Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με laptop siemens!!!

smagas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Futjitsu Siemens Amilo 3438G και με παρουσιάζει για 4η φορά πρόβλημα μέσα σε ένα τρήμηνο!!! Τις τρεις πρώτες φορές είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών (το έστειλα στην siemens) και μου την αλλάξανε και τώρα παρουσιάζει πρόβλημα στον σκληρό δίσκο (Δεν τον αναγνωρίζει)!!! Έχω αγοράσει το Laptop από τον Αύγουστο και μετά τον Δεκέμβριο το έχω συνεχώς στο service!!! Ζήτησα αντικατάσταση (την τρίτη φορά, αλλά από ότι κατάλαβα δεν ιδρώνει το αυτί τους)!!!!! Τώρα σκέφτομαι να τους κάνω μήνυση ή να τους καταγγείλω στην προστασία καταναλωτή αν δεν μου το αντικαταστήστουν!!!!

Εσείς τι λέτε να κάνω!!! Κάπου έχω ακούσει αν πάθει ένας φορητός 3 φορές πρόβλημα μέσα το χρόνο, έχω δικαίωμα αντικατάστασης! Ισχύει κάτι τέτοιο;;;

Δημοσ.

Καλα θα κανεις φιλε μου να προβεις σε καταγγελια και φυσικα να απευθυνθεις εκτος απο το ΙΝ.ΚΑ και στο Συνηγορο του Πολιτη...νομιζω οτι μια εγγραφη καταγγελαι και στην αντιπροσωπεια με εξωδικο θα ηταν οτι καλυτερο...

Δημοσ.

το οτι εβγαλε προβλημα ο σκληρος δισκος δεν σημαινει οτι φταιει η fujitsu και η εκαστοτε αντιπροσοπεια,ο σκληρος δισκος ειναι μηχανικο υλικο και μπορει απλα απο μια μικρη δονηση η μικρο χτυπιμα να παρουσιασει προβλημα,η απλα στην διδκη σου περιπτωση να εχει μετακινηθει απο την θεση του για αυτο δεν το βλεπει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...