Προς το περιεχόμενο

Ίσα ρε μάγκα!

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εντάξει η αλήθεια είναι πως διαφωνώ κι εγώ με τις απόψεις του Αιγέα, αλλά ρε παιδια κι εσείς (Αντρέας + κριτερ) πολύ λαικίστικα επιχειρήματα και υπερβολές ρε γαμώτο! Σα να ακούω πολιτικούς ή παρουσιαστές ειδήσεων! Δεν είναι δα και δικό του σφάλμα που έχει η Αθήνα πρόβλημα παρκινγκ. Ενιγουει, φιλικά πάντα.

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gus , αν αντί να προσπαθήσεις να μειώσεις τα προβλήματα που το κράτος σου προκαλεί στους συν-πολιτες σου,τα αυξάνεις, δεν είναι λαικισμός,αλλά βλακεία. φυσικά και ειναι δικο του πρόβλημα,δικό μου πρόβλημα, ολωνών τέλος πάντων! απλά σταματάω εδώ να μιλάω,γιατί θα αρχίσω να χαρακτηρίζω,και δε θέλω...

ΥΓ:απλά έκανα λαθος που έμπλεξα σε αυτό το διάλογο εξαρχής,δεν περίμενα όμως τέτοιες απόψεις...

Δημοσ.

Οι κατακριτέοι απο εδω μέσα κατα τη γνώμη μου, δεν είναι μόνο ο Αιγέας, που στην τελική μπορεί να έχει κάκιστη νοοτροπία (παρεπιπτόντως, εγω προσωπικά πιστεύω απο αντίδραση τα έγραφε αυτά κι όχι επειδή τα εννοεί, κρίνοντας τον κι απο άλλα ποστ) αλλα δεν κάνει κάτι παράνομο, αλλά όλοι εκείνοι οι δικαστές του Αρείου Πάγου, που διηγούνται για το πως θα έσπαγαν φανάρια αυτοκινήτων αν έβρισκαν τη μηχανή τους μετακινημένη ή πως αν έβλεπαν γρατζουνιές θα δίπλωναν την μηχανή γύρω απο μια κολώνα ή θα την έκοβαν στα 2 αλα Κουταλιανός! Λες και δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι άλλο.

Δημοσ.
Οι κατακριτέοι απο εδω μέσα κατα τη γνώμη μου, δεν είναι μόνο ο Αιγέας, που στην τελική μπορεί να έχει κάκιστη νοοτροπία (παρεπιπτόντως, εγω προσωπικά πιστεύω απο αντίδραση τα έγραφε αυτά κι όχι επειδή τα εννοεί, κρίνοντας τον κι απο άλλα ποστ) αλλα δεν κάνει κάτι παράνομο, αλλά όλοι εκείνοι οι δικαστές του Αρείου Πάγου, που διηγούνται για το πως θα έσπαγαν φανάρια αυτοκινήτων αν έβρισκαν τη μηχανή τους μετακινημένη ή πως αν έβλεπαν γρατζουνιές θα δίπλωναν την μηχανή γύρω απο μια κολώνα ή θα την έκοβαν στα 2 αλα Κουταλιανός! Λες και δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι άλλο.

καλα ειναι μεχρι να τους πιασει αυτος που εχει την μηχανη και να τους κανει ασηκωτους. επειδη το λενε δεν σημαινει οτι θα το κανουν κιολας.

Δημοσ.
καλα ειναι μεχρι να τους πιασει αυτος που εχει την μηχανη και να τους κανει ασηκωτους. επειδη το λενε δεν σημαινει οτι θα το κανουν κιολας.

Ή αυτός που έχει το αμάξι στην αντίστοιχη περίπτωση.

Δημοσ.
Ή αυτός που έχει το αμάξι στην αντίστοιχη περίπτωση.

ε ναι γιατι εδω πιανονται οι περισοτεροι τοσο πολυ απο τις λεξεις που μπορει να κατηγορηθω οτι παιρνω το μερος καποιου ενω το ξαναλεω το τοπικ δεν αφορα αυτο.

