφωνω εντελως ετσι οπως το θετεις.καλα θα κανεις να παρκαρεις οριζοντια και νομιμοτατα τη μηχανη σου,αλλα παντα ομως.. οχι δλδ οταν δε βρισκεις να τη βαζεις οπως ναναι (παρανομα).. Δε διαφωνώ καθόλου. Και επειδή όλοι κάνουμε παρανομίες, είναι τουλάχιστον υποκριτικό να ασχολείστε με τις παρανομίες των άλλων και όχι με τις δικές σας. Άμα δεν βάζει ο μπάρμπας το καφάσι στο δρόμο, τότε φαντάζομαι εσείς το λύσατε το πρόβλημα. Θα έχετε θέσεις πάρκινγκ στα σίγουρα. Αλλά από την άλλη σκεφτείτε ότι υπάρχουν και πολλοί σαν εμένα που δεν το κάνουν καθόλου επίτηδες, ούτε φυλάνε θέση για άλλο όχημα. Και εν πάσει περιπτώσει εφόσον είναι νόμιμο κανένας δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για τίποτα. Εκ των πραγμάτων το topic βγαίνει άκυρο. Εκτός αν έχετε σκοπό να κάνετε ανακρίσεις, ποιός το κάνει επίτηδες και ποιός όχι.
theos-7- Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Τελος να αναφερω οτι αυτες οι παρανομιες που αναφερονται στην παραθεση οπως καβαλημα πεζοδρομιου,edo ή σουζα δεν ελοχευουν κινδυνους για την ζωη των οδηγων αυτοκινητου ενω σε αντιθετη περιπτωση ο κινδυνος για την ζωη ενος μηχανοβιου απο ενα αμαξι που διαπραττει παρανομια ειναι μεγαλυτερος... κοιτα ο κινδυνος για τη ζωη του μοτοσυκλετιστη οφειλεται κυριως στη λιγοστη εως μηδαμινη ασφαλεια που εχει καβαλωντας μηχανη και το γνωριζει εκ των πρωτερων. οπως και να το κανουμε,κανεις δεν οδηγει τελεια,λαθη γινονται παντα στους δρομους.
bandit4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 κοιτα ο κινδυνος για τη ζωη του μοτοσυκλετιστη οφειλεται κυριως στη λιγοστη εως μηδαμινη ασφαλεια που εχει καβαλωντας μηχανη και το γνωριζει εκ των πρωτερων. οπως και να το κανουμε,κανεις δεν οδηγει τελεια,λαθη γινονται παντα στους δρομους. φυσικα και το γνωριζει και μεσα απο την εμπειρια μαθαινει να το αποφευγει(βλ. περιπτωσεις οδηγων) το κακο ειναι οτι δεν το καταφερνει παντα...
theos-7- Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 aigeas το topic αυτο καθαυτό βγαινει εγκυροτατο,αλλο αν η κουβεντα γυρισε σε αλλο θεμα.. ο μοτοσυκλετιστης στη φωτο που ειδαμε παρκαρει παρανομα..το 2κυκλο οχημα του εχει αποσταση κανα 2μετρα απτο πεζοδρομιο που ειναι παρανομο.και οταν επιστρεψει με το 4τροχο του παρκαρει το δικυκλο ή κάθετα(παρανομα) ή στο πεζοδρομιο(καραπαρανομα δλδ). ο criter που ανοιξε το θεμα αυτο ήθελε να θιξει και οχι αμαξι vs μηχανης.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Υ.Γ Καμιά φορά που κατεβαίνω στο κέντρο με το παπάκι, οι πιο πολλοί τύποι με κοιτάνε από τα αυτοκίνητα σαν μείασμα: "κοίτα τον μαλ@κα τον Πακιστανό με το παπάκι". Ασχέτως ότι οι περισσότεροι κυκλοφορούνε με.... αστεία αυτοκίνητα, φροντίστε να μην είστε εσείς καταλάθος στην θέση τους, γιατί όπως και να 'χει είναι κωμική κατάσταση, κάτι σαν το "κοίτα ποιός μιλάει". Εγώ μ' αυτούς τους γύφτους κάνω τρελά γέλια. Το να μην κυκλοφορείς με παπάκι επειδή ντρέπεσαι, είναι μάλλον το άκρων άωτον της γυφτιάς, ειδικά όταν δεν έχεις φράγκα. Αλλά να αντιμετωπίζεις και τον άλλον έτσι επειδή -υποτίθεται- δεν έχει λεφτά, ενώ εσύ έχεις 5 ευρώ στο πορτοφόλι και αυτοκίνητο, είναι πολύ περισσότερο από γυφτιά: είναι ο νεοέλληνας. Θανατηφόρος κατάσταση.