Προς το περιεχόμενο

Ίσα ρε μάγκα!

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια, τι μοδα εχει γινει αυτο με τα παρκαρισμενα μηχανακια αλα αυτοκινητο?

Παει ο εξυπνος ο Έλληνας και παρκαρει το μηχανακι του λες και ειναι αυτοκινητο ωστε να βρει θεση παρκινγκ μολις γυρισει με το αμαξι. Αχαχαχαχα!!!!

Μα καλα, τι νομιζετε οτι ειμαστε οσοι το κανετε? Οι μαλακες που κανουμε 10 γυρους την περιοχη για να βρουμε και εσεις το εχετε καπαρωμενο επειδη ειστε μαγκες? Βεβαια οι περισσοτεροι για καποιο λογο κανουν τις κοτες και δεν σας λενε τπτ, οποτε καλα να παθουν. Εγω δυστυχως δεν ειμαι ετσι!

Προσωπικα, οποιος βαζει το μηχανακι κατα αυτο τον τροπο, το μονο που καταφερνει σε σχεση με μενα ειναι να μου κραταει θεση! Δηλαδη οταν δεν βρισκω παρκινγκ με την πρωτη, μετακινω ενα μηχανακι και τσουπ, παρκαρω (βλεπετε εχουμε πολλους επιστημονες πανεξυπνους στη γειτονια).

Επισης προσφατα, ενας γειτονας εσπασε τα μουτρα σε εναν που οχι μονο κραταγε για αυτον καθε μερα παρκινγκ με χαρλει, αλλα οταν περιμενε κοσμο σπιτι, αφου παρκαρε το αμαξι του εκει που ειχε τη μηχανη, επαιρνε τη μηχανη και επιανε και αλλη μια θεση για τους φιλους του :D.

Στον ιδιο, του ειχε βαλει ο πατερας μου μια μερα τη μηχανη παραλληλα με τη δικια του για να μην μπορει να παρκαρει οταν βγαλει τη βγαλει...και ακουστε θρασος!!!!.....του αφησε σημειωμα "εδω βαζω το αυτοκινητο"...αχαχαχαχαχα...μονο για γελια ειναι...

Προχθες μετακινησαμε 3 ατομα (φιλοι μου) ενα ΧΤ660 μιας και δεν εβρισκα θεση.

Εν παση περιπτωση, η μαλακια που δερνει το μεσο Έλληνα, δεν περιγραφεται!

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολλοί φοβούνται να βάλουν την μηχανή κάθετα, διότι όταν παρκάρουν κάποιοι τα αυτοκίνητα τους η μηχανή οριζοντιώνεται...

Δημοσ.

[offtopic]Εμένα πάλι μου την δίνει άγρια στα νεύρα όταν περνάει στον δρόμο ο κάθε κ*βλομένος με το μηχανάκι του και χαλάει ο κόσμος.

Βλέπεις είναι πολύ μάγκας...ναι...είναι μάγκας γιατί ο μπαμπάς του πείρε μηχανάκι...[/offtopic]

Δημοσ.

Τι έννοείς οτι παρκάρουν το μηχανάκι, λες και είναι αυτοκίνητο ? Ποιά είναι η σωστή θέση παρκαρίσματος για μια μηχανή ? Και δεν εννοώ τις περιπτώσεις που καπαρώνουν θέσεις για αμάξια.

Δημοσ.

Οντως αυτη η φαση ειναι πολυ σπαστικη.

Και ειναι καινουργια μοδα.

Περιμενω να παλιωσει το αυτοκινητο και θα δεις τι τους επιφυλασει η μοιρα

ολων αυτων (στην περιοχη μου τουλαχιστον)

:evil:

Δημοσ.
Πολλοί φοβούνται να βάλουν την μηχανή κάθετα, διότι όταν παρκάρουν κάποιοι τα αυτοκίνητα τους η μηχανή οριζοντιώνεται...

Και πως εξηγειται οτι οσο οι θεσεις παρκινγκ μειονονται, τοσο οι εξυπνοι πληθαινουν?

Τι έννοείς οτι παρκάρουν το μηχανάκι, λες και είναι αυτοκίνητο ? Ποιά είναι η σωστή θέση παρκαρίσματος για μια μηχανή ? Και δεν εννοώ τις περιπτώσεις που καπαρώνουν θέσεις για αμάξια.

Εννοω παραλληλα στο πεζοδρομιο.