Δημοσ.
Τα λεωφορεία θα ερχόντουσαν στην ώρα τους antrea, αν δεν κυκλοφορούσατε -ορδές- ένας σε κάθε αμαξάκι. Ο μαζοχισμός σας εκδηλώνεται σε ακραίο βαθμό μαζί με τα κατάλοιπα του κόμπλεξ του χωριού (είδες τι ωραίο αμάξι που έχω; )

Άρα φαντάζομαι εσύ έχεις παπάκι ή σκουτεράκι και όχι μια ακριβή μηχανή του στυλ ''κοιτάξτε τι ωραία μηχανή που έχω''. Σωστά;

Δημοσ.
Άρα φαντάζομαι εσύ έχεις παπάκι ή σκουτεράκι και όχι μια ακριβή μηχανή του στυλ ''κοιτάξτε τι ωραία μηχανή που έχω''. Σωστά;

Κάντε ενα κόπο να απαντήσετε και σε αυτό που ειπε:

Για ποιό λόγο τα λεωφορεία αργούν;

α) οι οδηγοί είναι τρελοί

β) τους λείπουν άλογα

γ) τους καθυστερούν τα χιλιάδες αυτοκίνητα τα οποία 99% έχουν επιβάτη μόνο τον οδηγό

Cmon, Cmon, ουαν χαντρεντ ντολλαρς...

Δημοσ.

Γιατι ειναι δημοσια υπηρεσια (ή τουλαχιστον λειτουργουν ετσι)/

Το λεωφορειο που περνα απο τη Πετρουπολη ποτε δε περασε φιξ ωρα και ποτε δεν εχουμε κινηση να δικαιολογησει 30 λεπτα καθυστερηση.

Δημοσ.

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 2696, ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Όχημα μηχανοκίνητο: Το αυτοπροωθούμενο οδικό όχημα, πλην των μοτοποδηλάτων.

Μοτοσικλέτα: Το δίτροχο μηχανοκίνητο όχημα με ή χωρίς κάνιστρο, του οποίου είτε η μέγιστη εκ κατασκευής ταχύτητα είναι μεγαλύτερη των 45 χλμ/ώρα είτε εάν είναι εξοπλισμένο με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ο κυλινδρισμός του κινητήρα είναι μεγαλύτερος των 50 κυβικών εκατοστών.

Μέσα στις κατοικημένες περιοχές, σε θέσεις όπου επιτρέπεται η στάση ή η στάθμευση οι οδηγοί οχημάτων ή ζώων υποχρεούνται να θέτουν αυτά όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος. Στους μονόδρομους επιτρέπεται η στάση ή η στάθμευση και στην αριστερή πλευρά. Αν δεν υπάρχει πεζοδρόμιο ....

Ζώα: Τα κατοικίδια και σταυλοδίαιτα ζώα.

Άρθρο 34 παρ.6, Τα οχήματα που βρίσκονται σε στάση ή στάθμευση επιβάλλεται να τοποθετούνται παράλληλα με την οριογραμμή του οδοστρώματος, εκτός αν ορίζεται με σήμανση διαφορετικά.

Aπαγoρεύεται η κατάληψη με oπoιoδήπoτε μέσo και για oπoιoνδήπoτε λόγo μέρoυς ή oλόκληρoυ τoυ oδoστρώματoς των εθνικών, επαρxιακών, και δημoτικών ή κoινoτικών oδών δια των oπoίων διεξάγεται η κυκλoφoρία μηxανoκίνητων και μη oxημάτων.

Άρθρο 48 παρ. 1. Η προσωρινή ή διαρκής κατάληψη τμήματος του οδοστρώματος με εγκαταστάσεις ή εμπόδια απαγορεύεται, ιδιαίτερα αν με αυτά παρεμποδίζεται η κυκλοφορία, η επιτρεπόμενη στάση ή στάθμευση οχημάτων ή περιορίζεται η ορατότητα αυτών που χρησιμοποιούν τις οδούς.