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μεγάλε μου, αν περιμένεις απάντηση τότε μάλλον η ακριβής απάντηση είμαι πως φρόντισα να μην έχω γείτονες, στην κυριολεξία. Αν ήθελα να έβλεπαν κάτι, το τζιπ ή άλλο όχημα, θα έκανα τσάρκες στο κέντρο με αυτά όπως το συνηθίζετε άλλωστε. Αλλά στο κέντρο συνήθως κυκλοφορώ με παπάκι, ασχέτως αν έχω λεφτά για στόλο από τζιπ. Τα κόμπλεξ αυτά τα έχουν συνήθως αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και με ένα αυτοκίνητο νομίζουν ότι αγόρασαν το φεγγάρι. Και όχι με τζιπ των 5000 κυβικών, αλλά με αστεία οχήματα, διότι η φτώχεια είναι καταραμένη. Εdit: Γιατί πιστεύεις πως αφορά τους άλλους το τι θα κάνεις εσύ με τα αυτοκίνητά σου; Βάλτα όπου νομίζεις. Φίλε Αιγέα, εκτός ότι δεν απαντάς, κουβαλάς και μεγάλα κόμπλεξ, ενώ οι τρόποι σου είναι για τα μπάζα. Όλη αυτή η ανωτερότητα που και καλά έχεις δεν ξέρω από που προκύπτει πάντως. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με περιουσία που δεν την διατυμπανίζουν. Υπάρχουν άλλοι που έχουν πάνω από ένα αυτοκίνητα και τα παρκάρουν σε ιδιόκτητο χώρο αλλά δεν το διατυμπανίζουν, ούτε χρειάστηκε να πάνε να μείνουν εκτός Αθηνών για να ανταπεξέλθουν στο κόστος. Υπάρχουν άλλοι που λένε δεν κουβαλάνε τον Πειραιά και την Τρούμπα για τίτλο τιμής. Ξεκαβάλα λίγο, καλάμι έχεις καβαλήσει όχι BMW.
theos-7- Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 φυσικα και το γνωριζει και μεσα απο την εμπειρια μαθαινει να το αποφευγει(βλ. περιπτωσεις οδηγων)το κακο ειναι οτι δεν το καταφερνει παντα... με τους οδηγους που κυκλοφορουν λογικο... Υπάρχουν άλλοι που λένε δεν κουβαλάνε τον Πειραιά και την Τρούμπα για τίτλο τιμής. KWSN_Men αυτο δεν τοπιασα...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ΚWSN_Men το ξέρω ότι υπάρχουν και τύποι που τους καίνε τα σωθικά αυτά που διαβάζουν, δεν θα σου κρύψω λοιπόν πως είμαι και λίγο σαδιστής γι' αυτό τα γράφω. Πάραυτα όπως θα έχεις διαπιστώσει δεν κάνω ευθείες προσωπικές επιθέσεις σε κανέναν, γιατί αυτό σίγουρα με διασκεδάζει και περισσότερο. Αν θέλεις τζιπ και 3 BMW και βίλα, ένας τρόπος υπάρχει: πλακώσου στη δουλειά. Αν θες σου έχω εισητήριο χωρίς επιστροφή για τα υπερατλαντικά καράβια, αν νομίζεις πως θα τα καταφέρεις καλύτερα εκεί απ' ότι στο playstation ή απ' ότι περιμένοντας τον... διορισμό στο δημόσιο. Να μισείς θανάσιμα αυτούς που έχουν επειδή εσύ δεν έχεις, απλώς διασκεδάζει αυτούς που έχουν. Ενημερωτικά στα λέω όλα αυτά. Τα γράφω για να τα διαβάζεις, και αύριο πάλι εγώ θα έχω κι εσύ δεν θα έχεις οπότε θα καταφεύγεις σε πικρόχολα σχόλια που θα με διασκεδάζουν περισσότερο. Φαύλος κύκλος
