Freakster Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Εβαλα σε φακελους ξεχωριστους τα αλμπουμ μουσικης που εχω σε mp3. Καποιοι φακελοι εχουν απο μονοι τους την εικόνα του αλμπουμ που περιεχουν ενω αλλοι οχι. Οι εικονες που χρησιμοποιω στα mp3 ειναι ολες jpeg. Γιατι δεν εμφανιζουν ολοι οι φακελοι το album art των τραγουδιων που περιεχουν; p.s. οσοι εμφανισαν την εικονα του αλμπουμ το εκαναν απο μονοι χωρις να πειραξω κατι.
icyman_petros Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 views->thumbnails απο την γραμμη εργαλειων
Tenshi Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Γιατί θα πρέπει (όπως εχω καταλάβει) το αρχείο jpeg να έχει συγκεκριμένο όνομα για να εμφανιστεί στον Media player.Στην δικιά μου περίπτωση το album art εμφανίζεται μόνο άν το αρχείο .jpeg που θέλω να χρησημοποιήσω ονομάζεται "folder".
Freakster Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Οχι οχι δε το εξηγησα καλα. Εβαλα τα mp3 σε ενα φακελο. Καποιοι απο τους φακελους αντι να εχουν το κλασσικο εικονιδιο με το φακελακι, τραβηξαν (; ) απο τα mp3 τις εικονες που εχω αποθηκευσει στα tag τους. Μονο τραγουδια εχω στους φακελους αλλα καποιοι απο αυτους εχουν την εικονιτσα album art του mp3! Γιατι δε το εχουν ολοι, αυτη ειναι η απορια.
accipio Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μήπως γιατί δεν έχουν όλα τα τραγούδια του φακέλου την ίδια εικόνα στο tag τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.