Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon 9600xt 256mb\128bit,AGP -> ΠΡΟΒΛΗΜΑ

lasxa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα,

Εχω κανη ενα πηραμε, εβγαλα την καρτα μου εξω απο το PC και το ανεμιστιρακη δουλευη μια χαρα και κρατα την καρτα κρυα,αλλα οταν την ξανασυνδεω μεσα στο PC παλη τα ειδια το ανεμιστιρακη δουλευη αλλα η καρτα αρχζη και ζεστενεται, και ενφανιζονται στην οθωνη ενχρωμες καθετες γραμμες, τι λεται να φταιη ??? περιμενω γνωματευση....

Ετσι πεταξα την δικια μου sapphire...Οταν την βαζεις στο pc ζοριζεται και πεταει αυτες τις γραμμες...Απλα τα επαιξαν οι αθλιες μνημες που βαζει αυτη η εταιρεια(και πολλες αλλες) για μειωση του κοστους και εχουν ημερομηνια ληξης...Πας για αλλη καρτα...

Δημοσ.

paidia help ekana mia PATATARA O M$^*%^&KAS Piga sto bios kai ekei poueixe gia 128 mnmh ths kartas grafikwn evala 256 kai twra h o8oni deixnei na mhn pairnei sima apo ti karta grafikwn. Kai egw exw mia saphire 9600 pro. Den kserw ti na kanw exw psilo frikari HELP HELP HELP

Δημοσ.

Βγαλε το pc απο την μπριζα και μετα αφαιρεσε για κανενα δεκαλεπτο την μπαταρια απο την μητρικη...Μετα ξαναβαλτη και ξεκινησε το pc...

Ετσι θα εχει γινει clear cmos kai to bios θα εχει τις αρχικες ρυθμισεις....

Δημοσ.

10λεπτα ειναι παρα πολυ. 5 δευτερολεπτα ειναι ο χρονος που χρειαζεται. Και να βραχυκυκλωσω ενα jumper που λεει το manual της mobo εχοντας βγαλει οπως ειπες και την μπριζα και τη μπαταρια της mobo( τα γραφω για να ειναι πιο ακριβης οι πληροφοριες για κανεναν αλλον πειραματισει). Το εχω λυση το προβλημα απο χθες. Ευχαριστω για την απαντισει σου παντος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...