bandito Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 1. Κίνηση. Πολλή και κυρίως μη προβλέψιμη. Περνάς από έναν δρόμο μια χαρά και μετά από δέκα λεπτά έχει πήξει. Την οποία κίνηση την προκαλούν εξωγήινα διαστημόπλοια έτσι; Οχι αυτοκίνητα προς θεού. 2. Όποιος γουστάρει κλείνει για να κάνει έργα, πορεία, καθυστική διαμαρτυρία. Σωστά.Αν έχεις αυτοκίνητο βγάζεις φτερά και περνάς απο πάνω, ενώ με το λεωφορειο κολλάς εκεί και περίμενεις. (άσε που το επιχείρημα είναι άκυρο, κατεβαίνω κάθε μερα επι 6 μήνες στο κέντρο, καθιστική διαμαρτυρία μονο μια φορά πέτυχα). 3. Όποιος γουστάρει παρκάρει όπου γουστάρει. Δεν έχω δει ποτέ να πέρνει αυτόκίνητο, μόνο υπομονή και κορνάρισμα. Αυτοί που παρκάρουν όπου γουστάρουν, όπως γουστάρουν είναι οι ίδιοι που μετά γυρνάνε σπίτι τους και παραπονιούνται οτι δεν βρίσκουν να παρκάρουν γιατι ο μπούστης ο γείτονας έβαλε την μηχανή κάθετα. 3. Τα δρομολόγια δεν τηρούνται επακριβώς. Για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει. Έτσι απλώς δεν τηρούνται. Έχεις πάρει λεωφορείο ποτέ, ή το υποθέτεις; 4. Ο οδηγός όταν δεν έχει κόσμο δε σταματάει , με συνέπεια να προλαβαίνει τον προηγούμενο που σταμάτησε. Έτσι έχουμε το φαινόμενο να περιμένεις κάτι ώρες και μετά να έρχονται ζευγαράκια. Θα ήθελα πολύ να διαβάσω την μαθηματική εξήγηση αυτής της θεωρίας. Οτι περιμένεις ώρες οχι ΕΠΕΙΔΗ 300 μαλάκες μπήκαν στην λεωφορειολωρίδα επειδη "σε λίγο θα έστριβαν", αλλα επειδή ο δρόμος ήταν άδειος και ο οδηγός δεν σταματούσε. Όταν δεν σταματάς πηγαίνεις πιο αργά και μάλιστα μένεις πίσω απο εκείνον που σταματάει ενώ την ίδια στιγμή πηγαίνεις πιο γρήγορα. Μπορώ να σου βρω ένα σωρό άλλους λόγους. Το θέμα είναι άλλο. Σε σχέση με τον πληθυσμό της πόλης, ο αριθμός αυτοκινήτων είναι παράλογος ή μήπως όχι; Αν έχει κανένας καμία πηγή καλό θα ήταν να την δούμε.Ακόμα και αν οι έλληνες δεν έχουν περισσότερα κατα κεφαλή οχήματα απο άλλες χώρες αυτό τι σημαίνει; Η κάθε πόλη προσαρμόζεται στις συνθήκες που επικρατούν. Εμείς ΔΕΝ έχουμε θέσεις parking. ΔΕΝ έχουμε ρυμοτομία και ΕΧΟΥΜΕ τεραστιο κυκλοφοριακό. Ή προσαρμοζόμαστε ή κλαίμε για τις θέσεις parking που δεν έχουμε. Κατά τα άλλα, ελπίζω να μη συμφωνείς με το σκεπτικό του αλλά και το ύφος του.Δεν θα κάνω τον δικηγόρο κανενός. Καταλαβαίνω το ύφος του όμως. Για εμένα 10 λεπτά σταματημένος στην κίνηση είναι βασανιστήριο. Για αυτό διάλεξα να έχω μηχανή. Αντάλλαξα την ηρεμία μου (όπως την ορίζω εγώ), με τόνους βροχή και κρύο. Συμβιμβάστηκα ακόμα και με το γεγονός οτι μια γιαγιά που βιάζεται να πάει να σβήσει τον φούρνο να μην της καούν τα γεμιστά, μπορεί να με στείλει αδιάβαστο. Το δικό μου πρόβλημα δεν το συμμερίζεται κανένας. Κανένας ΠΟΤΕ (το τονίζω ΠΟΤΕ) δεν έχει σκεφτεί οταν περνώντας με 50 χλμ απο λασπόνερα θα με κάνει λούτσα. Κανένας δεν έχει σκεφτεί να μου δώσει προτεραίοτητα οταν ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Δεν έχω καμία απαίτηση να το κάνει. Δεν έχω απαίτηση να κάνει το πρόβλημα μου δικό του. Αυτός πήρε αυτοκίνητο γιατί δεν ήθελε να βρέχεται. Εγώ μηχανή γιατί βαριέμαι να ψάχνω να παρκάρω. Αν εγώ άνοιγα τοπικ "Με έκανε λούτσα ο μαλάκας", πόσοι πιστεύεις οτι θα μου έδιναν δίκιο; Σε αντίστοιχο thread που κάποιος διαμαρτυρόταν για τα μηχανάκια που χώνονται , είχαμε καταλήξει οτι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει χώρο στα μηχανάκια. Αν θελει το κάνει. Αν δεν θέλει όχι. Ομοιως ΑΝ γουστάρω παρκάρω κάθετα. Αν δεν γουστάρω πάλι οχι.
