naftis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 αφου διάβασα αυτά που γράφει ο ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 2696, ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και την επεξηγηση του naftis, αν καταλαβα σωστα ειναι νομιμο να παρκαρουν οι μηχανες παραλληλα στο πεζοδρομιο.εκτος απο νομιμο ειναι και υποχρεωτικο.και μαλιστα οπως γραφει χαρακτηριστικα :υποχρεούνται να θέτουν αυτά όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος. επομενως ο τυπακος με τη μηχανη χαρη στον οποιο ανοιχτηκε το θεμα, δε μου ακουγεται και πολυ νομιμος. και επισης μου γενναται μια απορια.. γιατι σπανια βλεπουμε μηχανες παρκαρισμενες παραλληλα στο πεζοδρομιο,οπως δλδ τα αυτοκινητα? ξεκαθαριζω οτι δεν ειμαι κατοχος οχηματος κοινως με το πεζω το 2 ειμαι μια ζωη... Εννοείς τον Critter ? αστον αυτόν... Al Kapone και βάλε... Για τις μηχανές το είπα, για να διευκολύνονται οι γιωταχήδες, (καλά, γιατι δεν το πιστεύεις?!)
theos-7- Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 aigeas προσπερνω καταρχην τις οποιες ... γραφεις και θα σε ρωτησω κατι επι του θεματος. εσυ δλδ παρκαρεις καθετα στο πεζοδρομιο το δικυκλο σου και παρανομεις για να εξυπηρετεις(που δε γουσταρεις κιολας να το κανεις) τους αμαξακηδες ή παρκάρεις ετσι παρανομα,απλα για να μην ψαχνεις κιεσυ μιση ωρα να παρκαρεις (νομιμα) οπως οι αμαξακηδες? γιατι πχ για να παρκαρεις στο κεντρο μιας πολης μια μηχανη,παραλληλα στο πεζοδρομιο θα ψαχνεις οση ωρα ψαχνει και ενας με smart,κανα μισαωρακι στο νερο το κοβω... naftis για τον critter πιστευω οτι εχει 1000 δικια,αφου ο ιδιοκτητης της μηχανης ειναι παρανομος..αν δλδ μια μερα τυχει και φυγουν ολα τα αμαξια πουχουν παρκαρει στο συγκεκριμενο πεζοδρομιο,θα μεινει μια μηχανη στη μεση του δρομου ουσιαστικα...
KWSN_Men Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Κάντε ενα κόπο να απαντήσετε και σε αυτό που ειπε: Για ποιό λόγο τα λεωφορεία αργούν; α) οι οδηγοί είναι τρελοί β) τους λείπουν άλογα γ) τους καθυστερούν τα χιλιάδες αυτοκίνητα τα οποία 99% έχουν επιβάτη μόνο τον οδηγό Cmon, Cmon, ουαν χαντρεντ ντολλαρς... 1. Κίνηση. Πολλή και κυρίως μη προβλέψιμη. Περνάς από έναν δρόμο μια χαρά και μετά από δέκα λεπτά έχει πήξει. 2. Όποιος γουστάρει κλείνει για να κάνει έργα, πορεία, καθυστική διαμαρτυρία. 3. Όποιος γουστάρει παρκάρει όπου γουστάρει. Δεν έχω δει ποτέ να πέρνει αυτόκίνητο, μόνο υπομονή και κορνάρισμα. 3. Τα δρομολόγια δεν τηρούνται επακριβώς. 4. Ο οδηγός όταν δεν έχει κόσμο δε σταματάει , με συνέπεια να προλαβαίνει τον προηγούμενο που σταμάτησε. Έτσι έχουμε το φαινόμενο να περιμένεις κάτι ώρες και μετά να έρχονται ζευγαράκια. Μπορώ να σου βρω ένα σωρό άλλους λόγους. Το θέμα είναι άλλο. Σε σχέση με τον πληθυσμό της πόλης, ο αριθμός αυτοκινήτων είναι παράλογος ή μήπως όχι; Κατά τα άλλα, ελπίζω να μη συμφωνείς με το σκεπτικό του αλλά και το ύφος του.
