soiramk Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Ποίος είναι κατα τη γνώμη σας ο καλύτερος τρόπος για την πρώτη φόρτηση? Να το ανοίξω και να το χρησιμοποιήσω μέχρι να σβήσει και μετα να το φορτίσω(για πόσες ώρες?)? Ή χωρίς να το χρησιμοποιήσω, με το που το βγάλω απο το κουτί να το βάλω για φόρτιση(για πόσες ώρες?)?
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Υποτίθεται ότι η ενδεδειγμένη αρχική φόρτιση για τα Nokia είναι ένα 5ωρο με απενεργοποιημένη τη συσκευή. Καλό είναι να δεις πάντως το manual ώστε να είσαι σίγουρος.
soiramk Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Ναι αλλα να αδειάσει πτώτα τελείως ή να το βάλω αμέσως να φορτίσει κλειστό?
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Αμέσως. By the way,πολύ όμορφο κινητό.
soiramk Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Δε ξέρω τι να κάνω... αλλού μου λένε να το χρησιμοποιήσω πρώτα μέχρι να σβήσει μονο του
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Κοπελιά είμαι Επειδή κάνω παρέα με κινητά όλη μέρα σου λέω τι ισχύει για τα Nokia. Απο κει και πέρα ο πιο σωστός σύμβουλος είναι το manual. Αυτό και μόνο αυτό θα σου πει τι πρέπει να κάνεις.
soiramk Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 sorryyy :# (έπρεπε να είχα δει το princess) Δυστυχώς στο manual δε λεει κατι για την πρώτη φόρτιση εκτός απ'οτι χρειάζεται 2h45m περίπου γενικά αυτή η μπαταρία.. Σ'ευχαριστώ πάντως
tacuma Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια καλο το 6300 αλλα η μπαταρια κραταει το πολυ 2 μερες, Soiramk εσενα ποσο σου κραταει πλεον?
poihths Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 kai mena de krataei poly eidika ama vazw kana mp3. mia mera krataei kai poly lew.mono ayto me enoxlei sto kinito palia eixa to k750 kai eixe 3plasia diarkeia kai parapanw
soiramk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια καλο το 6300 αλλα η μπαταρια κραταει το πολυ 2 μερες,Soiramk εσενα ποσο σου κραταει πλεον? Επειδή χρησιμοποιούσα ακόμα το προηγούμενο κινητό μου(k750i) δεν το έχω πολυδουλέψει για να σου πώ. Πάντως μετά απο 3 πλήρεις φορτίσεις-αποφορτήσεις, μου κρατάει ανοιχτό σε κατάσταση αναμονής και ΜΟΝΟ, γύρω στις δέκα ημέρες με μερικά βράδια κλειστό.
poihths Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 se katastasi anamonis re paidia to kinito de xalaei porous oute to 1/100 tu kinitu poso mallon kai an to kleineis. Se periptwsi omws pou kaneis 2-3 tilefwna pentalepta xrisimopoihseis k ligo kamera to kinito ta ftinei
soiramk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Ναι απλά το αναφέρω γιατί και αλλού δίαβασα οτι και η κατάσταση αναμονής του κινητού είναι άθλια. Η αλήθεια είναι οτι η κάμερα του συγκρινόμενη με αυτή του k750i είναι πολύ κατώτερη οπότε και δεν έχει τύχει να τη χρησιμοποιήσω. Επίσης η οθόνη του "τραβάει" πολύ μπαταρία, οπότε καλό θα είναι να το κλειδώνεις και αμέσως να πατάς το κόκκινο πλήκτρο ώστε να σβήνει αμέσως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.