HexStatic Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Αιγαία όταν τα καταφέρεις να βγείς έξω τι χωριάτικη νοοτροπία σου τότε ίσως να κάνω τον κόπο να σου απαντήσω.Γιατί και να σου απαντήσω δεν πρόκειται να καταλάβεις. by the way Ούτε μένω στην αθηνα, ούτε έχω πρόβλημα parking. Πλέον κυκλοφορώ μονο με ελικόπτερο!!!! :lol: Is it posh enough? Or not?
theos-7- Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Κανένας ΠΟΤΕ (το τονίζω ΠΟΤΕ) δεν έχει σκεφτεί οταν περνώντας με 50 χλμ απο λασπόνερα θα με κάνει λούτσα. Κανένας δεν έχει σκεφτεί να μου δώσει προτεραίοτητα οταν ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Δεν έχω καμία απαίτηση να το κάνει. Δεν έχω απαίτηση να κάνει το πρόβλημα μου δικό του. Αυτός πήρε αυτοκίνητο γιατί δεν ήθελε να βρέχεται. Εγώ μηχανή γιατί βαριέμαι να ψάχνω να παρκάρω. Αν εγώ άνοιγα τοπικ "Με έκανε λούτσα ο μαλάκας", πόσοι πιστεύεις οτι θα μου έδιναν δίκιο; κοιτα,εγω ομως που ειμαι πεζος μπορω να κατηγορησω και τις 2 κατηγοριες οδηγων γιατι και οι 2 με την ιδια ευκολια με κανουν λουτσα....πιο πολυ εχει να κανει με τον ανθρωπο αυτο παρα με το τι οδηγει... Σε αντίστοιχο thread που κάποιος διαμαρτυρόταν για τα μηχανάκια που χώνονται , είχαμε καταλήξει οτι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει χώρο στα μηχανάκια. Αν θελει το κάνει. Αν δεν θέλει όχι. Ομοιως ΑΝ γουστάρω παρκάρω κάθετα. Αν δεν γουστάρω πάλι οχι. οπως ειδαμε ομως συμφωνα με το νομο εισαι υποχρεωμενος να παρκαρεις παραλληλα με το πεζοδρομιο. αν δε βρεις,κανεις αυτο που κανουν και οι αμαξαδες,κυκλους μεχρι να βρεις θεση..
KWSN_Men Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Την οποία κίνηση την προκαλούν εξωγήινα διαστημόπλοια έτσι; Οχι αυτοκίνητα προς θεού. Γιατί είπα κάτι άλλο; Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία. Σωστά.Αν έχεις αυτοκίνητο βγάζεις φτερά και περνάς απο πάνω, ενώ με το λεωφορειο κολλάς εκεί και περίμενεις. (άσε που το επιχείρημα είναι άκυρο, κατεβαίνω κάθε μερα επι 6 μήνες στο κέντρο, καθιστική διαμαρτυρία μονο μια φορά πέτυχα). Το πώς γίνεται ένα επιχείρημα άκυρο επειδή από τα τρία του σημεία το ένα ισχύει εν μέρει, εσύ το ξέρεις. Αυτοί που παρκάρουν όπου γουστάρουν, όπως γουστάρουν είναι οι ίδιοι που μετά γυρνάνε σπίτι τους και παραπονιούνται οτι δεν βρίσκουν να παρκάρουν γιατι ο μπούστης ο γείτονας έβαλε την μηχανή κάθετα. Δεν ξέρω πώς είσαι σίγουρος για αυτό που λες, εγώ δεν είμαι σίγουρος ούτε για το αντίθετο. Απεναντίας η λογική του επιχειρήματος μάλλον ακροβατεί. Προσωπικά δε με αφορά, το αυτοκίνητο το πέρνω μέχρι το Μετρό, όπως ξαναείπα τον τελευταίο 1.5 χρόνο το έχω κατεβάσει μία φορά κέντρο και αυτό επειδή έπρεπε να μεταφέρω κάποια κιβώτια αρκετών κιλών. Για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει. Έτσι