N1ghtW0lf Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Και βέβαια διαβάζω αυτά που γράφονται, από όλους όμως, όχι μόνο τα δικά σου...Δεν τίθετε θέμα συναίσθησης, πιθανόν εννοείς σεβασμού η κοινωνικής συμπεριφοράς, αλλά δεν έχεις δίκιο... το συναίσθημα που προκαλεί προσπαθησα να το περιγράψω... ναι οκ, αυτο εννοω, σεβασμο... Τελικά πιστεύεις ότι η θέση περιμένει εσένα ? αφού οι πιθανότητες είναι περισότερες να την πάρει κάποιος άλλος...θα είσαι δηλ. εκεί την στιγμή που αυτός φεύγει? Αφού μάλιστα δέχεσε ότι είναι νόμιμος, γιατί δεν τα βάζεις με τους άλλους γιώταχίδες που είναι και αυτοί νόμιμοι ? Πιθανόν γιατί η μηχανή δεν σου γεμίζει το ματι (?)..Αν δηλ. ήταν αυτοκίνητο δικού του? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αγένεια, φαίνετε αγένεια, σκέψου πχ διάφορους επαγγελματίες που ζουν από τον χώρο μπροστά από το μαγαζί τους (πχ περιπτερα συνεργεία κλπ) Εσύ ψάχνεις απεγνωσμένα για πάρκινκ, και τα βλέπεις έτσι. Παρόμοια βλέπουμε, στιγμιαία, και αυτόν που προηγείτε, και ξαφνικά ανάβει τα αλάρμ και παρκάρει. Καλα πας καλα?Ειπα πουθενα εγω οτι η θεση αυτη πρεπει να ειναι δικη μου? Τελευταια φορα που θα κανω την ερωτηση γιατι πραγματικα βαρεθηκα να παιζω την κωλοκυθια, τοσες φορες την εκανα, ο καθενας λεει το μακρυ του... Γιατι να τυραννιεμαι εγω και αλλοι 10 που ξερω να βρουμε να παρκαρουμε οταν γυρναμε σπιτια μας απο δουλειες/διασκεδαση και καποιος αλλος να το παιζει εξυπνος επειδη εχει μηχανη και να την βαζει στη θεση του αυτοκινητου του, και μετα να την παρκαρει στο πεζοδρομιο οταν βαλει το αυτοκινητο εκει που ειχε τη μηχανη? Μπορεις να μου απαντησεις σε αυτην την ερωτηση? Οσο για τις μαλακιες του στυλ, οτι μας κανετε χαρη που παρκαρετε στα παρανομα για να μας εξυπηρετησετε καλυτερα να λειπουν...παρκαρετε στο πεζοδρομιο γιατι εχετε λιγοτερες πιθανοτητες, ειτε να σας τις τρακαρουν καποιοι ηλιθιοι που δεν ξερουν να παρκαρουν, ειτε να σας τις ξυσουν, ειτε επειδη ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο... Και δεν παρανομειτε μονο παρκαροντας τες πανω στα πεζοδρομια, παρανομειτε, οταν μπενετε σε μονοδρομο αναποδα, παρανομειτε επισης, οταν καβαλατε πεζοδρομια σαν να ειναι δρομοι γιατι δεν χωρατε να περασετε απο το δρομο, παρανομειτε επισης οταν προσπερνατε απο δεξια και χωνεστε κατευθειαν απο τον προπορευομενο σας μπροστα του, παρανομειτε επισης οταν στο φαναρι κανετε edo για να δειξετε μουρη, ειτε οταν κανετε σουζα, οπως και παρανομοι ειστε οταν αλλαζετε λωριδα η στριβετε χωρις φλας. ΥΓ. Και επαναλαμβανω για τελευταια φορα, οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τους μοτοσυκλετιστες. Οσο παρανομα ειναι αυτα που ανεφερα για τους μηχανοβιους, μπορω να αναφερω εννοειται αλλα τοσα για τους οδηγους αυτοκινητων. Δεν σημαινει οτι οι μεν ειναι καλυτεροι απο τους δε...Η παιδεια λειπει και στους 2...για να αντιλαμβανονται καποια πραγματα με συνεση και λογικη.