Η σωστη θεση ειναι το μηχανακι να παρκαρεται καθετα στο πεζοδρομιο για να χωρανε ολοι.

Για οσους προσπαθουν να το δικαιολογησουν, δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια. Οποιες πιθανοτητες εχει να παθει κατι το μηχανακι παραλληλα, θα το παθει και καθετα. Και στην τελικη απο τι στιγμη που εχει γινει πλεον αποδεκτο (παρολο που ειναι παρανομο) το να παρκαρουν τα μηχανακια στα πεζοδρομια, τοτε βαλτε τα εχει. Εδω στη γειτονια σε οσους τα εχουν στα πεζοδρομια, δεν τους εχει πει κανεις ποτε τπτ και ουτε εμενα προσωπικα με ενοχλουνε.

Δημοσ.

Σωστά είναι αυτά που λές, αλλά εγώ επειδή στην γειτονιά μου με έχουνε γράψει 4 φορές επειδή το αφήνω σε πεζοδρόμιο, τότε το βάζω στον δρόμο και δεν με νοιάζει για τα αμάξια. Ακούγεται εγωιστικό αλλά επειδή στην γειτονιά είναι ο ένας πάνω στον άλλον, θέλει να έχεις και λίγη ανοχή σε ορισμένα πράγματα. Βλέπεις το πεζοδρόμιο που είναι κάτω απο το σπίτι μου έιναι τεράστιο, αλλά μια ξυνή γειτόνισα θεώρησε σωστό να καλέσει αστυνομία χωρίς πραγματικά να ενοχλέι το μηχανάκι. Επίσης αν μια μηχανή έχει αρκετά μεγάλο μεταξόνιο, δεν μπορεί να παρκάρει κάθετα γιατί εξέχει απο τα αυτοκίνητα, και αν είναι και στενός ο δρόμος δεν θα μπορεί να περάσει καν ένα αμάξι.

Δημοσ.

Αυτη η ιστορια με τα μηχανακια εχει οντως παραγινει...Αν ειχα παλιο αμαξι, μπορει και να τα κοπαναγα, ''καταλαθως''...

Δημοσ.

Φίλε,είναι πράγματι εκνευριστικό αυτό το φαινόμενο.Απ'τη στιγμή όμως που η μοτοσυκλέτα δεν εμποδίζει κάποια είσοδο-έξοδο πάρκινγκ ,δεν έχεις κανένα δικαίωμα να την μετακινήσεις.

Καλύτερα στον δρόμο,έστω και παράλληλα με το πεζοδρόμιο,παρά πάνω στο πεζοδρόμιο.

Δημοσ.
Αυτη η ιστορια με τα μηχανακια εχει οντως παραγινει...Αν ειχα παλιο αμαξι, μπορει και να τα κοπαναγα, ''καταλαθως''...

Δεν φταίνει που δεν είσαι ικανος να χρησιμοποιήσεις ενα οικολογικό και οικονομικό μέσο μεταφορας (μια μηχανή δηλ.) δημιουργείς και προβλήματα σε αυτούς που το χρησιμοποιούν...

Μιά μηχανή μεγάλε δεν χωράει πάντα κάθετα στο δρόμο.

Εμένα πάντως, κάποιος σαν του λόγου σου που μου πέταξε την μηχανή "κατα λάθος" του έσπασα το φανάρι επίτηδες...

Την επόμενη το παμπρίζ...

κομπλεξάρες...

Δημοσ.

Μιά μηχανή μεγάλε δεν χωράει πάντα κάθετα στο δρόμο.

βάλτην πλαγιαστά και αν γίνεται όχι μές τη μέση μιας θέσης που χωράει φορτηγό...

και για τα πενηνταράκια που πάνε και το βάζουν κάθετα πάλι μες την μέση?

Δημοσ.
Ρε παιδια, τι μοδα εχει γινει αυτο με τα παρκαρισμενα μηχανακια αλα αυτοκινητο?

Παει ο εξυπνος ο Έλληνας και παρκαρει το μηχανακι του λες και ειναι αυτοκινητο ωστε να βρει θεση παρκινγκ μολις γυρισει με το αμαξι. Αχαχαχαχα!!!!

Μα καλα, τι νομιζετε οτι ειμαστε οσοι το κανετε? Οι μαλακες που κανουμε 10 γυρους την περιοχη για να βρουμε και εσεις το εχετε καπαρωμενο επειδη ειστε μαγκες? Βεβαια οι περισσοτεροι για καποιο λογο κανουν τις κοτες και δεν σας λενε τπτ, οποτε καλα να παθουν. Εγω δυστυχως δεν ειμαι ετσι!

