zvarthangalos Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Eχω συνδεση dial up και το μοντεμ μου κανει διαφορα κολπα τωρα τελευταια π.χ. αργει να συνδεθει στο ιντερνετ ,οταν θελλω να ακουσω μουσικη την ωρα που ειμαι on line κοβεται η συνδεση και μερικες φορες σβηνει το pc και επανακκινει φταιει το μοντεμ μηπως εχω πεσει θυμα Dialer ? εσεις με την εμπειρια σας τι θα λεγατε ? Tο αντιβα'ι'ρους που εχω ειναι kaspersky internet security 2007
blueviper Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Βάλε dialer ή anti-spyware στην αναζήτηση και θα προκύψουν πλειάδα προτάσεων για αξιόλογα προγράμματα του είδους, τα οποία μπορείς να δοκιμάσεις για να τσεκάρεις αν το πρόβλημα έχει να κάνει με malware. Για να μην επαναλαμβανόμαστε με τις ίδιες και τις ίδιες προτάσεις.
Melissa_virus Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Να φανταστώ ότι έχεις dial up γραμμή έτσι? Γιατί κάτι λες για μουσική ενώ είσαι online και με μπερδεύει κάπως αυτό. Με το kaspersky internet security 2007 χλωμό το κόβω να έχεις φάει dialer και να σου κάνει κόλπα. Ελπίζω να μην το έχεις disable . Και να κοίταγες τα ερωτήματα του firewall πριν πατήσεις ok. Τώρα από προγράμματα, βάλε το spybot κάνε και update και αν έχεις φάει dialer θα τον βρει. Good luck.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.