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Για να μη λέμε πολλά και ανώφελα, ακριβώς έτσι όπως γράφει ο naftis έχει η κατάσταση. Το ότι παρανομούμε μερικές φορές βάζοντας τις μηχανές έτσι όπως έχετε μάθει, για να σας εξυπηρετήσουμε, δεν συμαίνει επ' ουδενί ότι είναι κάποιο κεκτημένο σας δικαίωμα, ούτε βέβαια έχουμε κάνει κάποια άτυπη συμφωνία ότι σας χρωστάμε οτιδήποτε. Αλλά είναι αυτό που λέει η παροιμία "δώσε θάρρος του χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι", η απαίτηση δηλαδή να σέβεσαι δήθεν τον συνάνθρωπό σου φυσικά με το ζόρι, ο οποίος υποκριτής συνάνθρωπός σου δεν σέβεται ούτε τους πεθαμένους. Κάτι κλωτσές που θέλετε. Αν υπήρχε μία στο εκατομμύριο να έκανα την ζωή εύκολη κάποιου αύριο, τώρα με την... ατράνταχτη επιχειρηματολογία σας θα φροντίσω να είμαι 100% νόμιμος. Παρκάροντας όπως προβλέπεται. Ακόμα περιμένω απάντηση για το αν έχεις παπάκι ή μεγάλη μηχανή για να σε βλέπει ο γείτονας. Edit: Και μια ερώτηση προς όλους τους δικυκλιστές. Έστω ότι έχω μια θέση parking και δύο αυτοκίνητα. Προφανώς το ένα θα πρέπει να το παρκάρρω κάπου έξω. Πώς σας φαίνεται αν όταν πέρνω το ένα, βγάζω το άλλο από το parking και κρατάω την έξω θέση μέχρι να γυρίσει το δεύτερο αυτοκίνητο;
S2Katana Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 2696, ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ 2. Μιά μοτοσυκλετα επιβάλεται από τον νόμο να παρκάρει κάθετα στο πεζοδρόμιο, άρα σε μια θέση αυτοκινήτου. Αν οντως εννοεις αυτο που εχεις γραψει, το ιδιο λεμε! Το σχολιο για τα ζωα που κατοικουν σε διαμερισματα, τα λεει ολα... Τωρα για τα υπολοιπα, το τοπικ εχει γινει αυτοκινητιστες vs μοτοσυκλετιστες και η συζητηση δεν εχει κανενα απολυτως νοημα.Τα λεμε που τα λεμε στο δρομο αλλωστε, γιατι να τα γραφουμε κιολας...:twisted:
naftis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ναι οκ, αυτο εννοω, σεβασμο... Καλα πας καλα?Ειπα πουθενα εγω οτι η θεση αυτη πρεπει να ειναι δικη μου? Τελευταια φορα που θα κανω την ερωτηση γιατι πραγματικα βαρεθηκα να παιζω την κωλοκυθια, τοσες φορες την εκανα, ο καθενας λεει το μακρυ του... Γιατι να τυραννιεμαι εγω και αλλοι 10 που ξερω να βρουμε να παρκαρουμε οταν γυρναμε σπιτια μας απο δουλειες/διασκεδαση και καποιος αλλος να το παιζει εξυπνος επειδη εχει μηχανη και να την βαζει στη θεση του αυτοκινητου του, και μετα να την παρκαρει στο πεζοδρομιο οταν βαλει το αυτοκινητο εκει που ειχε τη μηχανη? Μπορεις να μου απαντησεις σε αυτην την ερωτηση? Οσο για τις μαλακιες του στυλ, οτι μας κανετε χαρη που παρκαρετε στα παρανομα για να μας εξυπηρετησετε καλυτερα να λειπουν...