Μετά την παράθεση των παραπάνω ορισμών, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρα κάποια θέματα,

1. Ένα παπάκι μπορεί να θεωρείτε μηχανή (μοτοσυκλέτα) αν καλύπτονατι οι συνθήκες που περιγράφονται, και φυσικά αν μπορεί να κυκλοφορεί αυτοδύναμα, δεν είναι δηλ. ο σκελετός!

2. Μιά μοτοσυκλετα επιβάλετε από τον νόμο να παρκάρει παράλληλα στο πεζοδρόμιο, άρα σε μια θέση αυτοκινήτου. Αν παρκάρει πλάγια ή στο πεζοδρόμιο το κάνει για χάρη των αυτοκινητιστών (!)

3. Κατάληψη οδοστρώματος (με καρέκλες, γλάστρες, πεθερές κλπ) απαγορεύετε ρητά. Το παρκάρισμα και η απελευθέρωση της θέσης κατά βούληση δεν απαγορεύετε. Κατά την γνώμη μου είναι θέμα πρόκλησης απλής ζήλιας(?), (τον @ούστη πάντα βρίσκει θέση...). Αρα ο τύπος της φωτογραφίας με την βάρκα και την μηχανή είναι νόμιμος. (@ούστης δεν ξέρω...). Νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχολήτε κάποιος με αυτές τις περιπτώσεις,.

4. Ζώα υπάρχουν εκτός από τους στάβλους και στις κατοικίες !!!

Θάθελα όμως να αναφερθώ και στα εξής post:

Critter post no 1, bchris no 5, S2Katana no 8. Οι συμπεριφερές που περιγράφετε είναι τελείως παράνομες και ανήθικες. Δεν μπορείς να μετακινήσεις την ξένη μηχανή, αφόσον παρκάρει νόμιμα, και φυσικά δεν μπορείς να την πετάς κάτω όταν θα έχεις παλιό αυτοκίνητο...

Η σχέση ενός μηχανόβιου με την μηχανή του είναι συνήθως συναισθηματική. Απόδειξη είναι ότι, γενικα, δεν πωλούνται μηχανές με leasing. (μακροχρόνια ενοικίαση)

Η σκηνή να δεις την μηχανή σου, μικρή-μεγάλη δεν έχει σημασία, πεσμένη κάτω είναι φοβερά απογοητευτική, εξοργιστική, και άλλα σχετικά ...Ειναι πολύ χειρότερο συναίσθημα από μια γρατσουνιά σε αυτοκίνητο.. ή ένα κτύπημα του καθρέπτη με το τιμόνι, (αυτό σημαίνει και δυνατό πόνο στο χέρι του μοτοσυκλετιστή).

Αυτά.

Δημοσ.

δεν διαβαζεις προσεχτικα αυτα που γραφουμε ομως...

εγω δεν ειπα οτι παρκαρει ο τυπος με την μηχανη παρανομα, ειπα παρκαρει νομιμα την μηχανη του...

το θεμα δεν ειναι αν ειναι νομιμος/παρανομος...ειναι θεμα συναισθησης προς τους υπολοιπους που μενουν γυρω σου...

οπως εχω ξαναπει, εγω μαλακας ειμαι να ψαχνω 50 λεπτα να παρκαρω επειδη δεν εχω μια μηχανη να βαλω για να κραταω παρκινγκ ετοιμο (ειδικα απο την στιγμη που ειναι και νομιμο να παρκαρεις μηχανη με αυτον τον τροπο) ????

Δημοσ.

αφου διάβασα αυτά που γράφει ο ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 2696, ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και την επεξηγηση του naftis, αν καταλαβα σωστα ειναι νομιμο να παρκαρουν οι μηχανες παραλληλα στο πεζοδρομιο.εκτος απο νομιμο ειναι και υποχρεωτικο.και μαλιστα οπως γραφει χαρακτηριστικα :υποχρεούνται να θέτουν αυτά όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος. επομενως ο τυπακος με τη μηχανη χαρη στον οποιο ανοιχτηκε το θεμα, δε μου ακουγεται και πολυ νομιμος. και επισης μου γενναται μια απορια.. γιατι σπανια βλεπουμε μηχανες παρκαρισμενες παραλληλα στο πεζοδρομιο,οπως δλδ τα αυτοκινητα?

