Προς το περιεχόμενο

Προβλημα(Εχω χασει τη μπαλα!!!)

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πριν απο 2 μηνες πηρα Pc, Cpu intel duo core στα 2.13,ram 2 gb, καρτα γραφικων Gecube Radeon x1950 pro στα 512.

To προβλημα ειναι το εξης:οταν παιζω σχεδον σε ολα τα games σβηνει η οθονη(μια μουφα διετιας γιατι δεν ειχα λεφτα και την δανειστικα) και χρειαζεται να κανω επανεκινηση.Αυτο μου συμβαινει μονο οταν παιζω!

Το θεμα μας ειναι οτι ολα τα βαζω στην ποιο μικρη αναλυση και στα λιγοτερα Hz (56) αλλα συνεχιζει να συμβαινει!

Κατεβασα και τα τελευταια drivers της καρτας γραφικων αλλα τιποτα παλι τα ιδια.

Και τωρα αναρςτιεμαι αν οντως φταιει η οθονη, αν μπορω με καποιο τροπο εστω προσωρινα να το αντιμετωπισω και ναν ειναι φυσιολογικο αυτο που συμβαινει δηλαδη αν φταιει κατι αλλο!

Εχω χασει την μπαλα δεν μπορω αλλο!Παρεπιπτοντως ειχα μια sony αλλα οταν ειχα βαλει του drivers δεν ανοιγε καθολου!

Μου ερχεται σε καποιες στιγμες να την σοδομισω και να την πεταξω απο το μπαλκονι!

PLEASE HELP MEEEEEEEEEE!!!!

Δημοσ.

Δοκίμασε μια άλλη οθόνη και πες μας. Αν συνεχιστεί δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών και ξαναπές μας. Όταν σβήνει είναι σε αναμονή ή απλά βγάζει μαύρη οθόνη. Επίσης όταν γίνεται αυτό ο ήχος του εκάστοτε game κολάει?

Δημοσ.

Μου έχει τύχει παλιότερα να μη συνεργάζεται μια κάρτα γραφικών με μια συγκεκριμένη οθόνη. Τίποτα από τα 2 δεν ήταν προβληματικό, απλή ασυμβατότητα! Μπορεί όμως να είναι και βαθύτερο το πρόβλημα μιας και έχω δει και μια asus 6600gt που είχα και δούλευε μια χαρά, να μπαίνει σε άλλο pc και μετά από λίγη ώρα λειτουργίας να θαμπώνει την οθόνη και να βγάζει γραμμές... Αυτό ήταν ασυμβατότητα κάρτας γραφικών και μητρικής! Όπως καταλαβαίνεις θέλει ψάξιμο.

Δημοσ.
Δοκίμασε μια άλλη οθόνη και πες μας. Αν συνεχιστεί δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών και ξαναπές μας. Όταν σβήνει είναι σε αναμονή ή απλά βγάζει μαύρη οθόνη. Επίσης όταν γίνεται αυτό ο ήχος του εκάστοτε game κολάει?

Oταν σβηνει μπαινει σε κατασταση αναμονης αλλα πρωτου γινει αυτο ο ηχος του game κολαει για 4 sec!

Με νορμαλ λεφτα τι προτεινετε να παρω?Επισης πως μπορω να ξερω ποια οθονη θα ειναι συμβατη ετσι ωστε να αποφυγω την πατατα παλι?

Eυχαριστω guys!

Δημοσ.

Φίλε μου είναι πολύ σπάνιο να πέσεις σε ασυμβατότητα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, μόνο να τη δοκιμάσεις!!!

Πες μας πόσα χρήματα θεωρείς νορμάλ, και θα προτείνουμε...

Υ.Γ. Άσχετο: Πέρασα από Γιάννενα την Κυριακή μετά από 4-5 χρόνια... Τι τρελές αλλαγές είναι αυτές??? Άλλη πόλη...

Δημοσ.

Δοκίμασε κάτι ακόμη,σύνδεσε το pc με μια τηλεόραση είτε με tv-out είτε με d-sub αν έχεις lcd για να δείς αν δουλεύει εκεί...

Δημοσ.

Με ενδοιέφερε να δω αν κολάει ο ήχος κάτι που δείχνει ότι είναι θέμα PC και όχι οθόνης. Πάντα με τις πιθανότητες, καθώς ποτέ δεν είσαι σίγουρος με τα PC.

Kάνε αυτό που λέει ο Vagos_46 αν και καλύτερο θα ήταν να έβαζες μια οθόνη, ώστε να πάρουμε από την ίδια έξοδο της κάρτας γραφικών. Δανείσου από κάπου... Ότι βρεις...

Αλλά από ότι μου λέει είνα θέμα hardware....

Δοκίμασε τα πρώτα δύο βήματα που σου είπα στην πρώτη μου απάντηση. Πες μας γιατί είμαι περίεργος...

Δημοσ.

Οk θα δανειστω καμια οθονη και θα το κανω.Παρεπιπτοντως δοκιμασα μια sony τηλεοραση που εχω(2 ετων) 15" αλλα εσβηνε ακριβως μετα την αρχικη φορτωση τον windows. Σας αναφερω και τη μητρικη μου μπας και παιζει ρολο:Asus P5B-E PLUS

• Moderators
Δημοσ.

Η τηλεοραση εσβηνε με το που εμπαινε στα windows γιατι δεν ηταν σε λειτουργια το tvout προφανως (οταν αναβεις το pc η καρτα γραφικων δειχνει σημα σε ολες τις εξοδους της, αλλά μολις μπει windows οχι).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...