παρκαρετε στο πεζοδρομιο γιατι εχετε λιγοτερες πιθανοτητες, ειτε να σας τις τρακαρουν καποιοι ηλιθιοι που δεν ξερουν να παρκαρουν, ειτε να σας τις ξυσουν, ειτε επειδη ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο... Και δεν παρανομειτε μονο παρκαροντας τες πανω στα πεζοδρομια, παρανομειτε, οταν μπενετε σε μονοδρομο αναποδα, παρανομειτε επισης, οταν καβαλατε πεζοδρομια σαν να ειναι δρομοι γιατι δεν χωρατε να περασετε απο το δρομο, παρανομειτε επισης οταν προσπερνατε απο δεξια και χωνεστε κατευθειαν απο τον προπορευομενο σας μπροστα του, παρανομειτε επισης οταν στο φαναρι κανετε edo για να δειξετε μουρη, ειτε οταν κανετε σουζα, οπως και παρανομοι ειστε οταν αλλαζετε λωριδα η στριβετε χωρις φλας. ΥΓ. Και επαναλαμβανω για τελευταια φορα, οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τους μοτοσυκλετιστες. Οσο παρανομα ειναι αυτα που ανεφερα για τους μηχανοβιους, μπορω να αναφερω εννοειται αλλα τοσα για τους οδηγους αυτοκινητων. Δεν σημαινει οτι οι μεν ειναι καλυτεροι απο τους δε...Η παιδεια λειπει και στους 2...για να αντιλαμβανονται καποια πραγματα με συνεση και λογικη. Αναρωτιέμαι αν μιλάω με τον εκπρόσωπο 10 τυρανισμένων η με έναν από τους τυρανισμένους!!! Δηλ με το 1/10 της συνολικής τυρανίας... Και εγώ νόμιζα ότι στην Αθηνα οι τυρανισμένοι με το παρκαρισμα είναι χιλιάδες...!!! Ο τύπος κάνει ένα κολπάκι, όπως κάνουνε χιλιάδες για να επιβιώσουμε, ο ταξιτζής με την διπλή μίσθωση, ο μηχανόβιος στο πεζοδρόμιο, κλπ μην το παίρνεις κατάκαρδα... πάρε μεταχειρισμένο παπάκι μεγαλύτερο από 50 κυβικά !!! Τώρα ξέρεις τι θα κάνεις !!! Αυτό και αν είναι κόλπο !!!
naftis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Αν οντως εννοεις αυτο που εχεις γραψει, το ιδιο λεμε! Το σχολιο για τα ζωα που κατοικουν σε διαμερισματα, τα λεει ολα... Τωρα για τα υπολοιπα, το τοπικ εχει γινει αυτοκινητιστες vs μοτοσυκλετιστες και η συζητηση δεν εχει κανενα απολυτως νοημα.Τα λεμε που τα λεμε στο δρομο αλλωστε, γιατι να τα γραφουμε κιολας...:twisted: ΧΑ !!! λάθος έγραψα μην παίρνεις αέρα, ευχαριστώ για την διόρθωση. δηλ το σωστό είναι ότι η μηχανή πρέπει να παρκάρει παράλληλα με το πεζοδρόμιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 aigeas προσπερνω καταρχην τις οποιες ... γραφεις και θα σε ρωτησω κατι επι του θεματος. εσυ δλδ παρκαρεις καθετα στο πεζοδρομιο το δικυκλο σου και παρανομεις για να εξυπηρετεις(που δε γουσταρεις κιολας να το κανεις) τους αμαξακηδες ή παρκάρεις ετσι παρανομα,απλα για να μην ψαχνεις κιεσυ μιση ωρα να παρκαρεις (νομιμα) οπως οι αμαξακηδες? γιατι πχ για να παρκαρεις στο κεντρο μιας πολης μια μηχανη,παραλληλα στο πεζοδρομιο θα ψαχνεις οση ωρα ψαχνει και ενας με smart,κανα μισαωρακι στο νερο το κοβω...naftis για τον critter πιστευω οτι εχει 1000 δικια,αφου ο ιδιοκτητης της μηχανης ειναι παρανομος..αν δλδ μια μερα τυχει και φυγουν ολα τα αμαξια πουχουν παρκαρει στο συγκεκριμενο πεζοδρομιο,θα μεινει μια μηχανη στη μεση του δρομου ουσιαστικα... Όχι ακριβώς φιλαράκι. Για τους μοτοσυκλετιστές άνοιξε το θέμα, και όχι για εμένα προσωπικά. Αναφέρομαι γενικά στους δικυκλιστές και όχι σε εμένα, που έτσι κι αλλιώς θα διαφυλάξω την περιουσία μου όσο καλύτερα μπορώ. Δεν τίθεται θέμα να κάτσω να ψάχνω, την βάζω την μηχανή όπως να 'ναι στην ανάγκη. Όχι όμως πως θα δω κανονική θέση για πάρκινγκ και δεν θα το εκμεταλλευτώ, άλλος βέβαια μπορεί να μην το σκέφτεται έτσι. Αλλά να μου πούνε ότι