Προσωπικα, οποιος βαζει το μηχανακι κατα αυτο τον τροπο, το μονο που καταφερνει σε σχεση με μενα ειναι να μου κραταει θεση! Δηλαδη οταν δεν βρισκω παρκινγκ με την πρωτη, μετακινω ενα μηχανακι και τσουπ, παρκαρω (βλεπετε εχουμε πολλους επιστημονες πανεξυπνους στη γειτονια).

Επισης προσφατα, ενας γειτονας εσπασε τα μουτρα σε εναν που οχι μονο κραταγε για αυτον καθε μερα παρκινγκ με χαρλει, αλλα οταν περιμενε κοσμο σπιτι, αφου παρκαρε το αμαξι του εκει που ειχε τη μηχανη, επαιρνε τη μηχανη και επιανε και αλλη μια θεση για τους φιλους του :D.

Στον ιδιο, του ειχε βαλει ο πατερας μου μια μερα τη μηχανη παραλληλα με τη δικια του για να μην μπορει να παρκαρει οταν βγαλει τη βγαλει...και ακουστε θρασος!!!!.....του αφησε σημειωμα "εδω βαζω το αυτοκινητο"...αχαχαχαχαχα...μονο για γελια ειναι...

Προχθες μετακινησαμε 3 ατομα (φιλοι μου) ενα ΧΤ660 μιας και δεν εβρισκα θεση.

Εν παση περιπτωση, η μαλακια που δερνει το μεσο Έλληνα, δεν περιγραφεται!

Μήπως είσαι στην δεξιά άκρη της κατανομής και ανεβάζεις τον μέσο όρο !?!?

Δημοσ.

πολύ ωραία όλα αυτά που λέτε...

Αλλά σκεφτήκατε ποτέ πόσο μας σπάει τα νεύρα εμάς τους πεζούς όταν βάζετε τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα κολητά και/ή πάνω στα πεζοδρόμια και δεν μπορύμε να περάσουμε??? Ερχετε ο άλλος μου ανεβάζει ωραιότατα την μηχανή ή το μισό αυτοκίνιτο στο πεζοδρόμιο σαν κύριος και ταλαιπωρεί τόσο κόσμο....

Πήγαινα π.χ. στον σταθμό λαρίσης με τις βαλίτσες πριν φίγω για Πάσχα, και δεν μπορούσα να περάσω απέναντι...Αμα τώρα και εγώ "εντελώς καταλάθως" τραβούσα μια με τις βαλίτσες στο αυτοκινητο καθώς περνούσα και του έκανα μια γούβα θα εφταίγα?

Και φυσικό είναι όταν ο καθένας μου έχει 2 αυτοκίνητα, και 2 μηχανάκια για το κάθε παιδί του, να μην έχει παρκινγκ αυτή η πόλη... Υστερα παραπονιέστε ότι δεν μπορείτε να βρείτε παρκινγκ...

Δημοσ.
Πήγαινα π.χ. στον σταθμό λαρίσης με τις βαλίτσες πριν φίγω για Πάσχα, και δεν μπορούσα να περάσω απέναντι...Αμα τώρα και εγώ "εντελώς καταλάθως" τραβούσα μια με τις βαλίτσες στο αυτοκινητο καθώς περνούσα και του έκανα μια γούβα θα εφταίγα?

Aπειρες φορές, ενώ έχω παρκάρει ώστε να μην εμποδίζω το πέρασμα πεζών (50-60cm το λιγότερο), έχω βρει το αυτοκίνητο γρατζουνισμένο. Αυτό πάλι δεν είναι καφρίλα;

Όσο για τα μηχανάκια, είναι επίσης πολύ εκνευριστικό να παρκάρουν μπροστά και πίσω σου αφήνοντας σου 2-3 πόντους. Άντε μετά να ξεπαρκάρεις...

Δημοσ.

ναι δεν πρέπει να σπάμε κανενός την περιουσία. αλλά από την άλλη θα πρέπει να σεβόμαστε και τους άλλους. Γιατί είναι και τύποι που αφήνουν τις μηχανές τους στην μέση και παράλληλα για να βάλει ας πούμε και το αυτοκινήτο του.δεν αφήνω υπαινιγμό για τους προλαλήσαντες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...