απλώς δεν τηρούνται. Έχεις πάρει λεωφορείο ποτέ, ή το υποθέτεις; Όπως ξανάπα λοιπόν, τε τελευταία χρόνια τα αποφεύγω ακριβώς επειδή δεν είναι αξιόπιστα. Κατά τα άλλα, επειδή δεν ζήτησα από το μπαμπά μου να μου πάρει μηχανάκι ή αυτοκίνητο στα 18, χρησιμοποιούσα από τα 11 μου και για πάνω από 15 χρόνια. Σου κάνω ή δεν περνάω; Θα ήθελα πολύ να διαβάσω την μαθηματική εξήγηση αυτής της θεωρίας. Οτι περιμένεις ώρες οχι ΕΠΕΙΔΗ 300 μαλάκες μπήκαν στην λεωφορειολωρίδα επειδη "σε λίγο θα έστριβαν", αλλα επειδή ο δρόμος ήταν άδειος και ο οδηγός δεν σταματούσε. Όταν δεν σταματάς πηγαίνεις πιο αργά και μάλιστα μένεις πίσω απο εκείνον που σταματάει ενώ την ίδια στιγμή πηγαίνεις πιο γρήγορα. Πήγαινε ρώτα στη Γερμανία γιατί σταματάνε σε όλες τισ στάσεις τα λεωφορεία. Επίσης, εγώ στις λεωφορειολωρίδες τα περισσότερα εμπόδια που βλέπω είναι ταξί που κάνουν ό,τι γουστάρουν, τουριστικά λεωφορεία που κάνουν ό,τι γουστάρουν, επαγγελματικά που ξεφορτώνουν όποτε και όπου γουστάρουν. Αλλά εσύ μάλλον βλέπεις μόνο αυτοκίνητα, από εμάς τους κακούς οδηγούς. Αν έχει κανένας καμία πηγή καλό θα ήταν να την δούμε.Ακόμα και αν οι έλληνες δεν έχουν περισσότερα κατα κεφαλή οχήματα απο άλλες χώρες αυτό τι σημαίνει; Η κάθε πόλη προσαρμόζεται στις συνθήκες που επικρατούν. Εμείς ΔΕΝ έχουμε θέσεις parking. ΔΕΝ έχουμε ρυμοτομία και ΕΧΟΥΜΕ τεραστιο κυκλοφοριακό. Ή προσαρμοζόμαστε ή κλαίμε για τις θέσεις parking που δεν έχουμε. Και η λύση είναι να πάρουμε μηχανή; Γιατί αν δεν πάρουμε και πάρουμε αυτοκίνητο είμαστε απλά κομπλεξικοί βλάχοι που απλά κάνουμε επίδειξη στο γείτονα. Δεν θα κάνω τον δικηγόρο κανενός. Καταλαβαίνω το ύφος του όμως. Για εμένα 10 λεπτά σταματημένος στην κίνηση είναι βασανιστήριο. Για αυτό διάλεξα να έχω μηχανή. Αντάλλαξα την ηρεμία μου (όπως την ορίζω εγώ), με τόνους βροχή και κρύο. Συμβιμβάστηκα ακόμα και με το γεγονός οτι μια γιαγιά που βιάζεται να πάει να σβήσει τον φούρνο να μην της καούν τα γεμιστά, μπορεί να με στείλει αδιάβαστο. Το δικό μου πρόβλημα δεν το συμμερίζεται κανένας. Κανένας ΠΟΤΕ (το τονίζω ΠΟΤΕ) δεν έχει σκεφτεί οταν περνώντας με 50 χλμ απο λασπόνερα θα με κάνει λούτσα. Κανένας δεν έχει σκεφτεί να μου δώσει προτεραίοτητα οταν ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Δεν έχω καμία απαίτηση να το κάνει. Δεν έχω απαίτηση να κάνει το πρόβλημα μου δικό του. Αυτός πήρε αυτοκίνητο γιατί δεν ήθελε να βρέχεται. Εγώ μηχανή γιατί βαριέμαι να ψάχνω να παρκάρω. Να χαίρεσαι λοιπόν και το ύφος του και το δικό σου. Σε αντίστοιχο thread που κάποιος διαμαρτυρόταν για τα μηχανάκια που χώνονται , είχαμε καταλήξει οτι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει χώρο στα μηχανάκια. Αν θελει το κάνει. Αν δεν θέλει όχι. Ομοιως ΑΝ γουστάρω παρκάρω κάθετα. Αν δεν γουστάρω πάλι