είμαι και αγενής γι' αυτό, ε τότε σίγουρα είναι γεγονός που σηκώνει γέλια. Η θέση πάρκινγκ που βάζω την μηχανή, είναι η δική μου θέση πάρκινγκ. Δε νομίζω να τίθεται κανένα ζήτημα επάνω σ' αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ακόμα περιμένω απάντηση για το αν έχεις παπάκι ή μεγάλη μηχανή για να σε βλέπει ο γείτονας. Edit: Και μια ερώτηση προς όλους τους δικυκλιστές. Έστω ότι έχω μια θέση parking και δύο αυτοκίνητα. Προφανώς το ένα θα πρέπει να το παρκάρρω κάπου έξω. Πώς σας φαίνεται αν όταν πέρνω το ένα, βγάζω το άλλο από το parking και κρατάω την έξω θέση μέχρι να γυρίσει το δεύτερο αυτοκίνητο; Μεγάλε μου, αν περιμένεις απάντηση τότε μάλλον η ακριβής απάντηση είμαι πως φρόντισα να μην έχω γείτονες, στην κυριολεξία. Αν ήθελα να έβλεπαν κάτι, το τζιπ ή άλλο όχημα, θα έκανα τσάρκες στο κέντρο με αυτά όπως το συνηθίζετε άλλωστε. Αλλά στο κέντρο συνήθως κυκλοφορώ με παπάκι, ασχέτως αν έχω λεφτά για στόλο από τζιπ. Τα κόμπλεξ αυτά τα έχουν συνήθως αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και με ένα αυτοκίνητο νομίζουν ότι αγόρασαν το φεγγάρι. Και όχι με τζιπ των 5000 κυβικών, αλλά με αστεία οχήματα, διότι η φτώχεια είναι καταραμένη. Εdit: Γιατί πιστεύεις πως αφορά τους άλλους το τι θα κάνεις εσύ με τα αυτοκίνητά σου; Βάλτα όπου νομίζεις.
N1ghtW0lf Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ρε Aigeas το θεμα δεν ειναι πως παρκαρεις την μηχανη σου, αλλα αν την χρησιμοποιεις για να καλυψεις ενα κενο που χωραει αμαξι, και εν προκειμενη περιπτωση το δικο σου αμαξι... naftis, δεν ειπα οτι ειμαι ο μοναδικος τυρανισμενος εγω, χιλιαδες ειναι και για αυτον ακριβως τον λογο, οταν παρκαρω το αμαξι μου το παρκαρω με τροπο ωστε να μην υπαρχει κενο και να χωραει και αλλος επειδη σκεφτομαι και τους υπολοιπους που ψαχνουν να παρκαρουν. Ο αλλος κανει κολπακια οπως λες, σορρυ αλλα εγω θα τα αποκαλεσω εξυπναδες...Ελλειψη νουμοσυνης και σεβασμου ειναι αυτο το πραγμα.
theos-7- Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 aigeas δε διαφωνω εντελως ετσι οπως το θετεις.καλα θα κανεις να παρκαρεις οριζοντια και νομιμοτατα τη μηχανη σου,αλλα παντα ομως.. οχι δλδ οταν δε βρισκεις να τη βαζεις οπως ναναι (παρανομα)..
naftis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ρε Aigeas το θεμα δεν ειναι πως παρκαρεις την μηχανη σου, αλλα αν την χρησιμοποιεις για να καλυψεις ενα κενο που χωραει αμαξι, και εν προκειμενη περιπτωση το δικο σου αμαξι... naftis, δεν ειπα οτι ειμαι ο μοναδικος τυρανισμενος εγω, χιλιαδες ειναι και για αυτον ακριβως τον λογο, οταν παρκαρω το αμαξι μου το παρκαρω με τροπο ωστε να μην υπαρχει κενο και να χωραει και αλλος επειδη σκεφτομαι και τους υπολοιπους που ψαχνουν να παρκαρουν. Ο αλλος κανει κολπακια οπως λες, σορρυ αλλα εγω θα τα αποκαλεσω εξυπναδες...Ελλειψη νουμοσυνης και σεβασμου ειναι αυτο το πραγμα. Έλλειψη νοημοσύνης? αποκλείεται, μεσο όρο έχει σίγουρα!!! σεβασμού γιατι? παπούλης είσαι?!? Πες το όπως θες, παπάκι θα πάρεις?
