farsaliotis Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Ολα ξεκινησαν οταν ειδα ενα βιντεακι για τα ubuntu+beryl. Και οπως καταλαβαινετε εχω φαγωθει να τα βαλω. Το pc μου ειναι αρκετα καινουριο με επεξεργαστη 64bit της intel. Ποια εκδοση ubuntu προτεινετε να περασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 ποια καρτα γραφικων εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Ολα ξεκινησαν οταν ειδα ενα βιντεακι για τα ubuntu+beryl. Και οπως καταλαβαινετε εχω φαγωθει να τα βαλω.Το pc μου ειναι αρκετα καινουριο με επεξεργαστη 64bit της intel. Ποια εκδοση ubuntu προτεινετε να περασω? Ubuntu 7.04 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farsaliotis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 ποια καρτα γραφικων εχεις? sapphire ati 1600xt Κατεβασα ενα αρχειο που ελεγε για επεξεργαστες amd 64 και intel αλλα στο ονομα αρχειου λεει ubuntu-7.04-desktop-amd64.iso Παιζει καμια περιπτωση να αντιμετωπισω καποιο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cromb Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ubuntu 7.04 64bit Ένας φίλος μου πήγε χτές να βάλει τη συγκεκριμένη έκδοση για ιντελ και amd 64bit, αλλά του έβγαζε ένα σφάλμα.Έχει c2d 6600. Σε c2d έχεις δοκιμάσει τη συγκεκριμένη έκδοση? Εκτός αν έφταιγε κάτι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.