οχι. Υπάρχουν όμως κάτι μαλάκες οδηγοί αυτοκινήτων που κοιτάνε συνέχεια στον καθρέφτη, κοιτάνε και δεύτερη φορά πριν στίψουν μήπως έρχεται μηχανή, όποτε δουν μηχανή πάνε δεξιά για να μη βγει η μηχανή στο αντίθετο κτλ. Προφανώς είναι μεγάλοι μαλάκες αν κρίνω πόσο εκτιμάται αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δεν θα κάνω τον δικηγόρο κανενός. Καταλαβαίνω το ύφος του όμως. Για εμένα 10 λεπτά σταματημένος στην κίνηση είναι βασανιστήριο. Για αυτό διάλεξα να έχω μηχανή. Αντάλλαξα την ηρεμία μου (όπως την ορίζω εγώ), με τόνους βροχή και κρύο. Συμβιμβάστηκα ακόμα και με το γεγονός οτι μια γιαγιά που βιάζεται να πάει να σβήσει τον φούρνο να μην της καούν τα γεμιστά, μπορεί να με στείλει αδιάβαστο. Το δικό μου πρόβλημα δεν το συμμερίζεται κανένας. Κανένας ΠΟΤΕ (το τονίζω ΠΟΤΕ) δεν έχει σκεφτεί οταν περνώντας με 50 χλμ απο λασπόνερα θα με κάνει λούτσα. Κανένας δεν έχει σκεφτεί να μου δώσει προτεραίοτητα οταν ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Δεν έχω καμία απαίτηση να το κάνει. Δεν έχω απαίτηση να κάνει το πρόβλημα μου δικό του. Αυτός πήρε αυτοκίνητο γιατί δεν ήθελε να βρέχεται. Εγώ μηχανή γιατί βαριέμαι να ψάχνω να παρκάρω. Αν εγώ άνοιγα τοπικ "Με έκανε λούτσα ο μαλάκας", πόσοι πιστεύεις οτι θα μου έδιναν δίκιο; Σε αντίστοιχο thread που κάποιος διαμαρτυρόταν για τα μηχανάκια που χώνονται , είχαμε καταλήξει οτι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει χώρο στα μηχανάκια. Αν θελει το κάνει. Αν δεν θέλει όχι. Ομοιως ΑΝ γουστάρω παρκάρω κάθετα. Αν δεν γουστάρω πάλι οχι. Ακριβώς αυτά εννοώ κι εγώ, κανένα ζωντόβολο με υπέρμετρη υποκρισία δεν μπορεί να με κάνει να αισθάνομαι άσχημα. Αντίθετα έχω την πολυτέλεια να κάνω τους άλλους να αισθάνονται έτσι, με τον δικό μου τρόπο. Το θηριώδες τζιπ είναι για τα βουνά και το παπάκι για το κέντρο. Αν δεν σας αρέσουν τα παπάκια (ή ντρέπεται η γαλαζοαίματη υπερηφάνια σας) πάρτε λεωφορείο μάγκες. Κατά τ' άλλα να να περιμένετε να ανταποδίδω ανθρωπιά σε ζώα, αυτό αποκλείεται. Προτιμώ να επενδύω την ανθρωπιά μου ταϊζοντας αδέσποτα, που ίσως δεν είναι ζώα. Που στο κάτω-κάτω ακόμη και αυτά προσπαθείτε να τα διώξετε από το σπίτι τους, όπως εμένα. Πάτε εκεί που ανήκετε αν δεν σας αρέσει η πόλη μας. Εκεί θα έχει σίγουρα θέσεις για παρκάρισμα κι εγώ θα μπορέσω επιτέλους να επιστρέψω στο χωριό μου.
Ceridwen Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Να μισείς θανάσιμα αυτούς που έχουν επειδή εσύ δεν έχεις, απλώς διασκεδάζει αυτούς που έχουν. Ενημερωτικά στα λέω όλα αυτά. Τα γράφω για να τα διαβάζεις, και αύριο πάλι εγώ θα έχω κι εσύ δεν θα έχεις οπότε θα καταφεύγεις σε πικρόχολα σχόλια που θα με διασκεδάζουν περισσότερο. Φαύλος κύκλος Μα, :confused: σοβαρολογείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.