bandit4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Και δεν παρανομειτε μονο παρκαροντας τες πανω στα πεζοδρομια, παρανομειτε, οταν μπενετε σε μονοδρομο αναποδα, παρανομειτε επισης, οταν καβαλατε πεζοδρομια σαν να ειναι δρομοι γιατι δεν χωρατε να περασετε απο το δρομο, παρανομειτε επισης οταν προσπερνατε απο δεξια και χωνεστε κατευθειαν απο τον προπορευομενο σας μπροστα του, παρανομειτε επισης οταν στο φαναρι κανετε edo για να δειξετε μουρη, ειτε οταν κανετε σουζα, οπως και παρανομοι ειστε οταν αλλαζετε λωριδα η στριβετε χωρις φλας. ΥΓ. Και επαναλαμβανω για τελευταια φορα, οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τους μοτοσυκλετιστες. Οσο παρανομα ειναι αυτα που ανεφερα για τους μηχανοβιους, μπορω να αναφερω εννοειται αλλα τοσα για τους οδηγους αυτοκινητων. Θα το πω αλλη μια φορα...μονο οσοι οδηγουν ΚΑΙ αυτοκινητο ΚΑΙ μηχανη μπορουν να καταλαβουν τη νοοτροπια του μοτοσυκλετιστη και τη συμπεριφορα του στο δρομο.αυτοι ειναι σε θεση να ξερουν το πως θα αντιδρασει ή τι συμπεριφορα θα εχει το αμαξι ή η μηχανη που βρισκεται μπροστα,πισω διπλα τους!!!δεν το παιζω καποιος επειδη καβαλαω και καρο και μοτοσακο...ετσι ειναι!!!Ειδικα με τη μηχανη μαθαινεις να ψυχολογεις το τι ειναι ικανος να κανει ο αλλος οδηγος... Να καταθεσω και την εμπειρια μου?(θελω να τα πω) 1)Αμαξι ή μηχανακι(χρεπι ή παλια βεσπα)συνηθως: δραστης,παππους ανω των 70 ή ελληναρας με μουστακι και απλανες βλεμα 2)Αμαξι στη μεση του δρομου πολυ συχνα σε διαγωνια θεση ενω ολα τα υπολοιπα κανονικα σε παραταξη: δραστης,φοιτητρια που μολις πηρε αμαξι και δεν εχει αποφασισει ποια λωριδα να ακολουθησει(αν βρει 5 δυτερολεπτα προλαβαινει να χτενιστει κιολας) 3)αμαξι που κινειται συνεχως πανω στη διαχωριστικη: δραστης, γιαπης καλοντυμενος με το κινητο στο αυτι 4)φτυσια ή σταχτη στα ματια μου(αν τυχον εχω ανοιχτη τη ζελατινα): δραστης, ο οποιοσδηποτε ελληναρας ανεξαρτητου ηλιακιας Το πιο ωραια παντως το εζησα σημερα οταν γυρνωντας απο κεντρο και περνωντας διπλα απο ενα αμαξι με ανοιχτο τζαμι ξεπροβαλε ενας σκυλαρος(μεγαλος πραγματικα)... Το ξερω οτι αυτα που γραφω ειναι λιγο OFF-TOPIC αλλα θιξατε τις παρανομιες. Τελος να αναφερω οτι αυτες οι παρανομιες που αναφερονται στην παραθεση οπως καβαλημα πεζοδρομιου,edo ή σουζα δεν ελοχευουν κινδυνους για την ζωη των οδηγων αυτοκινητου ενω σε αντιθετη περιπτωση ο κινδυνος για την ζωη ενος μηχανοβιου απο ενα αμαξι που διαπραττει παρανομια ειναι μεγαλυτερος...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ρε Aigeas το θεμα δεν ειναι πως παρκαρεις την μηχανη σου, αλλα αν την χρησιμοποιεις για να καλυψεις ενα κενο που χωραει αμαξι, και εν προκειμενη περιπτωση το δικο σου αμαξι... Kαι γω δεν διαφωνώ καθόλου πως είναι αλητεία όταν γίνεται σκοπίμως. Τι ακριβώς θα κάνετε όμως; Ανακρίσεις; Ποιός προσπαθέι να διαφυλάξει την περιουσία του και ποιός καβατζάρει θέσεις πάρκινγκ; Από μόνο του το ζήτημα είναι γελοίο. Απλώς δεχθείτε την πραγματικότητα: το πραγματικό πρόβλημά σας είναι ότι δεν χωράνε άλλα αυτοκίνητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.