ξεκαθαριζω οτι δεν ειμαι κατοχος οχηματος κοινως με το πεζω το 2 ειμαι μια ζωη...

Δημοσ.

Για να μη λέμε πολλά και ανώφελα, ακριβώς έτσι όπως γράφει ο naftis έχει η κατάσταση.

Το ότι παρανομούμε μερικές φορές βάζοντας τις μηχανές έτσι όπως έχετε μάθει, για να σας εξυπηρετήσουμε, δεν συμαίνει επ' ουδενί ότι είναι κάποιο κεκτημένο σας δικαίωμα, ούτε βέβαια έχουμε κάνει κάποια άτυπη συμφωνία ότι σας χρωστάμε οτιδήποτε. Αλλά είναι αυτό που λέει η παροιμία "δώσε θάρρος του χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι", η απαίτηση δηλαδή να σέβεσαι δήθεν τον συνάνθρωπό σου φυσικά με το ζόρι, ο οποίος υποκριτής συνάνθρωπός σου δεν σέβεται ούτε τους πεθαμένους. Κάτι κλωτσές που θέλετε. Αν υπήρχε μία στο εκατομμύριο να έκανα την ζωή εύκολη κάποιου αύριο, τώρα με την... ατράνταχτη επιχειρηματολογία σας θα φροντίσω να είμαι 100% νόμιμος. Παρκάροντας όπως προβλέπεται.

Δημοσ.
δεν διαβαζεις προσεχτικα αυτα που γραφουμε ομως...

εγω δεν ειπα οτι παρκαρει ο τυπος με την μηχανη παρανομα, ειπα παρκαρει νομιμα την μηχανη του...

το θεμα δεν ειναι αν ειναι νομιμος/παρανομος...ειναι θεμα συναισθησης προς τους υπολοιπους που μενουν γυρω σου...

οπως εχω ξαναπει, εγω μαλακας ειμαι να ψαχνω 50 λεπτα να παρκαρω επειδη δεν εχω μια μηχανη να βαλω για να κραταω παρκινγκ ετοιμο (ειδικα απο την στιγμη που ειναι και νομιμο να παρκαρεις μηχανη με αυτον τον τροπο) ????

Και βέβαια διαβάζω αυτά που γράφονται, από όλους όμως, όχι μόνο τα δικά σου...

Δεν τίθετε θέμα συναίσθησης, πιθανόν εννοείς σεβασμού η κοινωνικής συμπεριφοράς, αλλά δεν έχεις δίκιο... το συναίσθημα που προκαλεί προσπαθησα να το περιγράψω...

Τελικά πιστεύεις ότι η θέση περιμένει εσένα ? αφού οι πιθανότητες είναι περισότερες να την πάρει κάποιος άλλος...θα είσαι δηλ. εκεί την στιγμή που αυτός φεύγει? Αφού μάλιστα δέχεσε ότι είναι νόμιμος, γιατί δεν τα βάζεις με τους άλλους γιώταχίδες που είναι και αυτοί νόμιμοι ? Πιθανόν γιατί η μηχανή δεν σου γεμίζει το ματι (?)..Αν δηλ. ήταν αυτοκίνητο δικού του? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αγένεια, φαίνετε αγένεια, σκέψου πχ διάφορους επαγγελματίες που ζουν από τον χώρο μπροστά από το μαγαζί τους (πχ περιπτερα συνεργεία κλπ)

Εσύ ψάχνεις απεγνωσμένα για πάρκινκ, και τα βλέπεις έτσι. Παρόμοια βλέπουμε, στιγμιαία, και αυτόν που προηγείτε, και ξαφνικά ανάβει τα αλάρμ και παρκάρει στην θέση που την έχουμε δει και εμείς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...